Το Forest Park, Jewel of Queens, Νέα Υόρκη

Συναυλίες και καρουσέλ σε αυτό το καταπράσινο πάρκο

Το Forest Park, 538 στρέμματα δέντρων και πεδίων, είναι ένα κόσμημα ενός πάρκου στο Queens της Νέας Υόρκης, που συνορεύει με τις γειτονιές του Richmond Hill , Kew Gardens, Forest Hills , Glendale και Woodhaven. Σχεδιασμένο από τον θρυλικό αρχιτέκτονα τοπίου Frederick Law Olmsted στη δεκαετία του 1890, το Forest Park είναι το τρίτο μεγαλύτερο πάρκο στο Queens.

Στην ανατολική πλευρά του, απολαύστε βόλτα σε χοντρά δάση καθώς και μονοπάτια για τρέξιμο, ποδηλασία, πατινάζ και ιππασία.

Στα δυτικά του, βρείτε γκολφ, ένα καρουζέλ με ποδήλατο, συναυλίες μπάντα και γήπεδα.

Forest Park - δυτική πλευρά

Forest Park - ανατολική πλευρά

Να φτάσετε στο πάρκο των δασών

Οδηγίες οδήγησης

Το πάρκο Jackie Robinson Parkway διασχίζει το Forest Park.

Άλλοι σημαντικοί δρόμοι είναι η λεωφόρος Myrtle, η λεωφόρος Woodhaven, η Union Turnpike και η λεωφόρος Metropolitan.

Μετρό, τρένο και λεωφορείο

Συναυλία Συναυλία

Ο George Seuffert Sr. Bandshell έχει φιλοξενήσει συναυλίες από το 1905. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3.500 άτομα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Συμφωνική Ορχήστρα των Queens παίζει ελεύθερες συναυλίες της Κυριακής το απόγευμα. Την Τετάρτη όλο το καλοκαίρι πραγματοποιούνται συναυλίες, μαραθώνια και άλλες παραστάσεις.

Ιστορία του Δασικού Πάρκου

Πολύ πριν από αυτό ήταν το Forest Park, η περιοχή ήταν το σπίτι των Rockaway, Lenape και Delaware Native Americans. Στη δεκαετία του 1800 ήταν ως επί το πλείστον δάση έως ότου το τμήμα πάρκων του Μπρούκλιν αγόρασε τη γη στη δεκαετία του 1890 και το ονόμασε δάσος του Μπρούκλιν. Το Olmsted σχεδίασε την κύρια κίνηση του Forest Park στην ανατολική πλευρά του πάρκου. Το γήπεδο του γκολφ και οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν νέες στον 20ο αιώνα.

Από τη δεκαετία του 1990 το πάρκο έχει υποστεί μια γενική αναζωογόνηση.

Το μεγαλύτερο ξύλο δρυός στα Queens

Το Forest Park βρίσκεται στην άκρη του λόφου Hill Hill Moraine, από τον παγετώνα που χύτευσε το Long Island πριν από 20.000 χρόνια. Το έδαφος του πάρκου είναι "πόμολο και βραστήρας", ένα μείγμα κορυφογραμμών και ακανόνιστων χαντών. Το Forest Park Preserve έχει 165 στρέμματα δένδρων, το μεγαλύτερο συνεχές δάσος βελανιδιάς στο Queens, καθώς και το hickory, το πευκοδάσος και τα σκυλιά. Το πτηνό στο δάσος είναι το καλύτερο το φθινόπωρο και την άνοιξη, όταν μπορούν να δουν κεραλεάνικες και κίτρινες λαιμοι. Τα γεράκια και οι ερωδιούς επισκέπτονται την αναπαλαιωμένη λίμνη Strack.

Ειδικά και Ετήσια Γεγονότα