Ταξίδι στο Βερμόντ 101

Στιγμιότυπα από διακοπές του Βερμόντ

Ταξιδέψτε κατά μήκος των πίσω δρόμων του Βερμόντ για να δείτε τις κλασικές εκκλησίες της Νέας Αγγλίας και τις καλυμμένες γέφυρες, τα σπίτια και τις πλατείες του 19ου αιώνα.

Τα ζεστά και ρομαντικά πανδοχεία, όπου οι ξένοι μπορούν να γίνουν φίλοι και η φιλοξενία είναι τέχνη, μπαίνουν ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους του Βερμόντ και τα βουνά. Οι εκδρομές Inn-to-inn είναι δημοφιλείς, με τους ταξιδιώτες να πηγαίνουν από τόπο σε τόπο με αυτοκίνητο, ποδήλατο, κανό, άλογο ή με τα πόδια.

Ρομαντικό κατάλυμα

Το Βερμόντ είναι το σπίτι για να χωρέσει τα πανδοχεία Relais & Chateaux , όπου εστιάζεται στην άνεση και την κουζίνα. Τα ζευγάρια θα αγαπήσουν ιδιαίτερα το Pitcher Inn και το Windham Hill Inn.

Old Tyme Shopping: Το κατάστημα του Βερμόντ

Αγάπη να ψωνίσετε ή να περιηγηθείτε σε περιέργεια, να δοκιμάσετε μερικές κλασικές γεύσεις και να βρείτε πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα; Το κατάστημα Country Vermont διαθέτει δύο θέσεις logs και κονιάματος στην πατρίδα του, στις πόλεις Weston και Rockingham.

Απλές απολαύσεις: Εθνικό Δρυμό του Green Mountain, Βερμόντ

Δύο σημαντικά μονοπάτια πεζοπορίας, το Appalachian και το Long Trail, τρέχουν παράλληλα με τη σπονδυλική στήλη των Πράσινων Βουνών. Αυτό είναι όπου οι λάτρεις του ύπαιρου μπορούν επίσης να κολυμπήσουν ή να ψαρεύουν σε σαφείς λίμνες, λίμνες και ρέματα, κανό καραμέλα, ακόμη και τηγάνι για χρυσό στο Βερμόντ. Υπάρχουν πέντε κατασκηνωτικές εκτάσεις που βρίσκονται μέσα στο δάσος των 335.000 στρεμμάτων και επιτρέπεται πρωτόγονο κάμπινγκ σε απομακρυσμένες περιοχές.

Η λίμνη Champlain, που εκτείνεται από τα μέσα Βερμόντ μέχρι τα καναδικά σύνορα, έχει καταρράκτες και φαράγγια που διασχίζουν την περιοχή.

Ονομάζεται Cape Cod του Βερμόντ, η ζωντανή λίμνη Champlain προσφέρει πολλές παραλίες και κοινωνικές δραστηριότητες.

Νόστιμο Βερμόντ: Εργοστάσιο του Μπεν & Τζέρι

Για μια φυσική θεραπεία, επικεφαλής για το Ben & Jerry's Vermont's Finest All Natural Ice Cream εργοστάσιο στο Waterbury. Στην περιήγηση μισής ώρας διανέμονται δωρεάν δείγματα.

Στη συνέχεια, σταματήστε στο Scoop Shop και Gift Shop για να δοκιμάσετε καλαίσθητες γεύσεις του Ben & Jerry και να θαυμάσετε τη συλλογή αγελάδων "meMoorabilia". Προειδοποίηση: Ο τόπος είναι συνήθως crawling με τα παιδιά.

Χιονοδρομικά κέντρα του Βέρμοντ το καλοκαίρι

Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, πολλά από τα χιονοδρομικά κέντρα του Βερμόντ μετατρέπονται σε καλοκαιρινά καταφύγια. Οι γόνδολες που φέρνουν τους σκιέρ σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν παρέχουν τώρα στους αναβάτες εκπληκτική θέα στα λιπαρά πράσινα λιβάδια και τις κορυφές στην άνθιση.

Στο χωριό Stowe στο βόρειο Βερμόντ, τα εστιατόρια, τα καταστήματα με αντίκες και τα καταλύματα φιλοξενούν επισκέπτες κάθε χρόνο. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η Stowe Performing Arts παρουσιάζει τζαζ και κλασικές συναυλίες κοντά στο Trapp Family Lodge. Το Spa at Topnotch at Stowe χαλαρώνει και αναζωογονεί εκείνους που ταξιδεύουν εδώ για προσωπικές υπηρεσίες και προπονήσεις.

Σε μια καθαρή μέρα, μπορεί κανείς να δει πέντε κράτη και τον Καναδά από τη σύνοδο κορυφής του Killington, Vermont. Ορεινά μονοπάτια είναι ανοιχτά για πεζοπόρους, και υπάρχουν πάνω από εκατό διαφορετικά μέρη για να μείνετε στην περιοχή. Το Killington διαθέτει γήπεδο γκολφ 18 οπών, γήπεδα τένις και σχολή για τους παίκτες. Και μέσα σε όλη αυτή τη φυσική μεγαλοπρέπεια υπάρχει το Hemingway's, ένα κομψό εστιατόριο του οποίου η επίσημη τραπεζαρία σκιάζεται με κρύσταλλο.

Οι περιοχές σκι προσελκύουν καλοκαιρινούς αθλητές.

Το Mount Snow και το Mountain Stratton τρέχουν και σχολεία γκολφ και ο ήχος των μπάλες του τένις αντηχεί μέσα από τα βουνά. Όποια και να είναι το άθλημά σας ή η ευχαρίστησή σας, το Βερμόντ είναι το μέρος για να έρθει να παίξει αυτό το καλοκαίρι

Καλοκαίρι στην πόλη: Bennington, Βερμόντ

Μια αυτοκατευθυνόμενη πεζοπορία διακοπών με το ιστορικό Bennington, η μεγαλύτερη πόλη στο Βερμόντ, ταξιδεύει πέρα ​​από το πράσινο του χωριού που περιβάλλεται από ομοσπονδιακά και ελληνο-αναγεννησιακά κτίρια. Ο ποιητής Robert Frost, του οποίου η επιτύμβια στήλη αναφέρει: "Είχα μια καυγά του εραστή με τον κόσμο", είναι θαμμένος εδώ.

Το Μουσείο Bennington περιέχει μια λαμπερή συνάθροιση του γυαλιού Tiffany. Κάθε καλοκαίρι το Bennington College φιλοξενεί την Art New England για τους ενήλικες και τα εργαστήρια γραφής Bennington εμπνέουν ποιητές και άλλους συγγραφείς. Μέσα από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οι καταξιωμένοι κλασικοί μουσικοί έρχονται στο κοντινό Marlboro για να παίξουν στο φετινό καλοκαιρινό φεστιβάλ.