Ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου στο Κολόμβο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση στα ζευγάρια. Βρίσκοντας ρομαντικά πράγματα να κάνετε γίνεται πιο σκληρή αν θέλετε να κάνετε κάτι λίγο διαφορετικό. Η MadLab ενεργεί από τις ιστορίες καλών και κακών σχέσεων που παρέχονται από το ακροατήριο κατά τη διάρκεια της έκθεσής τους και το Conservatory του Franklin Park έχει μια τάξη για τη δημιουργία χειροποίητων σοκολατιών. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε χρόνο με το γλυκό σας από το να μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα;

Το ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν σχεδιάζετε μια θεαματική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να προγραμματίσετε νωρίς! Τα σχέδια της τελευταίας στιγμής θα βρουν όλα τα καλά γεγονότα που έχουν εξαντληθεί.

Το MadLab παρουσιάζει τη νύχτα της ημερομηνίας του FFN

Ημερομηνίες: 26 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Παρασκευή-Σάββατο 8 μ.μ. Πρόσθετη παράσταση, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 20:00
Εισαγωγή: $ 12. $ 8 για τους ηλικιωμένους.
Διεύθυνση: 227 Ν. 3rd St., Columbus, 43215
Από την ιστοσελίδα αυτή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Full Frontal Nudity θα σας πει μια ιστορία αγάπης - Η ιστορία της αγάπης! Με βάση τις καλύτερες και χειρότερες αληθινές ρομαντικές ιστορίες που μας λέτε, ο FFN θα επαναλάβει αυτή την ιστορία από διαφορετική οπτική γωνία. Νέοι χαρακτήρες! Νέες συνθήκες! Ίσως ένας ξένος ή δύο, ποιος ξέρει; Θα πρέπει να έρθετε στην επίδειξη για να μάθετε. Η MadLab θα παρουσιάσει την Ημέρα της Νύχτας του FFN, οι αληθινές ιστορίες της ζωής του αγάπης ξανά είπαν ότι μόνο το FFN μπορεί να το κάνει - μέσα από ένα βελτιωμένο τρόπο που δεν είναι τόσο αληθινό.

Ελέγξτε τη Βόρεια αναθεώρηση αγοράς . Μεγάλες ιδέες δώρων του Valentine και μέρη για φαγητό.

Μοιραστείτε την Καρδιά σας με τη Συμφωνία του Κολόμβου

Ημερομηνίες: 31 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Δευτέρα-Κυριακή
Είσοδος: $ 75
Διεύθυνση: The Capital Club
41 S. High St., 7 ος όροφος, Columbus, 43215

Τσάι Βικτωρίας: Τσάι του Αγίου Βαλεντίνου

Ημερομηνίες: 8 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Τετάρτη 12: 30-2: 30 μ.μ.
Είσοδος: $ 15586 E. Town St., Κολόμπους, 43215 Από την ιστοσελίδα : Όλο το χρόνο, το Kelton House προσφέρει τσάι εμπνευσμένα από την Βικτοριανή με μια καλαίσθητη δειγματοληψία αρωμάτων και γλυκών που θυμίζουν τις συγκεντρώσεις των γυναικών του 19ου αιώνα.

Το μενού για κάθε τσάι είναι διαφορετικό, αλλά συνοδεύεται πάντα από το παραδοσιακό τσάι Earl Gray. Κάθε τσάι περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνήθως αντικατοπτρίζει είτε την εποχή είτε ένα αντικείμενο από τη συλλογή Kelton House Museum. Μην απογοητεύεστε να κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίτερα.

Δείτε το Easton Town Center Τρώει και χειρίζεται

Αγίου Βαλεντίνου από το φως των κεριών

Ημερομηνίες: 10-11 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Παρασκευή-Σάββατο 6: 30-9: 30 μ.μ.
Είσοδος: $ 60
Κέντρο Ιστορίας του Οχάιο / Οχάιο Village
Διεύθυνση: 800 E. 17th Ave., Columbus, 43211
Από την ιστοσελίδα : Οι φιλοξενούμενοι και οι αγαπητοί τους θα υποβληθούν σε εορτασμό της Βικτωριανής Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, που περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο και μια συναυλία από μπαλάντες αγάπης εποχής και κωμικά τραγούδια από τους τραγουδιστές του Ohio Village. Ήταν οι ρομαντικοί Βικτοριανοί που «εφευρέθηκαν» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια εποχή του χρόνου, όταν οι σκέψεις τους στράφηκαν στα τραγούδια της αγάπης και πλησίαζαν την άνοιξη. Εκτός από ένα ρομαντικό βράδυ, το Valentines by Candlelight θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα παράθυρο για το πώς οι άνθρωποι μιας διαφορετικής εποχής σηματοδότησαν αυτή τη ρομαντική περίσταση. Οι επισκέπτες θα καλωσοριστούν από κοσμοπολίτικους διερμηνείς, ρομαντικές μελωδίες που θα προβληθούν στο βιολί και το σφυρήλατο coconut και ένα φλιτζάνι "Sweetheart Punch". Μετά τη συμμετοχή σε ένα πολυτελές γεύμα, οι Τραγουδιστές του Ohio Village θα παρουσιάσουν μια συναρπαστική συναυλία από μπαλάντες αγάπης εποχής και κωμικά τραγούδια διαστρεβλωμένα με ρομαντικό στίχο, ποίηση και αναγνώσεις.

Στο τέλος της βραδιάς, κάθε επισκέπτης θα λάβει ένα χειροποίητο βαλεντίνο που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση αυτή, ένα έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα.

Οικογενειακή διασκέδαση: Τσάι ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Ημερομηνίες: 11 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Σάββατο 11 π.μ.-2 μ.μ.
Είσοδος: Ενήλικες $ 11. Οι ηλικιωμένοι και οι σπουδαστές $ 9. Παιδιά $ 6. Παιδιά κάτω των 2 ετών δωρεάν.
Διεύθυνση: Conservatory και Βοτανικοί Κήποι του Franklin Park
1777 Ε. Broad St., Columbus, 43203

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σκοτάδι

Ημερομηνίες: 14 Φεβρουαρίου 2012
Τοποθεσία: Το οινοποιείο Camelot Cellars
Ώρες: Τρίτη 7-10 μ.μ.
Είσοδος: $ 90
Διεύθυνση: 958 Ν. High St., Columbus, 43201

Δείτε 7 υπαίθριους ρομαντικούς χώρους στο Κολόμπους

Μαγειρική κατηγορία: Χειροποίητες σοκολάτες

Ημερομηνίες: 13 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Δευτέρα 6-8 μ.μ.
Είσοδος: $ 30- $ 35
Διεύθυνση: Conservatory και Βοτανικοί Κήποι του Franklin Park
1777 Ε.

Broad St, Columbus, 43203
Τηλέφωνο: 614-645-8733

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σκοτάδι

Ημερομηνίες: 14 Φεβρουαρίου 2012
Ώρες: Τρίτη 7-10 μ.μ.
Είσοδος: $ 90
Διεύθυνση: Το οινοποιείο Camelot Cellars
958 Ν. High St., Columbus, 43201