Βρετανικές αγορές ψύλλων

Κατάστημα για ευκαιρίες και ένα-του-είδους Βρίσκει σε αγορές ψύλλων στο Βερμόντ

Αυτές οι αγορές του Vermont Flea Markets είναι αγαπημένες για τους ταξιδιώτες και τους Vermonters. Οι αγορές ψύλλων είναι διασκεδαστικά μέρη για περιήγηση για αντίκες, περίεργα αντικείμενα και ακόμη και νέα προϊόντα σε τιμές έκπτωσης.

Η αυθεντική αγορά Newfane Flea
Διαδρομή 30
Newfane, VT
802-365-4000
Κυριακές, εποχιακά

Η μεγαλύτερης ηλικίας αγορά ψύλλων του Βερμόντ έχει χτυπήσει τους πωλητές και τους αγοραστές για 48 χρόνια! Τα διαστήματα είναι μόνο $ 20, γι 'αυτό η αγορά προσελκύει διάφορους πωλητές.

Λειτουργεί κάθε Κυριακή από τα τέλη Απριλίου μέσα από αποκριές, βροχή ή λάμψη.

Waterbury Flea Market
Διαδρομή 2 Δυτική
Waterbury, VT
802-882-1919
Σάββατα και Κυριακή, εποχιακή

Βρείτε ευκαιρίες για το καλοκαίρι σε αυτήν την αγορά ψύλλων 10 στρεμμάτων, που βρίσκεται λίγο βόρεια από το Waterbury στην έξοδο 10 από το I-89. Διασκέδαση Μαΐου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ., επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες. Οι πωλητές πωλούν τόσο αντίκες όσο και νέα εμπορεύματα. Μια βάση παραχώρησης πωλεί πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Η αγορά παλαιών & ψύλλων του Wilmington
Διαδρομές 9 και 100 Νότου
Wilmington, VT
802-464-3345
Σάββατα και Κυριακή, εποχιακή

Αυτή η υπαίθρια αγορά είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα και τα αργά Δευτέρα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, επιτρέποντας καιρό. Είναι σε λειτουργία για περισσότερα από 30 χρόνια. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Ειδική σημείωση: Είναι πάντα μια καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι μια αγορά ψύλλων είναι σε λειτουργία πριν κάνετε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Οι αγορές ψύλλων ενδέχεται να κλείσουν λόγω κακοκαιρίας ή άλλων παραγόντων.

Περισσότερα από την New England Travel

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες για το Βερμόντ; Ξεκινήστε με τον ταξιδιωτικό οδηγό του Βερμόντ, όπου θα βρείτε τρέχουσες δυνατότητες, συμβουλές ταξιδιού και συνδέσμους για τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε και μέρη για να μείνετε στην VT.