Το παλάτι του Γουέστμινστερ και τα σπίτια του Κοινοβουλίου - Λονδίνο

Επισκεφθείτε το ιστορικό βασιλικό παλάτι του Λονδίνου στις τράπεζες των θεμάτων

Το Παλάτι του Γουέστμινστερ με λίγα λόγια

Τα σπίτια του βρετανικού κοινοβουλίου, της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων συναντήθηκαν στο Παλάτι του Westminster από το 1550 περίπου. Ένα βασιλικό παλάτι βρίσκεται στην περιοχή για περίπου 1.000 χρόνια, αλλά τα περισσότερα από αυτά που βλέπετε χρονολογούνται από τα μέσα 19ος αιώνας, όταν το παλάτι ανοικοδομήθηκε μετά από πυρκαγιά του 1834 που κατέστρεψε τα μεσαιωνικά κτίρια. Το παλαιότερο τμήμα του παλατιού είναι το Hall Westminster, που χτίστηκε μεταξύ 1097 και 1099 από τον William Rufus.

Ο Χένρι ο VIII ήταν ο τελευταίος μονάρχης που ζούσε εκεί. εγκαταστάθηκε το 1512.

Που είναι?

Το Westminster Palace βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Themes μεταξύ των οδών Westminter και Lambeth Bridge, νότια της πλατείας Trafalgar. Μπορείτε να δείτε την εικόνα που βλέπετε στην εικόνα με το London Eye .

Πώς να πάτε εκεί

Μπορείτε να πάρετε τον σωλήνα, βγαίνοντας από τους σταθμούς Westminster ή St. James Park. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Waterloo βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα Θέματα από το παλάτι του Γουέστμινστερ.

Οδηγίες βήμα προς βήμα είναι διαθέσιμες στο πώς να βρείτε τα σπίτια του Κοινοβουλίου .

Το Μπιγκ Μπεν

Το Big Ben είναι το κουδούνι στον Πύργο Ρολόι (οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά το "Big Ben" για το όνομα του ίδιου του πύργου του ρολογιού). Η καμπάνα χτυπήθηκε το 1858 και λέγεται ότι ονομάστηκε είτε μετά από τον Επίτροπο των έργων εκείνη την εποχή, Benjamin Hall, ή ο πρωταθλητής βαρέων βαρών μπόξερ Ben Caunt, πάρτε την επιλογή σας. Η μουσική σημείωση από το κουδούνι είναι E, μόνο σε περίπτωση που παίζετε μαζί. Το Big Ben ζυγίζει 13,8 τόνους (τόνους).

Ναι, μπορείτε να περιηγηθείτε στον πύργο: το Big Ben και τις εκδρομές του Elizabeth Tower.

Πύργο Βικτώρια

Στο αντίθετο άκρο του Παλατιού από το Big Ben βρίσκεται ο Πύργος της Βικτώριας, ο οποίος κρατάει τα Κοινοβουλευτικά Αρχεία. Κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό μετά τη φθορά του 1834 που κατέστρεψε το παλάτι και τα περισσότερα αρχεία της Βουλής των Κοινοτήτων. Είναι ο ψηλότερος πύργος του Παλατιού και κάποτε ήταν ο ψηλότερος στον κόσμο.

"Η αποκατάσταση του Πύργου της Βικτώριας μεταξύ 1990 και 1994 απαιτούσε 68 χιλιόμετρα σκαλωσιάς και ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα σκαλωσιά στην Ευρώπη. Περίπου 1.000 κυβικά πόδια κατεστραμμένης πέτρας αντικαταστάθηκαν και πάνω από 100 ασπίδες ξανακτίστηκαν επί τόπου ομάδα λιμενεργατών. " ~ Ο Πύργος της Βικτώριας - Βρετανικό Κοινοβούλιο

Εκδρομές και επισκέψεις Palace Palace

Οι επισκέπτες στο εξωτερικό δεν μπορούν πλέον να περιηγηθούν στα Σπίτια του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συνόδου. Μπορούν ωστόσο να περιηγηθούν στο Κοινοβούλιο κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Όσοι επιθυμούν να περιηγηθούν στις κατοικίες του Κοινοβουλίου θα πρέπει να συμβουλευτούν αυτή τη σελίδα για ημερομηνίες, ώρες και τιμές εισιτηρίων.

Οι επισκέπτες στο εξωτερικό μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν συζητήσεις και στα δύο σπίτια. Η Γκαλερί των Αλλοδαπών στη Βουλή των Κοινοτήτων είναι ανοικτή στο κοινό όταν συνεδριάζει το Σώμα. Μια θέση στην Gallery στο Σπίτι των Λόρδων είναι ευκολότερη στην προμήθεια. Μπορείτε να παρατάξετε τα εισιτήρια στην είσοδο του St. Stephen μεταξύ του Cromwell Green και του Old Yard Palace στην οδό St. Margaret. Ελέγξτε τους συνδέσμους που υπάρχουν στην επάνω δεξιά γωνία για έναν χάρτη με μορφή pdf του κτιρίου του παλατιού και του κοινοβουλίου.

Κάντε μια εικονική περιήγηση στο παλάτι του Γουέστμινστερ μέσα από την Πινακοθήκη μας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων των κτιρίων και των χώρων, καθώς και το άγαλμα του Ροντέν "Οι Burghers του Calais" που βρίσκεται στους κήπους Victoria Tower.