Αγοράζοντας ένα σπίτι στη Σαρλόττα

Αν μετακομίζεις στο Charlotte, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι από το Οχάιο ή τη Νέα Υόρκη, σωστά; Εκεί φαίνεται να προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των μεταμοσχεύσεων αυτής της πόλης.

Το Charlotte φαίνεται να είναι πάντα κορυφαίοι κατάλογοι των καλύτερων θέσεων για μετακίνηση ή των πιο επερχόμενων πόλεων ή των καλύτερων θέσεων για νέους επαγγελματίες και έχει νόημα όταν θεωρείτε ότι έχει αυτή η πόλη για τους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά για να αγαπήσετε τη Σαρλόττα και όλες τις γύρω περιοχές.

Πολλοί άνθρωποι που μετακινούνται στην περιοχή του Charlotte προέρχονται από μεγαλύτερες αγορές όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες ή το Σαν Φρανσίσκο και το ποσό του σπιτιού και της γης που μπορείτε να πάρετε σε σύγκριση με τις προαναφερθείσες πόλεις είναι εντυπωσιακό.

Η άνοδος του πληθυσμού της Charlotte έχει διατηρήσει την αγορά ακινήτων μπροστά από την εθνική καμπύλη και ενώ υπήρξε κάποια πρόσφατη επιβράδυνση, δεν έχει σταματήσει ή αντιστραφεί. Εδώ είναι ένας οδηγός για αυτό που πρέπει να ξέρετε για να αγοράσετε ένα σπίτι στην περιοχή Charlotte:

Χάρτης περιοχής ακινήτων του Charlotte

Όλες οι ταξινομημένες καταχωρίσεις και οι ιστοσελίδες για τη δήλωση ακινήτων για το Charlotte έχουν αναλύσει την αγορά ανά περιοχές και θα εμφανίζονται συχνά ονόματα όπως το Meyers Park, το Dilworth και το NoDA. Αλλά εάν δεν έχετε ζήσει εδώ ολόκληρη τη ζωή σας (κάτι που θα συνέβαινε αν ψάχνετε για βοήθεια αγοράζοντας ένα νέο σπίτι εδώ στην πόλη), είστε νέοι στην περιοχή ή απλά κοιτάζοντας από μακριά για να δούμε τι είναι η Charlotte όλα αυτά, δεν είναι απαραίτητα εύκολο να καθορίσετε τα όρια αυτών των περιοχών.

Υπάρχουν πολλές γειτονιές εδώ, και μερικές φορές μπορεί να μπερδευτεί. Εδώ είναι ένας χάρτης και οριακή πληροφορία που θα σας βοηθήσει με την περιπέτεια κυνηγιού σπιτιού Charlotte.

Πού να ξεκινήσετε

Εάν είστε νέοι στην περιοχή, σας προτείνω να πάρετε μια μέρα, hopping στο αυτοκίνητό σας και μόνο οδήγηση γύρω. Τραβήξτε σε γειτονιές ή υποδιαιρέσεις που φαίνονται ελκυστικές και καταγράψτε τα ονόματά τους.

Μπορείτε να κάνετε online έρευνα αργότερα. Πάρτε όλα τα φυλλάδια που μπορείτε να δείτε και να σταματήσετε στα ανοιχτά σπίτια. Θα έχετε μια καλή αίσθηση για τις γειτονιές και τις αποστάσεις από το χώρο εργασίας σας, το σχολείο ή την εκκλησία.

Εδώ είναι μερικές ιστοσελίδες ειδικά προσαρμοσμένες στην Charlotte real estate που θα σας βοηθήσουν στην online έρευνα σας:

Νέα κατασκευή κατοικιών

Μια άλλη επιλογή στο Charlotte είναι η κατασκευή νέων κατοικιών. Με την ολοκλήρωση του I-485 και την έναρξη του Charlotte Lynx, οι απομακρυσμένες περιοχές από τις περιοχές Uptown δεν είναι πλέον τόσο απομακρυσμένες και νέες εξελίξεις στην κατοικία αναδύονται σε όλη την πόλη. Δύο υπέροχες τοποθεσίες για να δείτε όλα τα νεόκτιστα σπίτια διαθέσιμα είναι NewHome Source και Charlotte New Homes Directory.

Ορισμένοι οικοδόμοι στην περιοχή είναι: