Γνωριμία με τον Dilworth

Μια γειτονιά γεμάτη ιστορία

Σχετικά με τον Dilworth:
East Blvd, γεμάτη με καταστήματα και εστιατόρια, βρίσκεται στην καρδιά του Dilworth, το οποίο ξεκίνησε ως το πρώτο προάστιο του Charlotte και ιδρύθηκε από τον Edward Dilworth Latta στη δεκαετία του 1890 σε 250 στρέμματα, νοτιοδυτικά των αρχικών ορίων της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Joseph Forsyth Johnson που σχεδίασε Latta Πάρκο. Όπως και το γειτονικό πάρκο Myers , οι δρόμοι του Dilworth χαρακτηρίζονται από εντυπωσιακές, ώριμες βελανιδιές, πεζοδρόμια και σπίτια με όμορφες μπροστινές βεράντες.

Σε αντίθεση με το γειτονικό Myers Park, τα περισσότερα σπίτια είναι πιο συντηρητικά μπανγκαλόου. Το Dilworth φιλοξενεί επίσης το μεγαλύτερο νοσοκομείο της περιοχής Charlotte, το Ιατρικό Κέντρο Carolinas.

Πώς να φτάσετε στο Dilworth:
Από το νότο, πάρτε το Park Road βόρεια. Θα χωριστεί σε Scott Ave., ένα βόρειο δρόμο μονής κατεύθυνσης και το Park Rd. Δυτικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα σας μεταφέρει στην Ανατολική Λεωφόρο, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε ανατολικά ή δυτικά για να δείτε την καρδιά του Dilworth, αποτρέποντας τις πλαϊνές οδούς για αναλαμπές των ιστορικών μπανγκαλόου. Από το Uptown, πάρτε το Kenilworth νότια στην East Blvd. όπου μπορείτε να πάτε ανατολικά ή δυτικά.

Αγορές στο Dilworth:
Τα καταστήματα της Dilworth είναι μια μπουτίκ εμπειρία, από εθνικά καταστήματα δώρων όπως το Paper Skyscraper (330 East Blvd.) και το Cottage Chic (1232 East Blvd.) σε ολόκληρες αγορές τροφίμων όπως το Green Grocery της Talley's (1408 East Blvd.).

Δείπνο στο Dilworth:

Η εγγύτητα του Dilworth στο Uptown και η μοναδική κατοικία που μετατράπηκε σε εμπορική ατμόσφαιρα το καθιστούν ένα hotspot για εξαιρετική κουζίνα:

Ζώντας στο Dilworth:
Το Dilworth είναι μια κοινότητα που έχει δει μια ανάκαμψη τα τελευταία 10 με 15 χρόνια, με την εγγύτητά της κοντά στο Uptown, βοηθώντας πάρα πολύ τις αξίες της ιδιοκτησίας. Η μέση τιμή ενός οικογενειακού σπιτιού είναι περίπου 645.000 δολάρια, με το μέσο μέγεθος μεγέθους 2.300 τετραγωνικών ποδιών. Οι πόλεις και τα καταστήματα κατασκευάζονται στην περιοχή ακριβώς δίπλα στην East Blvd., προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και εστιατόρια και επίσης εύκολη πρόσβαση στη νέα σιδηροδρομική υπηρεσία Lynx. Η μέση τιμή πώλησης για condos και townhomes είναι $ 210.000 με 970 τετραγωνικά πόδια που είναι η μέση κατοικία μεγέθους.

Επίσκεψη του Dilworth:

Λόγω της εγγύτητας του Dilworth με το Uptown, η διαμονή σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία του Uptown είναι ο τρόπος να πάτε. Τα Uptown Hotels περιλαμβάνουν το Westin, το Hilton Centre City και το Omni.