Κατάλογος καταστήματος για το χωριό Birkdale του Charlotte

Σε μια πόλη που δεν έχει έλλειψη αγορών, το Birkdale Village έχει γίνει γρήγορα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για ψώνια του Charlotte. Υπάρχει αριθμός επιλογών λιανικής πώλησης εδώ, με ένα ευρύ φάσμα από high-end πολυτελή και casual, καθημερινά καταστήματα, και από τοπικές, οικογενειακές μπουτίκ μέχρι τις εθνικές αλυσίδες. Το εμπορικό κέντρο είναι σε εξωτερικούς χώρους, επομένως κάθε κατάστημα έχει τη δική του είσοδο και τις δικές του ώρες. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε με κάθε κατάστημα για να μάθετε πότε ανοίγουν και κλείνουν.

Τα κορυφαία σημεία του Birkdale Village περιλαμβάνουν το σούπερ δημοφιλές Lululemon, έναν Merle Norman, έναν Josie A. Bank Clothiers, έναν Janie και τον Jack, ένα Williams-Sonoma, ένα Total Wine & More και πολλά άλλα. Το Burger Bar του Bad Daddy και το Bonefish Grill είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές για δείπνο στο Birkdale.

Το Birkdale Village προσπαθεί να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία "one-stop shopping" για το Charlotte, έτσι είναι σε ένα κεντρικό δρόμο που είναι αρκετά εύκολο να περπατήσετε. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός λιανικών, επαγγελματικών και οικιστικών μονάδων. Το Birkdale Center διαθέτει δύο κύριες εισόδους, περισσότερα από 60 καταστήματα λιανικής πώλησης, 10 εστιατόρια, ένα πλήρες 16 κινηματογραφικό θέατρο και ένα μοναδικό διαδραστικό σιντριβάνι για παιδιά.

Το εμπορικό κέντρο εδώ είναι πάντα δημοφιλές γύρω από το χρόνο των Χριστουγέννων στο Charlotte επειδή υπάρχει μια πολύ ωραία τελετή φωτισμού δέντρων και ένα μέρος για τα παιδιά να επισκεφτούν μαζί με το Santa κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το χωριό φιλοξενεί επίσης μια νέα παράδοση: το πρωινό με το Santa (αυτό είναι ένα εκδηλωμένο γεγονός) όπου τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με τηγανίτες, μπέικον, αυγά και τοστ, καθώς και μια επίσκεψη από τον Santa.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ένα μικρό ένα σε μια φορά με το Santa εναντίον του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου, το οποίο είναι συνήθως συσκευασμένο.

Για να κάνετε το Birkdale Village ένα πλήρες πακέτο, υπάρχουν ακόμη και πολλά σπίτια διαθέσιμα σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Birkdale Mall για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό κέντρο, συμπεριλαμβανομένων των ωρών και της διεύθυνσης.

Εδώ είναι μια ματιά στα καταστήματα που θα βρείτε στο Birkdale Village:


Αυτός ο κατάλογος μπορεί να αλλάξει κατά περιόδους. Κάντε κλικ εδώ για την έκδοση του εμπορικού κέντρου.