Νόμους πυροτεχνημάτων της Νότιας Καρολίνας

Αν σχεδιάζετε να γιορτάσετε την τέταρτη Ιουλίου ή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νότια Καρολίνα και θέλετε να αγοράσετε κάποια πυροτεχνήματα για να ανάβει κατά τη διάρκεια των εορτασμών, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κρατικούς νόμους σχετικά με αυτές τις οθόνες πυροτεχνίας.

Κατά γενικό κανόνα, οι νόμοι πυροτεχνημάτων της Νότιας Καρολίνας είναι αρκετά χαλαροί, ειδικά σε σύγκριση με τους αυστηρότερους κανονισμούς της γειτονικής Βόρειας Καρολίνας. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλα τα είδη πυροτεχνημάτων καταναλωτικών ειδών είναι νόμιμα στο κράτος.

Ωστόσο, πρέπει να είστε 16 χρονών για να αγοράσετε πυροτεχνήματα στη Νότια Καρολίνα και δεν μπορούν να πωληθούν από μια σκηνή, τέντα, ελατό κέλυφος ή αυτοκίνητο, αλλά θα πρέπει να πωληθούν από ένα εξουσιοδοτημένο και καταχωρημένο πυροτεχνικό κατάστημα ή κατάστημα.

Επιπλέον, εάν σχεδιάζετε να βάλετε μεγαλύτερες επαγγελματικές εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων στη Νότια Καρολίνα, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στον κρατικό πυροσβέστη τουλάχιστον 15 εργάσιμες ημέρες πριν από την παράσταση. Υπάρχει ασφαλιστική απαίτηση και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Νομικά και παράνομα πυροτεχνήματα στη Νότια Καρολίνα

Οι νόμοι πυροτεχνημάτων της Νότιας Καρολίνας δεν είναι μόνο λιγότερο αυστηροί από τη Βόρεια Καρολίνα, είναι πολύ λιγότερο αυστηροί από ό, τι τα περισσότερα κράτη. Στην πραγματικότητα, όλα όσα δεν απαγορεύονται σε ομοσπονδιακό επίπεδο είναι επιτρεπτά για χρήση στην πολιτεία, συμπεριλαμβανομένων ρουκετών μπουκάλι, κονιάματα, κλώστες, κέικ, και εναέρια πυροτεχνήματα.

Είναι αρκετά κοινό για τους κατοίκους από τη Βόρεια Καρολίνα (και άλλα κράτη) να γλιστρήσουν απλά πέρα ​​από τα σύνορα για να αγοράσουν τα πυροτεχνήματα υψηλότερης ποιότητας, αλλά να θυμάστε ότι είναι παράνομο να κατέχετε πολλά πυροτεχνήματα που αγοράζονται στη Νότια Καρολίνα σε άλλα κράτη - Πυροτεχνήματα Carolina κανονισμούς αν σκοπεύετε να αγοράσετε τα πυροτεχνήματα σας στο νότιο κράτος και να τα φέρει πίσω βόρεια.

Υπάρχουν μερικά πυροτεχνήματα που δεν μπορείτε να έχετε στο κράτος Palmetto. Τα μεγάλα εκρηκτικά πυρομαχικά όπως τα M-80 και τα Cherry Bombs είναι παράνομα στην πολιτεία καθώς και σε ομοσπονδιακό επίπεδο και οι μικρές ρουκέτες απαγορεύονται ειδικά αν έχουν διάμετρο μικρότερη από μισή ίντσα και μήκους μικρότερου των τριών ιντσών.

Συμβουλές ασφάλειας πυροτεχνημάτων για τη Νότια Καρολίνα

Δεδομένου ότι οι νόμοι πυροτεχνημάτων της Νότιας Καρολίνας είναι αρκετά χαλαροί, πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνες, κάτι που δεν συμβαίνει απαραίτητα. Όσο τα πυροτεχνήματα αντιμετωπίζονται με σεβασμό, δεν υπάρχει συνήθως πολύς κίνδυνος.

Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των πυροτεχνημάτων που τραυματίζονται ετησίως από τα πυροτεχνήματα αν και προέρχονται από μικρότερες συσκευές, όπως σιντριβάνια και σπινθήρες. Το πυροσβεστικό κέντρο της Charlotte προσφέρει αυτές τις συμβουλές για την ασφάλεια:

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές και χρησιμοποιείτε λίγο κοινό συναίσθημα και σεβασμό όταν ασχολείστε με ημι-επικίνδυνες εκρηκτικές ουσίες, εσείς και η οικογένειά σας πρέπει να έχετε μια φωτεινή και ζωντανή γιορτή με αυτά τα πυροτεχνήματα, ανεξάρτητα από τις διακοπές που γιορτάζετε.