Τα ελεύθερα μουσεία του Όστιν

Αποκτήστε μια δωρεάν υπηρεσία πολιτισμού σε αυτά τα μουσεία του Ώστιν

Στη ζέστη του καλοκαιριού, δωρεάν εσωτερικές δραστηριότητες είναι σε μεγάλη ζήτηση στο Ώστιν. Κανένα από αυτά τα μουσεία δεν χρεώνει εισδοχή, όμως είναι πλούσιο σε τέχνη, ιστορία και πολιτισμό. Αν δεν έχετε τη διάθεση να απορροφήσετε τόνο πληροφοριών, τα μουσεία είναι επίσης όμορφα χώροι που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να χρειάζεται να ξεχειλίζετε τον εγκέφαλό σας.

1. Κέντρο Harry Ransom

Για μια συναρπαστική επισκόπηση των εκμεταλλεύσεων του μουσείου, περάστε λίγο χρόνο στα εκθέματα χαραγμένων παραθύρων στον πρώτο όροφο.

Δύο από τους σημαντικότερους θησαυρούς του μουσείου είναι η Αγία Γραφή Gutenberg και η πρώτη φωτογραφία. Άλλα σημαντικά στοιχεία της μόνιμης συλλογής περιλαμβάνουν χειρόγραφα και εφέρα συγγραφέων όπως ο Arthur Miller και ο Gabriel Garcia Marquez. Περιοδικά εκθέματα διαθέτουν φορέματα και σύνολα από παλιές ταινίες όπως το Gone with the Wind και την Alice in Wonderland. Οι ξεναγήσεις διατίθενται καθημερινά το μεσημέρι. 300 Δυτική 21η οδός. (512) 471-8944

2. Μουσείο Elisabet Ney

Το σπίτι που μοιάζει με κάστρο είναι γεμάτο από γλυπτά της Elisabet Ney, που μετακόμισε στο Austin το 1892. Δημιούργησε γλυπτά του Sam Houston και Stephen F. Austin, μαζί με φωτιστικά από τη γερμανική πατρίδα της. Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορες προτομές και αγάλματα μεγέθους ζωής. Άλλα εκθέματα διερευνούν τη διαδικασία κατασκευής των γλυπτών από τη Ney. Το κτίριο λειτουργούσε ως σπίτι και στούντιο (αρχικά ονομαζόταν Formosa). Το μουσείο είναι μικρό, αλλά παρέχει μια συναρπαστική ματιά στη ζωή μιας αριστοκρατικής Γερμανίδας που ζει και εργάζεται μαζί με μερικούς από τους πιο διάσημους και μανιώδεις πρώτους Τζέγκανς.

304 East 44th Street. (512) 458-2255

3. Μουσείο Ο. Χένρι

Το Μουσείο του Ο. Henry στεγάζει έργα τέχνης και εκθέματα διερευνώντας τη ζωή του συγγραφέα William Sydney Porter. Το κτήριο χρησίμευε ως το σπίτι του σε μια στιγμή και εξακολουθεί να περιέχει μερικά από τα αρχικά έπιπλα. Ο Porter υιοθέτησε το όνομα του στυλό του O. Henry ως έναν τρόπο να ξεκινήσει μετά από πέντε χρόνια φυλάκιση για υπεξαίρεση.

Οι πιο διάσημες σύντομες ιστορίες του είναι τα Δώρα των Μαγίων και Ο Κωπηλάτης και ο Ύμνος . Το μουσείο είναι επίσης το site του ετήσιου παγκόσμιου πρωταθλήματος O. Henry Pun-Off. Ο συγγραφέας ήταν σίγουρα ένας ανεμιστήρας του παιχνιδιού, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο Ο. Χένρι θα εκτιμούσε να έχει ένα τραγούδι στο όνομά του. Παρ 'όλα αυτά, είναι μια λατρεμένη και ιδιόμορφη παράδοση του Ώστιν. 409 East 5th Street? (512) 472-1903

4. Emma S. Barrientos Μεξικανοαμερικανικό πολιτιστικό κέντρο

Το Μεξικανοαμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο αποτίει φόρο τιμής στις συνεισφορές των Μεξικανών Αμερικανών και των Ιθαγενών Αμερικανών στην αμερικανική κουλτούρα. Δύο γκαλερί προσφέρουν περιστρεφόμενα εκθέματα που χαρακτηρίζουν το έργο σύγχρονων καλλιτεχνών της Λατινικής Αμερικής. Το μουσείο προσφέρει επίσης μαθήματα και ξενώνες για επίδοξους καλλιτέχνες του Λατίνος. 600 River Street? (512) 974-3772

5. Μουσείο και πολιτιστικό κέντρο George Washington Carver

Εκτός από την εξερεύνηση του έργου του επιστήμονα και καλλιτέχνη George Washington Carver, το μουσείο των 36.000 τετραγωνικών ποδιών ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των αφροαμερικανικών οικογενειών, το έργο αφροαμερικανών καλλιτεχνών και τις εφευρέσεις και τις επιστημονικές εξελίξεις άλλων αφρικανικών -Αντιμετωπιστές της Αμερικής. Η Carver συνέστησε για πρώτη φορά τη φύτευση φιστικιών ως τρόπο βελτίωσης της ποιότητας του εδάφους. Πήγε για να αναπτύξει το φυστικοβούτυρο και διάφορες άλλες χρήσεις για το θρεπτικό όσπρια.

Ήταν επίσης ένας από τους πρώτους καθηγητές στο πασίγνωστο Πανεπιστήμιο Tuskegee. 1165 Angelina Street; (512) 974-4926