Νόμοι της Πυροτεχνικής της Βόρειας Καρολίνας

Κατά γενικό κανόνα, οι νόμοι περί πυροτεχνημάτων της Βόρειας Καρολίνας είναι αρκετά περιοριστικοί. Ο γείτονάς μας στο νότο, στη Νότια Καρολίνα, έχει πολύ πιο περιεκτικούς νόμους, όμως, και πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν πέρα ​​από τα σύνορα για να πάρουν τα ετήσια πυροτεχνήματα τους. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα πυροτεχνήματα είναι νόμιμα στη Νότια Καρολίνα. Θυμηθείτε, πολλά πυροτεχνήματα που μπορείτε να αγοράσετε πέρα ​​από τα σύνορα δεν είναι νόμιμα στη Βόρεια Καρολίνα, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τα με δική σας ευθύνη.

Αλλά ποια πυροτεχνήματα μπορεί να έχετε στη Βόρεια Καρολίνα; Ακολουθεί μια ανασκόπηση.

Νομικά πυροτεχνήματα στη Βόρεια Καρολίνα

Τα πυροτεχνήματα που είναι νόμιμα στη Βόρεια Καρολίνα περιλαμβάνουν poppers, sparklers, σιντριβάνια και άλλα είδη καινοτομίας που δεν εκρήγνυνται, δεν στροβιλίζονται, δεν αφήνουν το έδαφος ή δεν πετούν μέσα στον αέρα. Το πυροσβεστικό κέντρο του Charlotte έδωσε μια μεγάλη λίστα με παραδείγματα νομικών πυροτεχνημάτων: σκουλήκια φιδιού και λάμψης, συσκευές καπνού, θύλακες όπως θύλακες και poppers και συρματόσχοινα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι όλα τα πυροτεχνήματα είναι νόμιμα σε αργίες όπως στις 4 Ιουλίου , αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ίδιοι νόμοι εξακολουθούν να ισχύουν όλο το χρόνο. Επίσης, η πόλη του Σαρλότ ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με το υπόλοιπο κράτος. Όπως προαναφέρθηκε, οι νόμοι της Νότιας Καρολίνας είναι πολύ λιγότερο αυστηροί.

Παράνομα Πυροτεχνήματα στη Βόρεια Καρολίνα

Τα πυροτεχνήματα που είναι παράνομα στη Βόρεια Καρολίνα περιλαμβάνουν τα πυροτεχνήματα, αυτά που γυρίζουν στο έδαφος, τα ρωμαϊκά κεριά, οι ρουκέτες των φιαλών ή τα εναέρια πυροτεχνήματα.

Ουσιαστικά, οποιαδήποτε πυροτεχνήματα που εγκαταλείπουν το έδαφος δεν είναι νόμιμα στη Βόρεια Καρολίνα.

Άδεια πυροτεχνημάτων της Βόρειας Καρολίνας

Ο νόμος του κράτους απαιτεί όποιος σκοπεύει να πυροβολεί εσωτερικά ή εξωτερικά πυροτεχνήματα πρέπει να υποβάλει αίτηση στον κρατικό πυροσβέστη, να παρακολουθήσει μια τάξη ασφάλειας και να περάσει γραπτή εξέταση. Επικοινωνήστε με το NCDOI για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι παραβάτες του νόμου περί πυροτεχνημάτων του κράτους αντιμετωπίζουν ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι $ 500 και φυλάκιση έως και έξι μηνών.

Πρέπει να είστε 18 χρονών για να αγοράσετε νόμιμα πυροτεχνήματα στη Βόρεια Καρολίνα. Η ηλικία αγοράς πυροτεχνημάτων είναι 16 στη Νότια Καρολίνα.

Ασφάλεια πυροτεχνημάτων

Δεδομένου ότι οι νόμοι του κράτους μας είναι αρκετά σφιχτοί, πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Η πλειοψηφία των τραυματισμών ετησίως από τα πυροτεχνήματα αν και προέρχονται από μικρότερες συσκευές, όπως σιντριβάνια και σπινθήρες. Το πυροσβεστικό κέντρο της Charlotte προσφέρει αυτές τις συμβουλές για την ασφάλεια: