Τα καλύτερα μέρη για να εργαστείτε στο Σαρλότ

Αρκετές εταιρείες με παρουσία Charlotte κάνουν την κορυφαία λίστα 100 της τύχης

Κάθε χρόνο, το περιοδικό Fortune εξετάζει εκατοντάδες εταιρίες, επιθεωρώντας τους υπαλλήλους και ανασκοπώντας τη φιλοσοφία, τα εγχειρίδια των εργαζομένων και άλλα υλικά για να βρουν τις 100 καλύτερες εταιρείες της Αμερικής για να εργαστούν το 2011.

Δεν είναι όλες οι εταιρείες που απαριθμούνται έχουν την έδρα τους στο Charlotte, αλλά μερικές είναι. Κάθε εισηγμένη εταιρεία έχει τουλάχιστον παρουσία στη Charlotte, κυρίως στους τομείς του δικαίου, του λιανικού εμπορίου, της χρηματοδότησης και της φροντίδας των παιδιών.

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από τη λίστα των 100 καλύτερων παικτών της Fortune.

Alston & Bird
13η καλύτερη εταιρεία για να εργαστεί στο έθνος, αυτή η σχεδόν 120χρονη δικηγορική εταιρεία είναι ένας παράδεισος για τους γονείς. Για μια δεκαετία, η δικηγορική εταιρεία είχε τη δική της πανεπιστημιούπολη φροντίδας παιδιών σε ένα τετράγωνο μακριά από τα γραφεία της. Η διευκόλυνση διευρύνθηκε φέτος και σήμερα παρέχει ημερήσια φροντίδα σε 110 παιδιά, με επιδοτούμενα επιτόκια για τους γονείς σε θέσεις χαμηλότερης αμοιβής. Η εταιρεία παρέχει επίσης άδεια μετ 'αποδοχών τριών μηνών για νέες μητέρες, οφέλη υιοθεσίας έως και 7.000 δολάρια, ειδικό χώρο στάθμευσης για έγκυες μητέρες, επιτόπια φροντίδα παιδιών και "ντουλάπα μητρότητας" για την ανακύκλωση ρούχων.

Κατασκευή Balfour Beatty
Βρετανοί ιδιοκτήτες νοσοκομείων, πανεπιστημίων, συμφωνικών αιθουσών και μνημείων Pentagon 9/11 κερδίζουν επαίνους από τους υπαλλήλους για την ελαχιστοποίηση των απολύσεων κατά τη διάρκεια της ύφεσης. Λέει ένα: "Το BBC πέρασε και πέρασε για να κρατήσει τους υπαλλήλους του να δουλεύουν".

Καφές από τα Σταρμπακς
Το Starbucks κάνει συνήθως αυτή τη λίστα, αλλά έκανε μόλις αυτό το έτος, παραμένοντας σε αριθμό 98.

Η εταιρεία παρέχει καλές παροχές, ειδικά για τους μερικώς απασχολούμενους που αναζητούν ασφάλιση υγείας. Το 2011 ήταν ένα έτος αναπήδησης για τον γίγαντα του καφέ, αλλά ο γενικός διευθυντής Howard Schultz αρνήθηκε την πίεση των επενδυτών να καλέσουν πίσω στο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης.

Nordstrom
Τώρα, κατά το 110ο έτος, ο λιανοπωλητής ειδικευμένου σπιτιού συνεχίζει να ζει με το δόγμα της μιας φράσης: "Χρησιμοποιήστε καλή κρίση σε όλες τις καταστάσεις".

Carmax
Μετά από δύο σκληρά χρόνια, ο μεταπωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ανέκαμψε το 2010, προσλαμβάνοντας 1.200 νέους υπαλλήλους και απονεμόνοντας τα υψηλότερα μπόνους στην ιστορία του.

Ανδρικά ρούχα
Τα κόμματα τέλους του έτους είναι μια παράδοση στην αλυσίδα των 1.213 καταστημάτων ειδών ένδυσης ανδρών και οδηγούν σε σμόκιν-ενοικίαση. (Φυσικά, είναι μαύρη γραβάτα).

Bright Horizons Family Solutions
Οποιοσδήποτε υπάλληλος σε αυτόν τον φορέα εκμετάλλευσης 585 κέντρων παιδικής μέριμνας μπορεί να μοιραστεί τον έπαινο του για τους συναδέλφους μέσω εσωτερικής ιστοσελίδας των εργαζομένων.
Microsoft
Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν μια σειρά από θρυλικά προνόμια, όπως στεγνό καθάρισμα, υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο με Wi-Fi και υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο σε ορισμένα κτίρια.

Marriott International
Όταν η επιχείρηση επιβραδύνθηκε πέρυσι και ορισμένοι συνεργάτες δεν μπορούσαν να πάρουν αρκετές ώρες για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφάλιση, οι ηγέτες άλλαξαν την πολιτική.

Deloitte

Η πολυμορφία είναι μια μεγάλη εστίαση στη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία λογιστικής: Το ένα τρίτο των εργαζομένων της είναι άσχημο, το μεγαλύτερο ποσοστό των Big Four.

Ενδιαφέρεστε για τα υπόλοιπα 100 κορυφαία εταιρίες της Fortune για να εργαστείτε; Διαβάστε την υπόλοιπη λίστα.