Ετήσια Ειδικά Γεγονότα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Φεστιβάλ, Γιορτές και Διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Εκτός από όλα τα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να δείτε στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν επίσης πολλά φεστιβάλ, εορτασμοί και ειδικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν κάθε εποχή και κάθε μήνα του έτους και αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε για μερικές τα διασκεδαστικά πράγματα που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι επισκέπτες αυτής της περιοχής των ΗΠΑ θα βρουν αρκετές επιλογές για τον εορτασμό των διακοπών - από τα εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα του τέταρτου Ιουλίου έως τα λαμπερά Χριστουγεννιάτικα φώτα - καθώς και μια ποικιλία ετήσιων ειδικών εκδηλώσεων.

Κάντε κλικ στην επικεφαλίδα κάθε τμήματος για να δείτε τις λεπτομέρειες σε κάθε σεζόν εκδήλωσης έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την εποχή του χρόνου για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στη Φλόριντα, τη Γεωργία, τη Βόρεια και Νότια Καρολίνα, την Αλαμπάμα, το Μισισιπή, τη Λουιζιάνα, το Κεντάκι ή το Τενεσί.

Εαρινές εκδηλώσεις στο νοτιοανατολικό τμήμα

Ποτέ μην έρχεστε πολύ σύντομα, η άνοιξη δεν φέρνει μόνο ζεστασιά στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αμερικής, αλλά μια σειρά από μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που είναι τέλειες για όλη την οικογένεια. Από την ημέρα του Αγίου Πατρικίου διασκέδαση έως τα γεγονότα του Πάσχα και της άνοιξης, οι εορτασμοί της Ημέρας της Μητέρας στην ανεπίσημη μετάβαση από την άνοιξη σε καλοκαίρι κατά την Ημέρα Μνήμης, τα φεστιβάλ και τα γεγονότα της άνοιξης προσφέρουν μια σειρά από πράγματα διασκέδασης που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σας συνιστούμε την εκδήλωση Biltmore Estates 'Biltmore Blooms λίγο έξω από το Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Μαΐου - ο ιδανικός χρόνος για να επισκεφθείτε τα βουνά Smokey - αυτό το τεράστιο αρχοντικό και οι κήποι του εκτεταμένου ακινήτου του αρχίζουν να ανθίζουν, προσφέροντας στον επισκέπτη θέαμα κομψών οθονών ενάντια στη διαχρονική αρχιτεκτονική.

Το Ντέρμπι και το Φεστιβάλ του Κεντάκυ στο Λούισβιλ που συμβαίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου είναι επίσης μια ιδιαίτερα συνιστώμενη εκδήλωση όπου διασημότητες, τουρίστες και οπαδοί παντός τύπου έρχονται να εκτιμήσουν το άθλημα στην υψηλή μόδα ενδυμασία.

Θερινές εκδηλώσεις στο νοτιοανατολικό τμήμα

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής ταξιδιωτική σεζόν στις περισσότερες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να εξερευνήσετε μερικά από τα εποχιακά φεστιβάλ της περιοχής και ειδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μουσική και χορό, τέχνες και βιοτεχνίες, γεωργικές και διατροφικές ανταλλαγές υπαίθριες συναυλίες και δραστηριότητες για να γιορτάσουν τις διακοπές και την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Προφανώς, το πιο διάσημο γεγονός στη Νοτιοανατολική περιοχή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η τέταρτη Ιουλίου και υπάρχουν αρκετές υπέροχες τοποθεσίες για να πιάσετε πυροτεχνήματα ή παρελάσεις για να τιμήσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Το Ορλάντο, η Φλόριντα και τα πολλά πάρκα ψυχαγωγίας του όπως το Walt Disney World και τα Universal Studios φιλοξενούν συχνά περίτεχνα παρελάσεις και πυροτεχνήματα που προβάλλονται ακριβώς πάνω στον ωκεανό.

Τον Ιούνιο μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Hellen Keller στο Tuscumbia της Αλαμπάμα, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε εκθέματα τέχνης, βιοτεχνίες και αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη καθώς και παραστάσεις του "The Miracle Worker" και παρέλαση αφιερωμένη στους κωφούς -λαντίδα γυναικεία εικόνα στην πατρίδα της.

Γεγονότα πτώσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Το φθινόπωρο είναι μια θαυμάσια εποχή του χρόνου στη νοτιοανατολική πλευρά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλά εποχιακά φεστιβάλ συγκομιδής καθώς και μια σειρά από μεταβαλλόμενα χρώματα στο καταπράσινο φύλλωμα της περιοχής. Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας αξέχαστης απόδραση για το Σαββατοκύριακο το φθινόπωρο, την ημερήσια εκδρομή ή τις διακοπές πτώσης.

Σας προτείνουμε να δείτε την Εθνική Έκθεση της Γεωργίας τον Οκτώβριο ή το Φεστιβάλ Pecan της Αλαμπάμα το Νοέμβριο για μια πραγματική ματιά στον πολιτισμό της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Και οι δύο εκδηλώσεις προσφέρουν στους επισκέπτες μια ποικιλία από φιλική προς την οικογένεια διασκέδαση και διασκέδαση, καθώς και μια ιδιαίτερη γεύση από το εξαιρετικό φαγητό της περιοχής.

Υπάρχει επίσης, φυσικά, πολλά πράγματα να κάνουμε για τις αποκριές και την ημέρα των ευχαριστιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη , όπως το The Chitlin 'Strut στο Salley της Νότιας Καρολίνας, το οποίο συμβαίνει το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και περιστρέφεται γύρω από την προετοιμασία και την κατανάλωση των chitterlings που απομένουν από τις γαλοπούλες των Ευχαριστιών .

Χειμερινά γεγονότα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Από τον εορτασμό της παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς κατά την περίοδο των διακοπών για τον προγραμματισμό μιας χειμερινής διαφυγής με την ειδική εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου ή μια οικογενειακή διακοπή κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, υπάρχουν πολλά θαυμάσια ετήσια χειμερινά γεγονότα για να απολαύσετε στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα μπορεί να είναι το μεγαλύτερο γεγονός της εποχής παρά τον ανταγωνισμό της με τα νέα χρόνια και τα Χριστούγεννα. Αυτό το φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο και περιλαμβάνει μια μαζική παρέλαση, διασκεδαστικά πάρτι και μια ποικιλία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκθέσεων τέχνης.

Η περίοδος των διακοπών είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε σημαντική πόλη στις νοτιοανατολικές - ιδιαίτερα θερμότερες παράκτιες πόλεις όπως το Μαϊάμι, το Ορλάντο, το Τσάρλεστον και τη Νέα Ορλεάνη - όπου οι προορισμοί αυτοί προσφέρουν μια ποικιλία από φεστιβάλ φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων, καταστήματα, εστιατόρια και καταλύματα για τους επισκέπτες.