Εκπτώσεις ΑΑΑ στο Long Island, Νέα Υόρκη

Πώς να κερδίσετε χρήματα για τα αξιοθέατα και την ψυχαγωγία στο Long Island, NY

Η συμμετοχή στο AAA έχει πολλά οφέλη πέρα ​​από τη συνήθη οδική βοήθεια με το αυτοκίνητό σας. Εάν είστε μέλος, μπορείτε να πάρετε μερικές εξαιρετικές εκπτώσεις εδώ στο Long Island, Νέα Υόρκη. Εδώ είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες στις επαρχίες Nassau και Suffolk. Θυμηθείτε να δείξετε την κάρτα μέλους AAA όταν ρωτάτε για όλες αυτές τις εκπτώσεις.

Σημείωση: Όλες οι ακόλουθες εκπτώσεις ήταν διαθέσιμες από τη στιγμή αυτής της γραφής.

Παρακαλείστε να κάνετε διπλό έλεγχο με AAA για τις τελευταίες τιμές στα τοπικά αξιοθέατα και διασκέδαση.

Θεματικά Πάρκα / Ενυδρείο στο Long Island

Εκπτώσεις σε κινηματογραφικά θέατρα στο Long Island

Τα μέλη του AAA λαμβάνουν έως και 40% από τις κανονικές τιμές του box office σε επιλεγμένα θέατρα AMC και άλλες κινηματογραφικές αίθουσες στο Long Island της Νέας Υόρκης. (Σημείωση: τα εισιτήρια με έκπτωση δεν ισχύουν για τις πρώτες δύο εβδομάδες μιας ταινίας πρώτης προβολής ή σε ειδικές εμφανίσεις σε αυτά τα θέατρα.) Δείτε περισσότερα στο Visit Movie Theaters στο Long Island for Less.

Εκπτώσεις για Μουσεία στο Long Island

Περισσότερες Εκπτώσεις Long Island

Ψώνια

Τα μέλη της AAA απολαμβάνουν μια ποικιλία εκπτώσεων στο Long Island, συμπεριλαμβανομένου ενός βιβλίου δωρεάν κουπονιού με εξοικονόμηση σε επιλεγμένους λιανοπωλητές στις εξόδους Tanger . Για να λάβετε το φυλλάδιο, παρακαλούμε να εμφανίσετε την κάρτα AAA σας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Tanger.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο Long Island, παρακαλούμε επισκεφθείτε το FREE και το Cheap on Long Island