Λάβετε βοήθεια με τους λογαριασμούς θέρμανσης

Το πρόγραμμα HEAP βοηθά αυτούς που χρειάζονται βοήθεια με θέρμανση

Κατά τη διάρκεια αυτών των οικονομικών περιόδων, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς θέρμανσης. Οι ηλικιωμένοι που ζουν με περιορισμένο εισόδημα μπορεί επίσης να ανησυχούν για το υψηλό κόστος της θερμότητας κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων μηνών στο Long Island της Νέας Υόρκης. Το ομοσπονδιακό πρόγραμμα Ενεργειακής Βοήθειας για το Σπίτι, γνωστό και ως HEAP, μπορεί να βοηθήσει εκείνους που έχουν ανάγκη.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, το ομοσπονδιακό πρόγραμμα μπορεί να πληρώσει για κάποιο ή το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας, του προπανίου, του φυσικού αερίου, του ξύλου, του πετρελαίου, της κηροζίνης, του άνθρακα ή άλλου καυσίμου θέρμανσης στην κατοικία σας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ζουν με περιορισμένο εισόδημα.

Πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλεονεκτήματα HEAP

Οι νεοϋορκέζοι με περιορισμένα εισοδήματα μπορούν να ζητήσουν βοήθεια μέσω ταχυδρομείου, αυτοπροσώπως στο τοπικό γραφείο κοινωνικών υπηρεσιών σας, στο τηλέφωνο.

Στην επαρχία Suffolk, κάντε αίτηση στο εξής:

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα HEAP, μπορείτε να καλέσετε το τοπικό τμήμα γραφείων κοινωνικών υπηρεσιών ή την Υπηρεσία Hotline NYS HEAP στο (800) 342-3009. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος Βοήθειας για την Ενεργειακή Εστία.

Περισσότερες πληροφορίες στους ακόλουθους συνδέσμους σχετικά με το HEAP: www.acf.hhs.gov/programs/ocs/programs/liheap το πρόγραμμα ενεργειακής βοήθειας χαμηλού εισοδήματος στο σπίτι (LIHEAP).

Αμερικανικές Ενεργειακές Πληροφορίες.
Πηγή: Δικτυακός τόπος του Προγράμματος Ενεργειακής Βοήθειας