Χρησιμοποιήστε ένα εναλλακτικό διεθνές αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποθηκεύσετε μια δέσμη

Γη πιο κοντά στον πραγματικό προορισμό σας για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο

Ξεχάστε το Λονδίνο. Φτάστε σε εναλλακτικό διεθνές αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Οι περισσότεροι επισκέπτες στο κεφάλι του Ηνωμένου Βασιλείου για Heathrow ή Gatwick επειδή το Λονδίνο είναι το πιο διάσημο σημείο εισόδου του Ηνωμένου Βασιλείου. Και το Heathrow του Λονδίνου είναι το πιο πολυάσχολο διεθνές αεροδρόμιο του κόσμου.

Αλλά αν ο τελικός προορισμός σας είναι ένα ταξίδι στα Σκωτσέζικα Υψίπεδα ή ένα προσκύνημα μουσικής στο Λίβερπουλ ή σε μια από τις πρωτεύουσες της Ινδίας - Μπέρμιγχαμ , Μάντσεστερ ή Νιούκαστλ - θα σας κοστίσει ό, τι έχετε εξοικονομήσει στην πτήση του προϋπολογισμού σας για εισιτήριο τρένου, , ενοικίαση αυτοκινήτου χιλιόμετρα ή βενζίνη (βενζίνη) μόνο για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε να πάτε.

Μια ευρεία επιλογή αεροδρομίων του Ηνωμένου Βασιλείου

Εάν ταξιδεύετε υπερατλαντικά, ίσως έχετε περισσότερες επιλογές από πού να προσγειωθείτε από ό, τι νομίζετε. Υπάρχουν περισσότεροι αερολιμένες που υποστηρίζουν πτήσεις προς τις ΗΠΑ από ό, τι ήταν πριν από μερικά χρόνια, αλλά φτάνουν σε λιγότερους προορισμούς στις ΗΠΑ. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον 10 αεροδρόμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν προγραμματισμένες πτήσεις και συνδέουν πτήσεις προς και από προορισμούς της Βόρειας Αμερικής. Μερικοί πετούν μόνο σε λίγες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, άλλοι όμως έχουν είτε απευθείας είτε συνδέουν πτήσεις με προορισμούς Ανατολικής και Δυτικής Ακτής και Midwestern σε όλη την Αμερική και τον Καναδά.

Ψάχνοντας για πτήσεις προς εναλλακτικά αεροδρόμια, ίσως πάρετε μια συμφωνία. Και, αν τελικός προορισμός σας είναι μακριά από την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε πιθανώς να αποθηκεύσετε τα τοπικά έξοδα ταξιδιού και του ξενοδοχείου, καθώς και το χρόνο.

Πώς όλα προστίθενται

Οι αεροπορικοί ναύλοι ανεβαίνουν και μειώνονται και ανάλογα με το πώς και από πού αγοράζετε τα δικά σας, οι τιμές για την ίδια πτήση μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

Ο καλύτερος τρόπος να δείτε πόσο χρόνο και χρήματα μπορείτε πραγματικά να αποθηκεύσετε είναι να επιλέξετε μια στιγμή και να συγκρίνετε τους αριθμούς.

Για λόγους σύγκρισης, ας υποθέσουμε ότι κατευθυνθείτε προς τα δυτικά υψίπεδα της Σκωτίας - για περιηγήσεις, γκολφ, κρουαζιέρες στο Loch Lomond και επισκέψεις σε κάποια από τα νησιά - ίσως το Skye ή το Islay για το ουίσκι.

Μπορείτε να πετάξετε στο Λονδίνο και στη συνέχεια να κάνετε συνδέσεις ή να πετάξετε έξυπνα και κατευθυνθείτε απευθείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Γλασκώβης, εξυπηρετώντας πόλεις στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ και του Καναδά.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2017 εμείς αναζητούσαμε τις φθηνότερες ταξιδιωτικές διευθετήσεις για τις διακοπές του Μαΐου (συνήθως ένα ήπιο και ζεστό μήνα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο) από τις 7 έως τις 21 Μαΐου. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο οι αριθμοί στοιβάζονται:

Αυτή είναι μια εξοικονόμηση $ 156 και μια εξοικονόμηση χρόνου περίπου δύο ωρών.

Εάν αποφασίσετε να μεταβείτε από το Λονδίνο στη Γλασκώβη με τρένο, ο ναύλος μετ 'επιστροφής θα είναι περίπου ο ίδιος, αλλά θα μπορούσατε να προσθέσετε τουλάχιστον πέντε ή έξι ώρες χρόνου ταξιδίου χωρίς να υπολογίζετε τον χρόνο που ίσως πρέπει να περιμένετε για να συντονίσετε την άφιξη του αεροπλάνου με την αναχώρηση του τρένου σας.

Έτσι, για ορισμένους προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, τα εναλλακτικά διεθνή αεροδρόμια έχουν πολύ νόημα. Ελέγξτε αυτά τα αεροδρόμια που υποστηρίζουν τις υπερατλαντικές πτήσεις για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ..

Εναλλακτικοί αερολιμένες προορισμού του Ηνωμένου Βασιλείου

Τα αεροδρόμια του Λονδίνου

Το Λονδίνο διαθέτει πέντε αεροδρόμια. Το 2016 όλοι υποστήριξαν ορισμένες διατλαντικές πτήσεις.