Οδηγός της Κολωνίας Γερμανίας

Επισκεφθείτε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας και δείτε το πιο γνωστό ορόσημο της Γερμανίας

.Cologne βρίσκεται στο γερμανικό κράτος της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας κατά μήκος του ποταμού Ρήνου μεταξύ Ντίσελντορφ και Βόννη. Ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους, είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας.

Ο γοτθικός καθεδρικός ναός της Κολωνίας άρχισε να κατασκευάζεται το 1248 και δεν τελείωσε παρά το 1880. είναι μια περιοχή της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και το πιο γνωστό ορόσημο της Γερμανίας. Δίπλα στον καθεδρικό ναό είναι το σύγχρονο μουσείο Römisch-Germanisches, οι τεράστιες συλλογές του που αντικατοπτρίζουν τα ρωμαϊκά υπόβαθρα της αρχαίας Κολωνίας, που ονομάζεται από τους Ρωμαίους Colonia Claudia Ara Agrippinensium.

Ενώ αυτά τα δύο αξιοθέατα είναι αρκετά για μια ολόκληρη μέρα, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την αρχαία κουλτούρα και τις θρησκευτικές δομές, η Κολωνία έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στον επισκέπτη, όπως σημειώνεται παρακάτω.

Η Κολωνία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας με πληθυσμό 1,8 εκατομμυρίων κατοίκων. Ωστόσο, το ιστορικό κέντρο είναι εύκολα προσπελάσιμο.

Το Γραφείο Τουρισμού

Το τουριστικό γραφείο βρίσκεται στο Unter Fettenhennen 19, νοτιοδυτικά του σιδηροδρομικού σταθμού. Είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 10 το απόγευμα το καλοκαίρι και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ το χειμώνα, εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες, όταν είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το βράδυ. Θα σας βοηθήσουν να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων μιας ημέρας. Τηλέφωνο: +49 (0) 221-30400.

Το αεροδρόμιο

Ονομάζεται "Κολωνία Bonn Airport" και η Κολωνία και η Βόννη εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πόλεις. Μια βόλτα ταξί κατά τη στιγμή της γραφής (δείτε το site του αεροδρομίου για τις τρέχουσες τιμές) στην Κεντρική Κολωνία κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Η απόσταση είναι 17 χιλιόμετρα και πρέπει να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Υπάρχει λεωφορείο για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας κάθε 15 λεπτά.

Κεντρικός Σταθμός - Köln Hbf

Ο τεράστιος κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένας από τους βασικούς σιδηροδρομικούς κόμβους στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά στους πεζόδρομους και τον καθεδρικό ναό. Για τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το εξαιρετικό σιδηροδρομικό σύστημα της Γερμανίας, τα γερμανικά σιδηροδρομικά περάσματα (άμεση αγορά) προσφέρουν μειωμένες μετακινήσεις στη Γερμανία και στις γειτονικές χώρες.

Πότε να πάτε

Η Κολωνία έχει μέτριους, ήπιους χειμώνες. Σπάνια χιονίζει. Τα καλοκαίρια μπορεί να είναι υγρά (αλλά σπάνια ζεστά). Η πτώση θεωρείται ιδέα. ξενοδοχεία χαμηλότερες τιμές το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και να τους αυξήσουν όταν ξεκινά η περίοδος καρναβαλιού το Νοέμβριο. Δείτε τις καιρικές και κλιματικές πληροφορίες της Κολωνίας.

Βιβλιοθήκη και Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Δωρεάν πρόσβαση στο internet διατίθεται στη δημόσια βιβλιοθήκη της Κολωνίας (StadtBibliothek Köln), μία από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία. Υπάρχει ασύρματο τοπικό δίκτυο, καθώς και διεθνείς εφημερίδες.

Κολωνία: Σημαντικά αξιοθέατα

Κολωνία δωρεάν

Προϋπολογισμός διακοπών τεντωμένο στο όριο; Όπως και οι περισσότερες πόλεις, η Κολωνία έχει πολλά πράγματα να δει και να κάνει ότι δεν κοστίζουν καθόλου τα χρήματα: τα καλύτερα ελεύθερα αξιοθέατα της Κολωνίας .

Να λάβει μια περιήγηση

Το Viator προσφέρει μια ποικιλία περιηγήσεων στα αξιοθέατα της Κολωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ποταμών κρουαζιερών.

Φωτογραφίες της Κολωνίας

Κάντε μια εικονική περιήγηση με τις εικόνες της Κολωνίας Γερμανίας .

Γύρω από την Κολωνία

Στρασβούργο και Κολμάρ , Γαλλία και Μπάντεν-Μπάντεν είναι ενδιαφέροντες κοντινοί προορισμοί. Μια γρήγορη διαδρομή γύρω από το Nurburgring θα πρέπει να πάρει το αίμα σας ρέει ωραία.

Σχεδιάστε ένα ταξίδι: το Toolbox Planning Toolbox

Μάθετε Γερμανικά - Είναι πάντα μια καλή ιδέα να μάθετε λίγο από την τοπική γλώσσα στα μέρη που πηγαίνετε, ειδικά τις "ευγενικές" εκφράσεις και λίγα λόγια σχετικά με τα τρόφιμα και τα ποτά.

Τα γερμανικά σιδηροδρομικά περάσματα - Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μεγαλύτερες διαδρομές με σιδηρόδρομους, αλλά οι Railpasses δεν εγγυώνται ότι σας εξοικονομούν χρήματα, θα πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για να χρησιμοποιήσετε το δελτίο για μεγαλύτερα ταξίδια και να πληρώσετε με μετρητά (ή με πιστωτική κάρτα) για τις σύντομες διαδρομές.

Θα πρέπει να νοικιάσετε ή να μισθώσετε ένα αυτοκίνητο; Εάν πηγαίνετε στη Γερμανία για τρεις εβδομάδες ή περισσότερο, η μίσθωση μπορεί να έχει νόημα.

Βιβλίο καταλύματα με ξενοδοχεία στην Κολωνία.

Πόσο μεγάλη είναι η Ευρώπη; - Χρησιμοποιήστε το διαδραστικό χάρτη για να συγκρίνετε τη Δυτική Ευρώπη (ή τη Γερμανία) με τις ΗΠΑ ή με μεμονωμένο κράτος.

Μάθετε τις αποστάσεις οδήγησης σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας .