Δεν χρειάζεστε καθεστώς για να μπείτε μέσα σε ένα αεροδρόμιο

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν σαλόνια που φιλοξενούν τους καλύτερους πελάτες τους από τις μάζες των ταξιδιών. Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε σούπερ καθεστώς με έναν μεταφορέα ή να αγοράσετε μια ακριβή ετήσια ιδιότητα μέλους για να μπείτε σε ένα από τα σαλόνια τους. Για μια αμοιβή, μπορείτε να αγοράσετε ένα πέρασμα ημέρας που θα σας δώσει μια πιο χαλαρή, πιο ήσυχη εμπειρία αεροδρομίου που θα σας κάνει έτοιμο να πετάξετε. Παρακάτω είναι οι κανόνες, το κόστος και τα οφέλη στα σαλόνια για πέντε Αμερικανούς μεταφορείς.

Η American Express διαθέτει επτά αίθουσες Centurion στο Ντάλλας / Fort Worth, τα αεροδρόμια George Bush Intercontinental, Las Vegas, LaGuardia, Μαϊάμι, Σιάτλ και Σαν Φρανσίσκο. Η πρόσβαση είναι δωρεάν για κατόχους καρτών Platinum και Centurion, ενώ άλλοι με κάρτες Amex μπορούν να εισέλθουν για $ 50. Αφού έρθει μέσα, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε εποχιακά φαγητά και σνακ, ένα ανοιχτό μπαρ με κοκτέιλ εξειδικευμένα, ντους, χώρους εργασίας και χαλάρωσης και δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας.

Το Club διαθέτει ανεξάρτητα σαλόνια στα αεροδρόμια Hartsfield-Jackson, Cincinnati, Ντάλας / Φορτ Γουόρθ, Λας Βέγκας, Ορλάντο, Φοίνιξ Sky Harbor, Σιάτλ-Τακόμα και Σαν Χοσέ. Για $ 35, το The Club προσφέρει δωρεάν σνακ και ποτά, όπως μπύρα, κρασί και ποτά, δωρεάν Wi-Fi, σταθμούς εργασίας, εκτύπωση, φαξ, τηλέφωνα, ντους και αίθουσα συνεδριάσεων.

Ένας νέος παίκτης στο ανεξάρτητο παιχνίδι lounge στις ΗΠΑ είναι το Escapes Lounges με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκεται στο Minneapolis-St. Paul International, Oakland International και Bradley International, κοστίζει 30 δολάρια για παιδιά και 40 δολάρια για ενήλικες αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή 45 δολάρια για ενήλικες και 38 δολάρια για παιδιά εάν εισέλθετε την ημέρα της άφιξης.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν άνετο καθιστικό, πλήρες μπαρ, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, δωρεάν χρήση iPad, εκτύπωση και σάρωση, πρίζες ισχύος και αποκλειστικό επιχειρηματικό χώρο. Υπάρχουν επίσης δωρεάν παρασκευασμένα σνακ και ποτά από το μενού και μπορείτε να πληρώσετε για αναβαθμισμένα γεύματα.

Ενώ το JetBlue δεν διαθέτει δικό του σαλόνι στο αεροδρόμιο JFK Terminal 5 του αεροδρομίου, υπάρχει το ανεξάρτητο Lounge Airspace, που βρίσκεται μεταξύ των πύργων 24 και 25.

Για 25 δολάρια, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν ανέσεις, όπως απεριόριστα δωρεάν αναψυκτικά και ελαφριά σνακ, πλήρες μπαρ, ντους, αίθουσα συσκέψεων, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες σε κάθε θέση και βοήθεια σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης. Ο εναέριος χώρος έχει επίσης αίθουσες στο Cleveland-Hopkins International (κεντρικό τερματικό ακριβώς πριν από το B Concourse) και στο αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο Διεθνές (μεταξύ του Terminal 2 East security και της γέφυρας προς το Terminal 2 West).

Για 45 δολάρια, η Alaska Airlines θα σας πουλήσει ένα διάλειμμα μιας ημέρας από το γραφείο του check-in στα σαλόνια του Board Room στο Anchorage, Seattle, Portland και Los Angeles. Αφού έρθουν στο εσωτερικό, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικούς σταθμούς εργασίας, πρίζες, ιδιωτικές αίθουσες συνεδριάσεων, Wi-Fi, φαξ και φωτοαντιγραφικά. Προσφέρει επίσης δωρεάν χυμούς, σόδα, καφέ και espresso Starbucks, μπύρα, κρασί, κοκτέιλ και σνακ όλη την ημέρα.

Η American Airlines προσφέρει πρόσβαση μίας ημέρας στις 50 θέσεις Admirals Club για $ 50. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω διαδικτύου μέχρι και ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά η αγορά ιδίων ημερών πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μια αίθουσα σαλόνι ή self-service check-in περίπτερο. Το club προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, κρασί, μπύρα και οινοπνευματώδη ποτά, ελαφριά σνακ, καφέ, ποτά καφέ ειδικότητας, τσάι και αναψυκτικά, υπολογιστές προσωπικής χρήσης με πρόσβαση στο Internet, κυβερνοχώρια, πρίζες, χώρους εργασίας με πρόσβαση σε φωτοαντιγραφικά εκτυπωτές και προσωπική βοήθεια ταξιδιού με κρατήσεις.

Η Delta Air Lines χρεώνει $ 59 για ένα μονοήμερο δελτίο για την πρόσβαση σε 33 από τους Sky Clubs και τα σαλόνια συνεργατών. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο στο check-in του Sky Club. Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως βοήθεια για πτήσεις, φαγητό, μη αλκοολούχα και αλκοολούχα ποτά, δωρεάν Wi-Fi, περιοδικά και εφημερίδες, επιχειρηματικό κέντρο και τηλεόραση. Ορισμένα κλαμπ προσφέρουν επίσης πρόσβαση σε ντους και αίθουσες συνεδριάσεων για επαγγελματικές συναντήσεις.

Εκείνοι που ταξιδεύουν με την Hawaiian Airlines από τη Χονολουλού μπορούν να πληρώσουν 40 δολάρια για ένα μονοήμερο πέρασμα στο Lounge του Plumeria. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στην ιστοσελίδα της Hawaiian Airlines, σε μια κινητή συσκευή, σε περίπτερα αεροδρομίων ή σε ένα σαλόνι. Το σαλόνι προσφέρει στους πελάτες δωρεάν κρασί, τοπικές μπίρες βιοτεχνίας από τη Maui Brewing Co., πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο μαζί με σνακ και Wi-Fi.

Η United Airlines χρεώνει 50 δολάρια για ένα μονοήμερο πέρασμα σε ένα από τα 40 σαλόνια της United Club.

Τα δελτία μπορούν να αγοραστούν σε τοποθεσίες club ή μέσω της ενωμένης εφαρμογής smartphone. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν ποτά, ελαφριά σνακ και υπηρεσία μπαρ. βοήθεια με πράκτορες με κρατήσεις, εκχωρήσεις θέσεων και ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων. δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο; αίθουσες συνεδρίων; περιοδικά και εφημερίδες. καθώς και πληροφορίες για τοπικές επιλογές φαγητού και διασκέδασης.