Πώς λειτουργούν οι ημέρες σε ένα Eurail Pass;

Μια ημέρα σε ένα δελτίο Eurail είναι συνήθως μία περίοδος 24 ωρών. Τα ταξίδια που ξεκινούν εντός αυτής της περιόδου των 24 ωρών καταναλώνονται μία ημέρα σε ένα δελτίο Eurail.

Το τρένο της Ευρώπης περνάει, όπως ένα δελτίο Eurail ή το Eurail Flexipass , έρχονται με την επιλογή να επιλέξουν μια σειρά ημερών ταξιδιού. Τρεις μέρες σε ένα δελτίο Eurail σημαίνουν τρείς εικοσιτετράωρες περιόδους ταξιδιού (συνήθως) που αρχίζουν τα μεσάνυχτα, όχι τρία ταξίδια με τρένο.

Εάν έχετε επιλέξει ένα δελτίο Eurail με τρεις ευέλικτες ημέρες ταξιδιού, για παράδειγμα, δύο μήνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τρεις ημέρες οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες.

Αν θέλετε, μπορείτε να ταξιδέψετε σε δύο ή τρεις πόλεις σε μια περίοδο είκοσι τεσσάρων ωρών.

Τι είναι μια Ημέρα σε ένα Eurail Pass;

Περίπου είκοσι τέσσερις ώρες για ένα δελτίο Eurail αρχίζουν γενικά τα μεσάνυχτα.

Εάν επιβιβαστείτε σε τρένο πριν από τις 7:00 μ.μ. που δεν σταματάει μετά τα μεσάνυχτα, είστε ακόμα μια μέρα. Εάν επιβιβαστείτε σε μια αμαξοστοιχία πριν από τις 7:00 μ.μ., για παράδειγμα, ένα ταξίδι διανυκτέρευσης με τρένο και στη συνέχεια να αλλάξετε τρένα πριν από τα μεσάνυχτα, ακόμα κι αν ταξιδεύετε ακόμα μετά τα μεσάνυχτα, θα χρησιμοποιήσετε δύο από τις ημέρες στο δελτίο Eurail.