Πώς να αποκτήσετε εκπτωτικά Eurail Passes αν είστε φοιτητής

Το Eurail είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διερεύνησης χωρών στην Ευρώπη

Κάτω από 25; Εάν ναι, δικαιούστε μια εκπληκτική έκπτωση 25% για το τρένο Eurail !

Η έκπτωση περιλαμβάνει όλα τα περάσματα Eurail, είτε πρόκειται για το Global Pass, το Pass Country Select, το Pass 3 Select Country ή το Pass 2 Select Country, καθώς και τα πολλά περάσματα Eurail μιας χώρας.

Το Eurail είναι μια κοινοπραξία εταιρειών τρένων ( τι είναι το Eurail; ) που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και παρέχει έναν από τους ευκολότερους, φθηνότερους και καλύτερους τρόπους διερεύνησης της ηπείρου.

Ευρωπαίοι τύποι Pass Pass

Υπάρχουν δύο τύποι δελτίων νεολαίας του Eurail - το παγκόσμιο πέρασμα και πολλά περάσματα πολλών χωρών. Τα περάσματα πολλαπλών χωρών σας επιτρέπουν να πάρετε ένα τρένο Eurail γύρω από δύο ή περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και να κοστίσετε λίγο περισσότερο από το να αγοράσετε ένα ενιαίο δελτίο ευρωπαϊκής χώρας. Γενικά κοστίζουν λιγότερο από την αγορά ενός ξεχωριστού εισιτηρίου Eurail σε έξι ή περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα εισιτήριο για το Eurostar , το τρένο που διέρχεται από το αγγλικό κανάλι μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού ή Βρυξελλών.

Ας δούμε πρώτα τα Eurail περάσματα πολλαπλών χωρών.

Eurail Πολλαπλών Χωρών

Eurail Global Pass Νεολαία: Αυτό είναι ένα απίστευτα ευέλικτο πέρασμα και προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιες χώρες επιθυμείτε να επισκεφτείτε στην εκδρομή σας στην Ευρώπη και θέλετε να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοικτές, αυτό είναι το δελτίο για εσάς. Ακολουθούν μερικές από τις επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη στην οποία δραστηριοποιείται το Eurail (σχεδόν όλοι) για να χρησιμοποιήσετε το δελτίο σας:

Μπορείτε να παραγγείλετε τα εισιτήριά σας από την ιστοσελίδα του Eurail εδώ.

Eurail Selectpass Youth: Απεριόριστα ταξίδια σε δύο έως και χώρες από 23 χώρες μέσα σε δύο μήνες. Οι ημέρες ταξιδιού δεν χρειάζεται να είναι διαδοχικές (woohoo). Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε, έξι, οκτώ, 10 ή 15 ημερήσιες επιλογές ταξιδιού.

Το πιάσιμο? Οι χώρες που επιλέγετε να επισκεφθείτε πρέπει να συνορεύουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, εάν φύγετε από την Αυστρία, το ταξίδι σας περιορίζεται στη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, την Ελβετία ή τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Rail Europe: "Οι επιλεγμένες χώρες πρέπει να συνορεύουν ή να έχουν άμεση ναυτιλιακή γραμμή που αποτελεί μέρος της προσφοράς του Ευραήλ ... (για παράδειγμα) η Νορβηγία και η Φινλανδία δεν είναι (θεωρούνται) όμορες με χώρες, αλλά για να πάρετε με τρένο από τη Νορβηγία στη Φινλανδία (επιβάτες) πρέπει να ταξιδέψουν μέσω της Σουηδίας. "

Eurail Single Country Passes

Μπορείτε να πάρετε μονοήμερες κάρτες για τις ακόλουθες χώρες / περιφέρειες: Αυστρία, Μπενελούξ, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ελληνικά Νησιά, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία. Οι τιμές ξεκινούν από 60 ευρώ για ένα πέρασμα στη Σλοβενία, στα 175 ευρώ για ένα δελτίο που περιλαμβάνει τη Σκανδιναβία.

Μπορείτε να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά και να παραγγείλετε το δελτίο σας από την ιστοσελίδα του Eurail.

Χάρτης Eurail / Rail Europe

Μπερδευτήκατε για το ποιο Eurail περάσει να επιλέξει; Ελέγξτε έναν εξυπηρετικό χάρτη με τις αποστάσεις και τους χρόνους ταξιδιού στην ιστοσελίδα του Eurail.

Συμβουλή σιδηροδρομικού ταξιδιού

Εάν θέλετε να κοιμηθείτε χωρίς φόβο να χάσετε το σακίδιο σας σε ένα τρένο, επενδύστε σε καραμπίνερ (ασφαλείς συσκευές κλειδώματος) και χρησιμοποιήστε το για να γαντζώσετε το πακέτο σας σε ένα ράφι.

Περαιτέρω ανάγνωση

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.