Κρουαζιέρες Freighter Travel και Freighter σας φτάνουν αργά

Πάρτε ένα αργό σκάφος στην Κίνα ή τη Χιλή

Το ταξίδι με σκάφος είναι μια γοητευτική εναλλακτική λύση για τα μακρινά ταξίδια, και πολύ καλύτερα για το περιβάλλον. Μια ελάχιστα γνωστή και φθηνή επιλογή βάρκα, το ταξίδι με φορτηγά, είναι δημοφιλής με τους ταξιδιώτες και τους τυχοδιώκτες όλων των εφήβων, αλλά το να φανταστεί κανείς πώς να hop στο πλοίο δεν είναι τόσο απλό όσο μπορείτε να περιμένετε.

Όταν πρόκειται για ταξίδια προϋπολογισμού, με τα πλοία της Easy Cruise να φτάνουν στα παγκόσμια λιμάνια, οι "κανονικές" κρουαζιέρες πλοηγούνται τώρα στον φτηνό κόσμο του ταξιδιού με βάρκες.

Τι συμβαίνει με τα ταξίδια με φορτηγά, τις κρουαζιέρες και τα ταξίδια με πλοίο γενικά;

Σχετικά με το Freighter Travel

Τα ταξίδια Freighter είναι πιο ακριβά από ό, τι φέρουν (οι ναύλοι κυμαίνονται από $ 65 - $ 130 ανά άτομο ανά ημέρα, ανάλογα με την εταιρεία φορτηγού με την οποία ταξιδεύετε) αλλά είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Τα πλοία φορτηγών ταξιδεύουν στις ίδιες θάλασσες με τις πολυτελείς αδελφές τους σε γραμμές κρουαζιέρας, όπως το Cunard, αλλά εκεί αρχίζουν μόνο οι ομοιότητες ταξιδιών με το σκάφος.

Λόγω του μήκους των εκδρομών φορτηγών πλοίων ( Long Beach , Καλιφόρνια στο Τόκιο διαρκεί συνήθως περίπου 13 ημέρες), θα έχετε χρόνο να κατακτήσετε φιλίες και πιθανόν να συναντήσετε ταξιδιώτες που επιστρέφουν στο σπίτι - περιοχή προορισμού σας - οι οποίοι μπορούν να γίνουν επαφές και να δώσουν σας πολύτιμες συμβουλές ταξιδιού. Λάβετε υπόψη σας ότι το ταξίδι με φορτηγά είναι το αντίθετο από το λαμπερό, και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας χωρίς πολύ να σας κρατήσει διασκεδασμένος. Κρατήστε τον εαυτό σας διασκεδασμένος με ένα καλά εφοδιασμένο Kindle και μια νεοσυσταθείσα εκτίμηση της πλήξης.

Πώς λειτουργεί το Freighter Travel

Τα περισσότερα ταξίδια με φορτηγά έχουν δημιουργηθεί με τη μορφή μιας κρουαζιέρας που επιστρέφει σε ένα σημείο εκκίνησης, αλλά σχεδόν όλες οι εταιρείες φορτηγών προσφέρουν ναύλους μονής κατεύθυνσης, πράγμα που είναι ο τρόπος να φύγουμε. Μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια μιας κατεύθυνσης ή "τμήματα", όπως καλούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία, και να κανονίσετε να φτάσετε εκεί ένα τμήμα και ένα τμήμα για να φτάσετε στο σπίτι.

Ή μπορείτε να επιλέξετε να πετάξετε με οποιοδήποτε τρόπο - η λήψη ενός σκάφους στον προορισμό σας μπορεί να είναι μια μεγάλη αιτία από την πολυάσχολη ζωή σας εδώ στην πολυάσχολη ζωή σας εκεί, αλλά μπορεί να θέλετε να πετάξετε πίσω για το συμφέρον του χρόνου.

Κόστος Ταξιδιών και Κρατήσεις / Κρατήσεις

Η ύπαρξη ενός σκάφους φορτίου χωρίς κράτηση και με την πρόθεση να περάσετε από το πέρασμα σας είναι σπάνια εφικτή. τα περισσότερα συνεργεία φορτηγών αυτοκινήτων προέρχονται από τον Ειρηνικό και την Άπω Ανατολή και ο καπετάνιος σπάνια αναζητά προσωρινό αγόρι / κορίτσι.

Πώς μπορώ να κλείσω ταξίδι με φορτηγά;

Πηγαίνετε μέσα από τις κρουαζιέρες Freighter - ένα ταξιδιωτικό γραφείο φορτηγού πλοίου (ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο).

Σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια

Το ταξίδι Freighter ( κρουαζιέρες με φορτηγά ) είναι ο οικονομικότερος τρόπος για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με τους μαθητές να ταξιδεύουν στην ανοιχτή θάλασσα (αν και σίγουρα δεν είναι ο φθηνότερος τρόπος να διασχίσουν τους ωκεανούς), αλλά αν κερδίσατε μεγάλα δολάρια σε μια επίδειξη παιχνιδιών, ωκεανό για τον απλό παράγοντα άνεσης. Έχετε υπόψη ότι οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων είναι πιθανό να είναι μεγαλύτεροι και η ατμόσφαιρα των κρουαζιερόπλοιων να είναι πολύ πιο επίσημη και μονωμένη από εκείνη ενός φορτηγού πλοίου. Θέλετε να δοκιμάσετε πολυτελείς κρουαζιέρες; Σχετικά με τον Οδηγό για Κρουαζιέρες Η Linda Garrison σας λέει όλα σχετικά με κρουαζιέρες, κρουαζιέρες , κρουαζιερόπλοια και όλα τα κρουαζιερόπλοια εδώ.

Σύντομες και γλυκές (και φθηνές) κρουαζιέρες με εύκολη κρουαζιέρα

Γνωρίστε την Easy Cruise, μια γραμμή κρουαζιέρας που δεν περιπλέκει τη Μεσόγειο και τα νησιά της Καραϊβικής (και μια μέρα, ο κόσμος, προφανώς - τα σχέδια επέκτασης βρίσκονται σε εξέλιξη). Το EasyCruise προορίζεται για νέους ανθρώπους * με προϋπολογισμό - αν ταιριάζει με αυτό το νομοσχέδιο, μάλλον δεν θα ταιριάζετε με τους επιβάτες σε μια ακριβή γραμμή κρουαζιέρας που κυνηγάει μπουφέδες θαλασσινών και το δικαστήριο shuffleboard ούτως ή άλλως.

* Η Easy Cruise ορίζει τους "νέους" έτσι: η ελάχιστη ηλικία των επιβατών είναι 18, Η Easy Cruise λέει: "Δεν έχουμε, ωστόσο, καθορίσει ένα μέγιστο όριο ηλικίας, καθώς οι άνθρωποι μεγαλύτεροι από το στόχο μας (20-40 ετών) μπορεί να είναι νέοι στην καρδιά!"

Συμβουλές Ταξιδιού με σκάφος

Είτε ταξιδεύετε με κρουαζιερόπλοιο είτε με φορτηγό πλοίο, το ταξίδι με πλοίο είναι ταξίδι με πλοίο. Είναι το κλειδί για να συσκευάσετε με σιγά-σιγά, να αποφύγετε την ασθένεια κίνησης και να περάσετε φτωχώς τις πένες σας για να απολαύσετε την περιπέτεια ανοικτής θάλασσας.

Συσκευασία ταξιδιού με σκάφος

Η συσκευασία για ταξίδια σε ένα σκάφος, είτε πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο είτε για φορτηγό, δεν διαφέρει από τη συσκευασία για ταξίδια φοιτητών. Αντικαταστήστε τα πράγματα και χαλάρετε την πλάτη σας.

Πιθανότατα ταξιδεύετε με ένα σακίδιο οπωσδήποτε ... η συσκευασία του σακιδίου είναι έξυπνη για ταξίδια με σκάφος, επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσετε στα πράγματά σας σε μια "ζεστή" κουκέτα (υπνοδωμάτιο ή καμπίνα), ακριβώς όπως η πρόσβαση στα πράγματα σας σε έναν ξενώνα μπορεί να είναι προβληματική. Ταξιδεύοντας με ένα daypack είναι έξυπνο? θα θελήσετε να το πάρετε μαζί σας στις εξερευνήσεις ακτών.

Πρόληψη της ασθένειας κινήσεων και διορθωτικά μέτρα

Όσο μεγαλύτερη είναι η βάρκα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να δοκιμάσετε ασθένεια κίνησης. Να είστε έτοιμοι για αυτό το πιθανό παράσιτο, αν και? ξοδεύοντας ένα ταξίδι με πλοίο πετώντας ακριβά μπισκότα επί του σκάφους πάνω από το σκάφος δεν είναι διασκεδαστικό:

Πρώτες τροφές και ποτά

Τα τρόφιμα και τα ποτά σε ένα φορτηγάκι είναι σχεδόν πάντα συμπεριλαμβανόμενα στο κόστος της διαδρομής των φορτηγών σας - μην υπολογίζετε να μεταφέρετε μαζί σας τρόφιμα καθώς το πλοίο μπορεί να το απαγορεύσει. Τα τρόφιμα και τα ποτά σε ένα κρουαζιερόπλοιο συνήθως δαπανώνται, αλλά το φαγητό είναι πρωταρχική δραστηριότητα στο σκάφος και μερικά κρουαζιερόπλοια έχουν πραγματικά τρομερή κουζίνα.

Αυτό το άρθρο έχει εκδοθεί από τον Lauren Juliff.