Εκπτωτικές εκδρομές για φοιτητές με κυνοδρομίες

Τα κυνοφόρα κυνοδρομίων είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους ταξιδιού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διασταύρωση στις πιο μεγάλες πόλεις (και σε πολλές μικρές πόλεις) που πιθανότατα θα θέλετε να επισκεφθείτε και να φτάσετε από το Α στο Β ως φοιτητής περιλαμβάνει απλώς τη χρήση της κάρτας σας Student Advantage, για να παραλάβετε ένα εισιτήριο και να συσκευάσετε τις τσάντες σας με απολαύσεις για το ταξίδι, και στη συνέχεια να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Ως φοιτητής, δικαιούστε 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε εισιτήριο (και 40% έκπτωση στη ναυτιλία, εάν χρειάζεται να στείλετε ένα πακέτο), γεγονός που καθιστά τις μετακινήσεις των ορεινών περιοχών ακόμη πιο φθηνές.

Πώς να πάρετε το Greyhound Bus Student Travel Έκπτωση

Είναι απλό: να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκπτωση 20%, να λάβετε μια κάρτα σπουδών Advantage - οι εκπτώσεις της κάρτας εκτείνονται πέρα ​​από τις εκπτώσεις Greyhound σε τόνους άλλων τόπων, όπως το Eurail, το Amtrak, το HostelWorld, το Timberland και πολλά άλλα. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, αυτή η κάρτα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τους μαθητές!

Δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε την κάρτα σε απευθείας σύνδεση (αν και μπορείτε να το κάνετε εδώ αν θέλετε) - μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα σε οποιοδήποτε σταθμό λεωφορείων Greyhound.

Μόλις έχετε την κάρτα σας στο χέρι, η εφαρμογή της έκπτωσης στην παραγγελία σας είναι εύκολη. Μπορείτε να το κάνετε είτε σε ένα κατάστημα εισιτηρίων Greyhound όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας, είτε μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό προσφοράς GRY48L9002 online όταν κάνετε check out.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τις εκπτώσεις κυνοδρομίων για τα εισιτήρια συνοδών

Ίσως δεν είστε φοιτητής ή δεν θέλετε να αγοράσετε μια κάρτα σπουδαστών Advantage. Ή ίσως ο φίλος σας δεν είναι μαθητής και θα κάνουν το ίδιο ταξίδι μαζί σας.

Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στην έκπτωση Greyhound του 10% σε εισιτήρια εισιτηρίων. Ισχύουν αρκετοί περιορισμοί (πρέπει να είστε μια ομάδα δύο ή τριών, δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά τις περιόδους αιχμής ή των διακοπών και μερικές άλλες).

Πώς να προετοιμαστείτε για την εμπειρία σας με λαγωνικά

Εκτός από την ανάμνηση για να εμφανιστεί, η εμπειρία Greyhound δεν θα απαιτήσει τίποτα από εσάς.

Τι μπορείτε να κάνετε, όμως, είναι πακέτο μερικά επιπλέον πράγματα στην τσάντα σας για να κάνετε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο. Ας το παραδεχτούμε: ένα ταξίδι λεωφορείου πολλών ωρών είναι σπάνια διασκεδαστικό, και σχεδόν ποτέ δεν είναι αν πάτε για ένα overnighter.

Τι να Pack για το ταξίδι

Φέρτε ένα βιβλίο ή Kindle μαζί σας για να κρατήσετε τον εαυτό σας διασκεδασμένο ή να γεμίσετε τον φορητό σας υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για να σας κρατήσουν απασχολημένους. Μου αρέσει επίσης να συσκευάζω έναν οδηγό Lonely Planet για τον τόπο που πρόκειται να επισκεφθώ μαζί μου - και να με εμπιστευτείτε, όταν πρόκειται για οδηγούς, ένα έντυπο είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από ένα ψηφιακό.

Εάν είστε όλοι για τα οδικά ταξίδια, θα μπορούσατε να φέρετε μαζί σας έναν άτλαντα δρόμου τσέπης . Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε πού κατευθύνεστε ή να το αντιγράψετε στο περιοδικό σας με σημειώσεις σχετικά με τις πόλεις που μοιάζουν (το Greyhound περνά μέσα από μια μικρή πόλη της Αμερικής). Φυσικά, θα μπορούσατε επίσης να βασίζεστε στους Χάρτες Google, εφόσον έχετε δεδομένα στην πορεία.

Οι μεγάλες μέρες ταξιδιού είναι ιδανικές για να καλύψετε το περιοδικό σας καθώς μετακινείτε. Υπάρχουν λίγες περισπασμοί στην οδήγηση, έτσι ώστε όσο δεν υποφέρετε από ασθένεια κίνησης , θα έχετε αρκετό χρόνο να καταγράψετε τις σκέψεις σας. Το Amazon έχει μια αξιοπρεπή επιλογή ταξιδιωτικών περιοδικών για να διαλέξετε.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε το βράδυ ή να πάρετε ένα ολονύκτιο λεωφορείο, προτείνω να αγοράσετε ένα μικρό φως βιβλίου για να διαβάσετε στο λεωφορείο μετά το σκοτάδι. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαβάσετε ενώ οι επιβάτες σας κοιμούνται, είτε ταξιδεύετε με ένα βιβλίο είτε με μια παλαιότερη έκδοση του Kindle (που δεν έχει οπίσθιο φωτισμό).

Τέλος, είναι καλή ιδέα να συσκευάσετε μερικά ωτοασπίδες και μια μάσκα ματιών για το ταξίδι. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιος μπορεί να μοιράζεται το λεωφορείο με, έτσι είναι καλύτερα να είστε έτοιμοι!

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.