Ποιο είναι ο καλύτερος τρόπος κράτησης διαμονής;

Βρίσκοντας τις φτηνότερες τιμές και την καλύτερη διαθεσιμότητα

Αν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό και να ταξιδέψετε με έναν προϋπολογισμό, πιθανότατα θα μείνετε σε αρκετά ξενώνες κατά μήκος του δρόμου. Οι ξενώνες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο δρόμο , βοηθώντας σας να κάνετε φίλους στην πορεία . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προτείνω ξενώνες ως επιλογή νούμερο ένα κατάλυμα για τους φοιτητές ταξιδιώτες.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες διαμονής για την κράτηση ξενώνων εκεί έξω, και γνωρίζοντας ποια είναι καλύτερη για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από λίγο δύσκολο.

Σε αυτό το άρθρο, μοιράζομαι τις εταιρείες που προσωπικά χρησιμοποιώ και συνιστώ, καθώς έχουν τις φτηνότερες τιμές και το μεγαλύτερο απόθεμα διαμονής. Έχω ταξιδεύει με πλήρες ωράριο εδώ και έξι χρόνια, οπότε είχα άφθονη εμπειρία να υπολογίσω ποιο site είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσω.

HostelBookers

Το HostelBookers είναι η νούμερο ένα επιλογή για κρατήσεις ξενώνων και πάντα ελέγχω εδώ πριν κοιτάξω σε οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους. Έχω βρεθεί σταθερά το HostelBookers να είναι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό από τουλάχιστον δύο δολάρια - και σπανίως είναι ποτέ η πιο ακριβή επιλογή. Το HostelBookers διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής, οπότε είναι ασυνήθιστο για μένα να μην μπορώ να βρω ένα μέρος για να μείνετε. Σίγουρα ελέγξτε εδώ πρώτα. Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λίστα ξενώνων σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Η εξυπηρέτηση των πελατών τους είναι φανταστική και πάντα ήταν σε θέση να με βοηθήσει όταν είχα κάποιο πρόβλημα με τη διαμονή μου.

HostelWorld

Αν δεν μπορώ να βρω κάτι στο HostelBookers, η επόμενη μου κίνηση είναι να κατευθυνθώ στο HostelWorld. Το HostelWorld διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του, οπότε αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα στο HostelBookers, πιθανόν να βρείτε κάτι στο HostelWorld. Το μειονέκτημα της χρήσης του HostelWorld, ωστόσο, είναι η τιμή.

Σε αντίθεση με το HostelBookers, το HostelWorld χρεώνει ένα τέλος υπηρεσίας $ 2 για να κλείσει το κατάλυμά σας, καθιστώντας το ένα από τα priciest επιλογές γύρω.

Έχοντας πει αυτό, ένα μεγάλο χαρακτηριστικό ότι HostelWorld έχει ότι άλλες ιστοσελίδες κράτησης ξενώνα δεν είναι η δυνατότητα να αναζητήσετε μερική διαθεσιμότητα για ξενώνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είστε σε θέση να περάσετε τρεις νύχτες σε μια κρεβατοκάμαρα 6 κρεβάτι και δύο σε ένα κρεβάτι 4 κρεβάτι, και θα εξακολουθεί να δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες θα αναφέρεται ο ξενώνας ως πλήρης κράτηση, με αποτέλεσμα να κοιτάξετε αλλού.

Εξαιτίας αυτών των λόγων, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε το HostelWorld εάν άλλοι ιστότοποι εμφανίζουν τον ξενώνα ως πλήρως κρατημένο.

Ένα από τα μειονεκτήματα του HostelWorld προέρχεται από μια προσωπική μου εμπειρία. Έμεινα σε έναν ξενώνα στην Εσθονία που είχε κοριούς. Έγραψα μια κριτική για να προειδοποιήσω άλλους ταξιδιώτες και το HostelWorld αρνήθηκε να δημοσιεύσει την κριτική. Αν δεν το δημοσίευαν, τι άλλο αρνούνται να μοιραστούν με άλλους ταξιδιώτες;

Agoda

Η Agoda μπορεί να είναι γνωστή για την καταχώριση ξενοδοχείων, αλλά επίσης καταγράφει πολλές ξενώνες στην ιστοσελίδα τους, και σε πολύ λογικές τιμές, επίσης. Θα έχετε συχνά τη δυνατότητα να βρείτε έναν ξενώνα με την Agoda για την ίδια τιμή που θα κάνατε σε άλλους ιστότοπους και, περιστασιακά, θα μειωθεί σημαντικά εάν κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα.

Ένα πλεονέκτημα για τη χρήση της Agoda είναι ότι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι φανταστική. Όταν έπρεπε να ακυρώσω ένα ταξίδι στις Σεϋχέλλες, κάποιος από την Agoda μίλησε σε κάθε ξεχωριστό ξενώνα που είχα μείνει για να ρωτήσω αν θα επιστρέψει την παραμονή μου επειδή δεν είχα καλά καλά. Η ομάδα μου είπε επίσης ότι αν θα μπορούσα να τους δώσω μια ιατρική σημείωση, θα με επιστρέψουν για τη διαμονή μου από την τσέπη τους. Δεν μπορείτε να ζητήσετε καλύτερη εξυπηρέτηση από αυτό!

Η Agoda έχει μια φανταστική λίστα ξενοδοχείων, ξενώνων και ξενώνων για την Ασία, οπότε αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε οπουδήποτε στην Ασία, αυτός ο ιστότοπος είναι εύκολα ο πρώτος που πρέπει να ελέγξετε.

Κράτηση

Η κράτηση είναι παρόμοια με την Agoda καθώς προσφέρει επίσης ξενώνες σε παρόμοια τιμή με το HostelWorld. Και ομοίως με το HostelWorld, είναι ο πιο γνωστός ιστότοπος και συνεπώς έχει μεγαλύτερο αριθμό καταχωρίσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κράτηση διαθέτει επίσης μια χρήσιμη εφαρμογή για κινητά που είναι ευκολότερη στη χρήση από τον ιστότοπο, οπότε αν θέλετε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, συνιστούμε να κάνετε λήψη αυτού του πρώτου.

Η κράτηση είναι καλύτερη για τη Βόρεια Αμερική, οπότε αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο οδικό ταξίδι, κατευθυνθείτε πρώτα στην Booking.com για να αναζητήσετε διαθέσιμα καταλύματα. Μια μεγάλη απογοήτευση με την κράτηση: συχνά αναφέρονται ξενοδοχεία που έχουν κλείσει πλήρως για να δείξουν ότι είναι δημοφιλής περιοχή. Είναι ενοχλητικό ως χρήστης, όπως νομίζετε συχνά ότι το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο για κράτηση.

Συγκεντρωτικοί ιστότοποι

Υπάρχουν επίσης αρκετοί ιστότοποι που συγκεντρώνουν τους περισσότερους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω και έχουν ως στόχο να σας δείξουν τη φθηνότερη επιλογή. Θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά στο Hostelz, το οποίο εμφανίζει αποτελέσματα από HostelBookers και HostelWorld, καθώς και μερικές άλλες τοποθεσίες, και σας δείχνει ποιος έχει τις φθηνότερες τιμές. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας μέσω του Hostelz χωρίς επιπλέον κόστος για να εξοικονομήσετε χρόνο. Εγώ προσωπικά βρίσκω την ιστοσελίδα του Hostelz αργή και clunky να χρησιμοποιήσει, έτσι συνήθως θα κάνετε κράτηση με HostelBookers ή HostelWorld εκτός εάν η τιμή είναι φθηνότερη μέσω του Hostelz.

Ένα πλεονέκτημα στη χρήση του Hostelz είναι ότι συνήθως θα βρείτε περισσότερη διαθεσιμότητα στα μέρη που ψάχνετε - Έχω διαπιστώσει ότι διπλάσια κρεβάτια κοιτώνες φαίνεται να είναι διαθέσιμα σε ξενώνες όταν χρησιμοποιούν το Hostelz, επειδή ελέγχουν ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών. Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο, πιθανότατα θα βρείτε αρκετές δεκάδες ξενώνες στο Hostelz, παρά όταν αναζητάτε HostelBookers ή HostelWorld ξεχωριστά, γι 'αυτό είναι σίγουρα ένα για να επιλέξετε εάν είστε σε σφιχτό προϋπολογισμό.

Το HotelsCombined είναι μια άλλη επιλογή, εκτός από αυτό το website συγκεντρώνει τα καλύτερα sites του ξενοδοχείου. Καθώς τα ξενοδοχεία συχνά παραθέτουν ξενώνες, πρόκειται για έναν ιστότοπο για να ελέγξετε αν αγωνίζεστε να βρείτε κάπου σε προσιτή τιμή. HotelsCombined ελέγχει τις τιμές για Agoda, κράτηση, Hotels.com, LastMinute και πολλά άλλα. Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση και σας βοηθά να δείτε εύκολα ποιος ιστότοπος θα σας προσφέρει την καλύτερη τιμή για ένα κρεβάτι.

Μια άλλη επιλογή είναι η Skyscanner, την οποία ήδη αγαπάμε και συνιστούμε για την εξεύρεση φτηνών πτήσεων . Ένα από τα μικρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Skyscanner είναι η μηχανή αναζήτησης καταλυμάτων, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε ταυτόχρονα τις τιμές για πολλές από τις παραπάνω περιοχές. Είναι ένα μικρό clunkier για να χρησιμοποιήσετε από τη μηχανή αναζήτησης πτήσης, και σίγουρα λειτουργεί καλύτερα όταν ψάχνετε συγκεκριμένα για την τιμή ενός ξενοδοχείου ή ξενώνα, αλλά αξίζει ακόμα να ελέγξετε αν έχετε το χρόνο.

... Ή βιβλίο Άμεση

Κάτι που πολλοί ταξιδιώτες δεν σκέφτονται να κάνουν είναι να αναζητήσουν το όνομα του ξενώνα στο Google για να δουν αν έχουν έναν ιστότοπο. Εάν το κάνουν και μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας μέσω αυτού, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις τιμές.

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε πόσες φορές η κράτηση των άμεσων εργασιών είναι φθηνότερη - σε τελική ανάλυση, από την άποψη του ξενώνα, μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση καθώς δεν θα χρειαστεί να δώσουν προμήθεια σε HostelBookers ή HostelWorld, κλπ. Μερικές από αυτές τις τοποθεσίες παίρνουν μέχρι και 30% της συνολικής τιμής της κράτησης για να απαριθμήσουν τους ξενώνες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι μπορούν να προσφέρουν μια φτηνότερη τιμή αν δεν περάσετε από Agoda ή HostelBookers.

Εάν ο ξενώνας δεν έχει τη δική του τοποθεσία, ρίξτε μια ματιά για να δείτε εάν υπάρχει μια εισηγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον ιδιοκτήτη, ή ίσως ακόμη και μια σελίδα στο Facebook. Αν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ξενώνα εκ των προτέρων για να δείτε αν μπορείτε να φτιάξετε μια φθηνότερη τιμή με αυτή που βρήκατε online. Αν αναφέρετε ότι θα τους εξοικονομήσετε την προμήθεια που συνήθως πληρώσατε στα HostelBookers κ.λπ., θα είναι πιθανόν ανοικτά σε διαπραγματεύσεις.

Τόσες πολλές επιλογές! Ποια πρέπει να κάνετε;

Ένα υγιεινό μείγμα διαφόρων διαφορετικών ιστοσελίδων.

Θα πρότεινα να κατευθυνθείτε στο Hostelz για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Αφού βρείτε ένα μέρος που ακούγεται τέλειο για εσάς, κατευθυνθείτε προς το HostelBookers ή ακόμα και το TripAdvisor για να διαβάσετε σχόλια που άφησαν άλλοι ταξιδιώτες. Αν είναι ως επί το πλείστον θετικό και ο ξενώνας ακούγεται σαν μια καλή εφαρμογή, επιλέξτε μερικές από τις ιστοσελίδες που αναφέρονται παραπάνω, ελέγξτε τις τιμές σε κάθε μία από αυτές και επιλέξτε αυτήν που είναι φθηνότερη. Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας, οι συγκεντρωτικοί ιστότοποι είναι ο τρόπος να πάτε.

Αν έπρεπε να προτείνω μόνο μια ιστοσελίδα που ήταν καλύτερη από τις άλλες, όμως; Θα έπρεπε να πάω με το HostelBookers. Είναι πάντα η πρώτη μου στάση όταν πρέπει να βρω έναν οικονομικά προσιτό ξενώνα και τα βρήκα σταθερά φθηνότερα από τον ανταγωνισμό. Τους χρησιμοποίησα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ιστότοπο τα τελευταία έξι χρόνια ταξιδιού και δεν με αφήνουν ακόμα να με αφήσουν.