Ρωτήστε ένα νέο Jerseyan: Τι είναι το ζαμπόν Taylor / χοιρινό ρολό;

Εάν είστε σαν εμάς και είστε από το βόρειο τμήμα του Κήπου, θα το γνωρίζετε μόνο ως Taylor Ham. Το υπόλοιπο κράτος το ονομάζει Χοιρινό Ρόλο, αλλά ανεξάρτητα από το όνομα, ένα πράγμα είναι βέβαιο: αυτό είναι ένα πολύ Jersey-κεντρικό βασικό. Έχουμε συναντήσει πολλούς λαούς από το κράτος που δεν έχουν ακούσει ούτε καν για αυτά τα κρέατα πρωινού-κρέατος-πρωινού. Έτσι, αγαπητέ αναγνώστη, ίσως δεν ξέρετε τι είναι αυτό το λαμπρό πιάτο, ή ίσως το παραγγείλετε κάθε φορά που σταματάτε σε ένα από τα diners μας αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προέλευσή του.

Ίσως είστε πεινασμένοι. Σας έχουμε καλύψει - διαβάστε παρακάτω!

Τι είναι αυτό?

Απλό και απλά, είναι επεξεργασμένο κρέας. Αποτελείται από ένα μυστηριώδες μίγμα χοιρινού κρέατος, αλατιού, ζάχαρης, μπαχαρικών, και ναι, συντηρητικών, η ουσία είναι συσκευασμένη σε μάζα που μοιάζει με σωληνάριο και έπειτα είτε κομμένη σε φέτες και συσκευασμένη ή πωλημένη για να τεμαχιστεί. Δεν είναι ίσως το καλύτερο για εσάς, για λόγους υγείας, αλλά σίγουρα είναι νόστιμο. Ειδικά όταν το τηγανίζουμε και σερβίρεται με κίτρινο τυρί αμερικανικού τυριού και τηγανητά αυγά σε ένα σκληρό ρολό ή σαλάτα. Είναι επίσης νόστιμο στην κορυφή ενός μπιφτέκι (πολλά εστιατόρια θα το κάνουν αυτό το "Jersey Burger" αν είναι στο μενού τους).

Τυπικά το κρέας είναι πραγματικά τηγανητό μέχρι τραγανά, αλλά μπορεί επίσης να είναι φούρνο μικροκυμάτων ή σχάρας. Οι σχισμές κόβονται στις πλευρές έτσι ώστε να αποφευχθεί το κούρνισμα του κρέατος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος, δίνοντάς του την εμφάνιση του κλασικού "σήματος πυροσβέστη".

Τι γεύση αρέσει;

Σκεφτείτε τη Μπολόνια, το ελαφρώς κομμένο ήπιο λουκάνικο ή το Καναδικό Μπέικον.

Είναι ένα προϊόν αλμυρού κρέατος. Κάποιοι λένε ότι έχει γεύση σαν SPAM. Λέμε ότι είναι γεμάτο με umami .

Ποιος έρχεται με τη συνταγή;

Ο John Taylor στο Τρεντόν, το 1856, το μεταγλωττίζει "Το παρασκευασμένο ζαμπόν του Taylor" ("Booyah" στο South Jerseyans που αρνείται να το ονομάσει Taylor Ham! Αυτό είναι το αρχικό όνομα, οι άνθρωποι). Μόνο λόγω του νόμου Pure Food and Drug Act του 1906, το όνομα που έπρεπε να αλλάξει, λόγω του ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό νομικό ορισμό του "ζαμπόν" - "ζαμπόν" είναι μια συγκεκριμένη περικοπή του χοίρου, τεχνικά.

Το όνομα έγινε ο αρχικός ρόλος χοιρινού κρέατος του John Taylor, όπως είναι σήμερα, που κατασκευάζεται από την Taylor Provisions στο Trenton. Δυστυχώς, το "χοιρινό ρολό" δεν μπορούσε να είναι εμπορικό σήμα και υπήρξαν ήδη ορισμένοι ανταγωνιστές, δηλαδή το Case Pork Roll Company το 1870. Η υπόθεση είναι ακόμα ένας τεράστιος ανταγωνιστής σήμερα και είναι πιθανό, εάν παραγγείλετε ένα PEC roll-ahem , Taylor ham-αυγό και τυρί), θα φάτε μόνο ένα από τα δύο.

Έτσι, υπάρχει μόνο ένα "επίσημο" είδος;

Θυμηθείτε: Το κρέας χοιρινού κρέατος Taylor είναι στο Band-Aids, καθώς ο χοιρινός ρόλος είναι για επίδεσμοι πρώτων βοηθειών. Αν θέλετε το καλύτερο (και το πρωτότυπο), όμως, θα πάτε τη διαδρομή "Taylor".

Μπορώ μόνο να πάρω χοιρινό ρόλο στο New Jersey;

Λίγο πολύ. Ωστόσο, τα μεγάλα νέα για όσους έχουν απομακρυνθεί από το Κήπο, ή απλώς τους ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φαινόμενο: το JerseyPorkRoll.com μεταφέρει σε εθνικό επίπεδο! Μπορείτε επίσης να το δείτε σε μενού ή σε καταστήματα παντοπωλείων στο Delaware και μέρη του Maryland και της Πενσυλβάνια, ειδικά της Φιλαδέλφειας. Οπουδήποτε αλλού εξυπηρετείται, το κάνει για την ειρωνεία ή την νοσταλγία. Το Dunkin 'Donuts μπαίνει ακόμη και στο ποδήλατο με ένα σάντουιτς πρωινό χοιρινού κρέατος, που προσφέρεται στην περιοχή Philly (όπως και στο Northern New Jersey - παρατηρήσαμε ένα σημάδι στην περιοχή του Essex County) για το δεύτερο καλοκαίρι του.

Ναι, υπάρχουν T wo (Rival) Φεστιβάλ Γιορτάζοντας το

Δύο φεστιβάλ που γιορτάζουν τη λαμπρή χοιρινή θεραπεία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, τόσο στο Trenton. Ναι, υπάρχουν δύο φεστιβάλ χοιρινού κρέατος που συμβαίνουν την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη . Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Philly θα σας πουν ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο φεστιβάλ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Pat εναντίον του Geno.

Το 2014, οι TC Nelson και Scott Miller φιλοξένησαν το εναρκτήριο φεστιβάλ χοιρινού κρέατος στο εστιατόριο και το μπαρ του Nelson, το Trenton Social, σε πάνω από 4.000 τροφές χοιρινού κρέατος. Τον επόμενο χρόνο, οι δύο αγωνίστηκαν για τη θέση του φεστιβάλ και χωρίστηκαν. Ο Miller, ο παραγωγός του εναρκτήριου φεστιβάλ, φιλοξένησε το 2ο ετήσιο φεστιβάλ στο Mill Hill Park. Εν τω μεταξύ, ο Nelson φιλοξένησε το δικό του στο Trenton Social, που το έγραψε το Φεστιβάλ Trenton Roll Hog Roll. Περιττό να πω, ήταν άσχημο, με τον Μίλερ να στέλνει στον Νέλσον ένα γράμμα παύσης και εγκατάλειψης.

Ωστόσο, τα πανηγύρια ήταν το 2016 - την ίδια μέρα, την ίδια πόλη, σε απόσταση 10 λεπτών.

Το Φεστιβάλ Χοιρινό Ρόλο (Miller's) στο Mill Hill Park είναι πιο οικογενειακό, με πολλούς διαγωνισμούς (όπως η Βασίλισσα Χοιρινής Ροής, ονομάζεται μασκότ του Φεστιβάλ, ένας διαγωνισμός συνταγών και ένας διαγωνισμός χρωματισμού) και φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες, ενώ το Trenton του Nelson Το Φεστιβάλ χοιρινού κρέατος είναι λίγο πιο "ψηλό φρύδι", με ξενάγηση με ποδήλατο και πωλητές που σερβίρουν σούσι χοιρινού κρέατος, χοιρινό κουλούρι χοιρινού κρέατος και κέικ χοιρινού με κυλινδρικού χοιρινού κρέατος και μήλα καραμέλας Jameson. Και οι δύο εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική.

Ναι, ο Πρόεδρός μας το σχολίασε ακόμη ...

Όπως μπορείτε ήδη να συγκεντρώσετε από αυτό το άρθρο, το όνομα αυτού του επεξεργασμένου προϊόντος κρέατος είναι σίγουρα ένα θέμα hot-κουμπί. Τόσο ζεστό στην πραγματικότητα, ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα το ανέφερε κατά την ομιλία του 2016 στο Πανεπιστήμιο Rutgers. "Έρχομαι εδώ για έναν απλό λόγο ... για να διευθετήσω αυτό το χοιρινό κτύπημα εναντίον του Taylor Ham ερώτηση, είμαι μόνο kidding.There δεν είναι πολύ φοβάμαι να αναλάβει το τελευταίο έτος του γραφείου μου, αλλά ξέρω καλύτερα από να μπει στη μέση αυτής της συζήτησης. " Έξυπνη κίνηση, ο Ομπάμα, έξυπνη κίνηση.

Σε άλλες πολιτικές ειδήσεις, ο NJ Assemblyman Tim Eustace πρότεινε ένα νομοσχέδιο για να γίνει το ζαμπόν / χοιρινό, το αυγό και το τυρί Taylor το επίσημο κρασί σάντουιτς, το οποίο θα καθιστούσε έμμεσα τη συζήτηση «για να ξεκουραστεί». Δημιούργησε ακόμα μια δημοσκόπηση στο Google Forms για να διευθετήσει το σκορ.