Χονγκ Κονγκ Resorts με μια παραλία

Το Χονγκ Κονγκ μπορεί να είναι παζλ των νησιών - πάνω από 200 αν αναρωτιέστε - αλλά οι παραθαλάσσιες γοητείες της πόλης συχνά παραβλέπονται από τους επισκέπτες που είναι πιο πιθανό να κατευθύνονται απευθείας στη συγκεκριμένη ζούγκλα των ουρανοξυστών.

Για να είμαστε δίκαιοι, αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά στο Χονγκ Κονγκ, η πόλη είναι ο τόπος για τον εαυτό σας. Τα φώτα νέον, οι νυχτερινές αγορές και οι δρόμοι γεμάτοι με hawkers είναι όλα όσα είναι αυτή η μεγάλη πόλη. Επιλέξτε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας του Χονγκ Κονγκ . Ωστόσο, αν είστε πίσω για δεύτερη ή τρίτη φορά, τότε Χονγκ Κονγκ θέρετρο ξενοδοχεία μπορεί να είναι ελκυστική.

Διαμονή σε ξενοδοχείο του Χονγκ Κονγκ δίπλα στην παραλία

Το γεγονός ότι το Χονγκ Κονγκ είναι τόσο συμπαγές και τα μέσα μαζικής μεταφοράς τόσο καλά σημαίνει ότι όπου κι αν βάλετε τον εαυτό σας - ακόμη και σε ένα θέρετρο - είστε ακόμα λιγότερο από μια ώρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Ακόμη πιο ελκυστική είναι η ποιότητα της αυλής του Χονγκ Κονγκ. Το Χονγκ Κονγκ δεν κάνει αρκετά για να φωνάξει για την όμορφη φύση του, αλλά μπορείτε να περιμένετε χρυσαφένιες αμμουδιές, πλούσια βλάστηση και παραδοσιακά ψαροχώρια για να εξερευνήσετε.

Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν μόνο λίγα ξενοδοχεία θέρετρα στο Χονγκ Κονγκ. Το Gold Coast Hotel είναι πραγματικά το μόνο αληθινό θέρετρο ξενοδοχείο με όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες, αν και υπάρχουν επίσης μερικά εξαιρετικά ξενοδοχεία παραλιών έξω από την πεπατημένη διαδρομή.