Οι πιο γοητευτικές γειτονιές της Νότιας Αμερικής

Όταν πρόκειται για την εξερεύνηση νέων πόλεων, οι τουριστικές περιοχές είναι συχνά η πρώτη στάση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά μόλις δείτε τα αξιοθέατα, αυτές οι γειτονιές που έχουν μια ιδιόμορφη ή σύγχρονη αίσθηση σε αυτούς συχνά θα προσφέρουν μια μεγάλη ατμόσφαιρα και την καλύτερη διορατικότητα στο λαό της πόλης.

Από περιοχές όπου οι καλλιτέχνες και οι νέοι συναθροίζονται στις περιοχές όπου βρίσκονται μερικά από τα πραγματικά συναρπαστικά αξιοθέατα και τα μουσεία, η διαμόρφωση μιας δροσερής γειτονιάς μπορεί να ποικίλει.

Αν εξερευνείτε τη Νότια Αμερική, τότε θα βρείτε μερικές γειτονιές που αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

La Candelaria, Μπογκοτά

Αυτό το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει πολλά πράγματα που πηγαίνουν γι 'αυτό, καθώς καθώς έχει πολλά από τα αξιοθέατα και τα μουσεία της πόλης, είναι επίσης μια δροσερή και ιδιόμορφη περιοχή.

Η αρχιτεκτονική αυτή αντικατοπτρίζει πολλές διαφορετικές περιόδους, από κτίρια του Art Deco του 20ού αιώνα έως τα παραδοσιακά ισπανικά αποικιακά στυλ κτιρίων, ενώ υπάρχουν και πολιτιστικά κέντρα που γιορτάζουν τις σχέσεις της Κολομβίας με την Αμερική, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Η νυχτερινή ζωή στην περιοχή είναι επίσης πολύ ζωντανή, ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν πολλοί άνθρωποι βγαίνουν έξω, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα μέρη είναι γνωστά για muggings, γι 'αυτό αξίζει να είστε προσεκτικοί.

Διαβάστε: Τα καλύτερα μουσεία και γκαλερί τέχνης της Νότιας Αμερικής

Μπαράνκο, Λίμα

Μια ζωντανή περιοχή της πρωτεύουσας του Περού, το Barranco είναι όπου βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της κουλτούρας της πόλης, ενώ είναι επίσης μια περιοχή που προσελκύει ζευγάρια στα ρομαντικά εστιατόρια και αξιοθέατα.

Η γέφυρα των στεναγμών καλύπτει έναν διάδρομο που κατευθύνεται προς τον ωκεανό και είναι όπου ζευγάρια πηγαίνουν στο φιλί, ενώ έχετε επίσης μια σειρά από εκκλησίες και μουσεία, καθώς και μια θαυμάσια σειρά σύγχρονων γκαλερί τέχνης. Το Barranco είναι επίσης μια από τις κυριότερες φοιτητικές συνοικίες και έχει μερικά καλά μπαρ και νυχτερινά κέντρα, καθώς και αρκετές λέσχες που παίζουν παραδοσιακή περουβιανή λαϊκή μουσική.

Διαβάστε: 24 ώρες στη Λίμα

Σαν Τέλμο, Μπουένος Άιρες

Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες που εξερευνούν το Μπουένος Άιρες είναι η σκηνή χορού Tango στην πόλη και στην περιοχή San Telmo θα βρείτε τη σειρά των χορευτικών συλλόγων Tango όπου μπορείτε να μάθετε τις κινήσεις και να δοκιμάσετε τα βήματά σας .

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Illuminated Block, έναν από τους παλαιότερους χώρους μάθησης στην περιοχή, ενώ μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές στην υπέροχη αγορά San Telmo, η οποία στεγάζεται σε ένα τεράστιο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο.

Διαβάστε: 10 πράγματα να μην χάσετε στο Μπουένος Άιρες

Σάντα Τερέζα, Ρίο ντε Τζανέιρο

Μακριά από τις χρυσές παραλίες και τα αναδυόμενα νυχτερινά κέντρα των παραθαλάσσιων περιοχών του Ρίο, η Santa Theresa είναι μια θαυμάσια μικρή περιοχή που αναπτύχθηκε γύρω από ένα μοναστήρι σε έναν λόφο που κόπηκε από το κεντρικό τμήμα της πόλης μέχρι να χτιστούν δρόμοι που συνέδεαν την περιοχή στα τέλη του 19ου αιώνας.

Ένα παλιό τραμ περνάει στο λόφο κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων και υπάρχουν πολλές γκαλερί τέχνης, δροσερά μπαρ και εστιατόρια που κάνουν αυτό ένα χωριό μέσα στα όρια μιας πόλης.

Διαβάστε: Awesome ημερήσιες εκδρομές από το Ρίο ντε Τζανέιρο

Lastarria, Σαντιάγο

Μια ιστορική συνοικία, η οποία είναι συχνά ζωντανή με τους ήχους της ζωντανής μουσικής και του τραγουδιού, το Lastarria χτίστηκε αρχικά γύρω από την εκκλησία της περιοχής, αν και η σύγχρονη περιοχή είναι κεντρικά γύρω από την Plaza Mulato Gil de Castro, μια όμορφη πλατεία με καφετέριες, μπαρ, γκαλερί και μουσεία.

Πολλά βιβλιοπωλεία και γκαλερί βοηθούν στην καλλιέργεια μιας μποέμιας ατμόσφαιρας, γεγονός που την καθιστά πολύ δημοφιλή στους επισκέπτες της πόλης.

Pocitos, Μοντεβιδέο

Η πρωτεύουσα της Ουρουγουάης δεν είναι η πιο δημοφιλής στις πόλεις της Νότιας Αμερικής, αλλά η υπέροχη μικρή συνοικία Pocitos απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της πόλης και ενώ υπάρχει μια λουρίδα ξενοδοχείων που βλέπουν προς την παραλία, πίσω είναι η ζωντανή ιστορική συνοικία της πόλης.

Η περιοχή του πάρκου κοντά στη θάλασσα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, ενώ το Plaza Gomensoro είναι μια πολυσύχναστη πλατεία με καφέ και φοίνικες για να συνεχίσετε την χαλαρή ατμόσφαιρα.