Αναθεώρηση: Καταλυτικός αδιάβροχος μανίκι για δισκία

Μια λεπτή, ελκυστική επιλογή για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών

Εάν το tablet ή ο ηλεκτρονικός σας αναγνώστης δεν αφήνει ποτέ την άνεση του καθιστικού σας, ίσως να σταματήσετε να διαβάζετε αυτήν την κριτική εδώ. Είναι απίθανο να χρειαστείτε ένα μανίκι δισκίου καθόλου και να εμποδίσετε μια ξαφνική διαρροή του αγαπημένου σας ποτού, σίγουρα δεν θα έχετε πολλά οφέλη από μια αδιάβροχη έκδοση.

Για όσους εγκαταλείπουν το σπίτι με το iPad ή το Nook τους, ωστόσο, μια πιο στιβαρή εκδοχή της τυποποιημένης θήκης ή μανικιού είναι μια καλή ιδέα.

Το ταξίδι, ειδικότερα, συχνά εκθέτει τα ηλεκτρονικά σε σκληρότερες συνθήκες από το συνηθισμένο, είτε είναι σκόνη, άμμος, βροχή είτε απλώς κακομεταχειρίζεται από την TSA και η επιλογή για κάποια επιπλέον προστασία έχει πολύ νόημα.

Θα παραδεχτώ ότι όταν η Catalyst Waterproof μου έστειλε ένα από τα αδιάβροχα μανίκια δισκίων για να τα επανεξετάσω, αρχικά δεν ήμουν σίγουρος για το τι να το κάνω. Είχα ζητήσει την έκδοση 7-8 "να ταιριάζει τόσο στο Kindle όσο και στο Nexus 7, αλλά το μανίκι ήταν και μεγαλύτερο και πιο ογκώδες από το αναμενόμενο.

Μόνο όταν το άνοιξα, συνειδητοποίησα γιατί - περιείχε αφαιρούμενο ένθετο από αφρώδες υλικό, σχεδιασμένο για να προστατεύει ό, τι είναι μέσα από τα χτυπήματα και τα χτυπήματα. Δεδομένου ότι και τα δύο gadgets μου έχουν οθόνες κάτω από 8 ", ήμουν σε θέση να τους αφήσει χωρίς να χρειάζεται να τους αφαιρέσετε από τις υπάρχουσες περιπτώσεις τους - μια χρήσιμη αφή.

Το εξωτερικό αδιάβροχο μανίκι είναι μια απλή μαύρη υπόθεση, εκτός από το λογότυπο της εταιρείας στην κάτω γωνία. Για να κρατήσει το εσωτερικό στεγνό, χρησιμοποιεί ένα παχύ τμήμα μαζί με ένα μικρό πτερύγιο που διπλώνει πάνω από την κορυφή και συνδέεται με velcro.

Έχει βαθμολογία IP66, πράγμα που σημαίνει ότι όταν σφραγιστεί σωστά θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και μπορεί να αντιμετωπίσει πίδακες υψηλής πίεσης νερού για τουλάχιστον τρία λεπτά. Με άλλα λόγια, η σύλληψη σε βροχή ή καταιγίδα σκόνης δεν πρέπει να αποτελεί μείζον πρόβλημα, αλλά μην κολυμπάτε μαζί του.

Έρχεται τοποθετημένος ως τσάντα με μικρή λαβή, αλλά η συσκευασία περιλαμβάνει έναν ιμάντα ώμου που μπορεί να συνδεθεί μέσω ενός ζεύγους αγκίστρων.

Ο καταλύτης περιγράφει την εμφάνιση ως "κομψή και λειτουργική" και ενώ δεν πρόκειται να βάλει τις πασαρέλες του Μιλάνου να πέφτουν σύντομα, είναι καλύτερο από οποιαδήποτε ξηρή τσάντα που έχω συναντήσει.

Το πραγματικό ερώτημα όμως για εμένα ήταν αν αυτό το μανίκι ήταν αρκετά χρήσιμο για να δικαιολογήσει τη συμπερίληψή του στον κατάλογο συσκευασίας σας, αντί να χρησιμοποιήσετε μόνο μια υπάρχουσα περίπτωση συνδυασμένη με μια φτηνή ξηρή σακούλα. Αφού χρησιμοποιήσετε την τσάντα για λίγο, θα έλεγα ότι είναι - αλλά μόνο υπό ορισμένες συνθήκες.

Αν έχετε ήδη μια θήκη για το tablet σας και απλώς θέλετε να προσθέσετε κάποια επικάλυψη για έκτακτες ανάγκες, δαπανώντας τα χρήματα σε μια αξιοπρεπή ξηρή σακούλα μπορεί να είναι μια καλύτερη, πιο ευέλικτη και πιθανώς φθηνότερη επιλογή.

Για όλους τους άλλους, όμως, το μανίκι είναι σίγουρα πιο ελκυστικό και πιο εύκολο στη μεταφορά από μια ξηρή σακούλα και το ένθετο αφρού παρέχει σημαντική επιπλέον προστασία. Εάν κατευθυνθείτε προς την παραλία ή πρόκειται να βρεθείτε σε βρεγμένο περιβάλλον όπως ένα σκάφος ή ένα μικρό σκάφος, είναι ένας κομψός και πρακτικός τρόπος να διατηρείτε τα τιμαλφή σας ασφαλή και στεγνά.

Θα ήθελα να πάρετε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από ό, τι χρειάζεστε, για να δώσετε επιπλέον χώρο για ένα βιβλίο ή περιοδικό, billfold και άλλα μικρά extras. Προφανώς, η τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει οτιδήποτε θα χωρέσει μέσα της, όχι μόνο ηλεκτρονικά, οπότε αν πιάσετε τη βροχή, απλά σκουπίστε όλα όσα χρειάζεται να την προστατεύσετε.

Το αδιάβροχο χιτώνιο Catalyst διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 7-8 "για δισκία, 9-11" για ταμπλέτες ή φορητούς υπολογιστές και έκδοση 13-15 "για φορητούς υπολογιστές. Διατιμώνται σε $ 40, $ 45 και $ 55 αντίστοιχα.