Το iHere 3.0: ένα φτηνό, χρήσιμο πολυχρηστικό gadget για ταξίδια

Θα παραδεχτώ, Με εξέπληξε

"Φτηνές", "χρήσιμες" και "ηλεκτρονικές" δεν είναι τρεις λέξεις που θα βρείτε συχνά στην ίδια πρόταση, ειδικά όχι όταν πρόκειται για συσκευές που απευθύνονται σε ταξιδιώτες. Συνδυάστε τα με "πολλαπλών χρήσεων" και, αντίθετα, τα κοπάδια είναι πραγματικά αδύνατα.

Ως εκ τούτου, οι προσδοκίες μου δεν ήταν υψηλές όταν ήρθα σε επαφή με τους κατασκευαστές του iHere 3.0, ένα συνδυασμό χαμένου tracker αντικειμένου, ανιχνευτή αυτοκινήτων, συναγερμού διαχωρισμού, κάμερας και πολλά άλλα, που κοστίζουν κάτω από είκοσι δολάρια.

Παραδόξως, όμως, το μικρό gadget εμφανίστηκε όπως διαφημίστηκε και τα διάφορα χαρακτηριστικά ήταν αρκετά χρήσιμα για να το αξίζουν να το συνιστούμε εάν ξεκινάτε για απογύμνωση. Ας δούμε πώς εξελίχθηκε.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Παρά το όνομα, το iHere δεν κατασκευάζεται από την Apple, ούτε περιορίζεται στην εργασία με προϊόντα της Apple. Φαίνεται όμως ότι θα μπορούσε να είναι - ένα μικρό λευκό τριγωνικό gadget, με ένα μόνο κουμπί στη μέση για να το κάνει να κάνει κάτι.

Το πλαστικό περίβλημα δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν είναι αδιάβροχο, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα χειριστεί μια πτώση 7 ποδιών χωρίς πρόβλημα. Το iHere έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με δακτύλιο κλειδιού ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βγείτε από την τρύπα στο επάνω μέρος.

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές της, η συσκευή χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Διαρκεί πολύς χρόνος μεταξύ των χρεώσεων - η δική μου εξακολουθεί να κάθεται γύρω στο 80% μετά από τρεις εβδομάδες - και θα πάρετε πολλά προειδοποίηση όταν τρέχει χαμηλά.

Η φόρτιση γίνεται μέσω USB, αλλά το καλώδιο έχει μια ασυνήθιστη στρογγυλή άκρη που σημαίνει ότι αν το χάσετε ενώ ταξιδεύετε, καλή επιτυχία βρίσκει αντικατάσταση. Η μικρο-USB θα ήταν μια πολύ καλύτερη επιλογή.

Όλες οι χρήσιμες λειτουργίες είναι προσπελάσιμες μέσω της εφαρμογής σύντροφος (iOS και Android), το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με αρκετές iHere ταυτόχρονα.

Με ωραία επαφή, μπορείτε να ορίσετε ένα εικονίδιο (κλειδιά, βαλίτσα κ.λπ.) ή να τραβήξετε τη δική σας φωτογραφία για να προσδιορίσετε σε ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη κάθε συσκευή. Η σύνδεση στο τηλέφωνό σας πραγματοποιείται μέσω Bluetooth.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Μετά τη φόρτιση του iHere για λίγες ώρες, η αντιστοίχιση με ένα τηλέφωνο Android μέσω Bluetooth χρειάστηκε μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, εντοπίστηκε η συσκευή και μπορώ να επεξεργαστώ βασικές ρυθμίσεις, όπως το όνομα και το εικονίδιο.

Από προεπιλογή, ο συναγερμός διαχωρισμού είναι ενεργοποιημένος. Ανάλογα με αυτό που έχετε συνδέσει με το iHere σας, αυτό μπορεί να είναι ή δεν μπορεί να είναι κατάλληλο - είναι χρήσιμο για να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνό σας και η ημερήσια συσκευασία δεν θα ξεχωρίζουν πολύ όταν ταξιδεύετε, για παράδειγμα, αλλά όχι απαραίτητα για κλειδιά ή άλλα εξοπλισμός. Λειτουργεί όπως αναμένεται, ωστόσο, με τον ήχο συναγερμού μόλις μετακινήσαμε το τηλέφωνο και τη συσκευή περισσότερο από μερικά πόδια μακριά.

Η εφαρμογή είναι λογικά αυτονόητη, αλλά υπάρχει ένα εγχειρίδιο χρήστη στο διαδίκτυο εάν χρειάζεται. Η εφαρμογή διαθέτει δύο κύριες οθόνες, "Εύρεση" και "Κλικ". Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πρώτο σας επιτρέπει να εντοπίσετε το iHere αγγίζοντας ένα κουμπί στην οθόνη. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, η συσκευή άρχισε να ακούει έναν συναγερμό που ήταν αρκετά δυνατός για να ακούσει από άλλο δωμάτιο. Εάν είναι θαμμένος κάτω από άλλα αντικείμενα, θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά.

Η οθόνη "Κλικ" σας επιτρέπει να επιλέξετε τι θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το κουμπί στο iHere. Από προεπιλογή, έχει ρυθμιστεί να σας βοηθά να βρείτε το τηλέφωνό σας, απενεργοποιώντας τη σιωπηρή λειτουργία, ρυθμίζοντας την ένταση ήχου και γεμίζοντας ξυπνητήρι. Ένα δεύτερο κλικ σβήνει το συναγερμό. Λειτουργούσε όπως έπρεπε, αν και θα πρέπει να βρίσκεστε εντός της εμβέλειας Bluetooth - μην περιμένετε να βρει το τηλέφωνο που έχετε αφήσει σε μια καμπίνα πριν από μισή ώρα.

Άλλες επιλογές, πιθανότατα σε φθίνουσα χρησιμότητα, περιλαμβάνουν τα "Take Selfies", "Car Finder" και "Voice Recorder". Παρά το όνομα, δεν χρειάζεται να φωτογραφίζετε τον εαυτό σας με την πρώτη επιλογή. Κάνοντας κλικ μία φορά στο iHere ενεργοποιεί την κάμερα που βρίσκεται μπροστά, αλλά μπορείτε να αγγίξετε ένα εικονίδιο για να μεταβείτε στην πίσω κάμερα. Κάνοντας κλικ ξανά, θα τραβήξετε μια φωτογραφία.

Όπως και οι selfies, αυτό είναι χρήσιμο όταν έχετε το τηλέφωνό σας σε τρίποδο και θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή μακράς έκθεσης, χωρίς θόλωση ή ομαδικές λήψεις χωρίς να αφήσετε κανέναν έξω.

Λειτουργεί καλά, και βρήκα τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου αναθεώρησης.

Το "Finder αυτοκινήτου" είναι ενδιαφέρον. Μετά την επιλογή της επιλογής στην εφαρμογή, κάνοντας κλικ στο iHere θα αποθηκευτεί η τρέχουσα τοποθεσία σας. Όταν θέλετε να καθοδηγηθείτε πίσω αργότερα, η εφαρμογή δείχνει την απόσταση και την κατεύθυνση που πρέπει να πάτε. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε μόνο για αυτοκίνητα - επειδή δεν είναι Bluetooth, θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να σας δείξουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για το ξενοδοχείο σας, ένα καθορισμένο σημείο συνάντησης ή οτιδήποτε άλλο.

Τέλος, η συσκευή εγγραφής φωνής σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε φωνητικά μηνύματα. Κάντε κλικ μία φορά για να ξεκινήσετε την εγγραφή και πάλι για να σταματήσετε. Θα δείτε μια λίστα με εγγραφές στην εφαρμογή, με τη διάρκεια, την ώρα και την ημερομηνία. Είναι χρήσιμο αν θέλετε να κάνετε γρήγορες υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας, αλλά όχι ιδιαίτερα διαφορετικά.

Ετυμηγορία

Όπως αναφέρθηκε, εντυπωσιάστηκα εκπληκτικά από το Nonda iHere 3.0. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εξαιρετική, η συσκευή και η εφαρμογή σύντροφος λειτουργούσαν αναμενόμενα και έχει πραγματικά χρήσιμες πτυχές για τους ταξιδιώτες.

Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή για να την κάνει μια αγορά ώθησης, και παρόλο που κανένα από τα χαρακτηριστικά δεν είναι απόλυτα "must-haves" από μόνα τους, ο συνδυασμός κάνει για ένα gadget που αξίζει να συνιστούμε. Ενώ υπάρχουν μερικές πτυχές όπως ο τύπος φορτιστή και η έλλειψη στεγάνωσης που δεν είναι ιδανικές, είναι δευτερεύοντα ζητήματα με αυτό που είναι διαφορετικά ένα χρήσιμο ταξιδιωτικό εξάρτημα.