Θα πρέπει να ταξιδεύετε με ίσιωμα μαλλιών;

Είναι ίσιωμα μαλλιών παρακμή όταν ταξιδεύετε;

Αν έχετε σγουρά μαλλιά, γνωρίζετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το ίσιωμα των μαλλιών στη ζωή σας, ειδικά αν, όπως κι εγώ, τα σγουρά μαλλιά σας είναι πιο φριχτά από τα κύματα και διογκώνονται σε μια τεράστια φωλιά πουλιών, ακόμη και στην παραμικρή ένδειξη υγρασίας. Η απόφαση για το αν θα ταξιδέψετε με ίσιωμα μαλλιών μπορεί να είναι μια σκληρή απόφαση για να κάνετε, επειδή έχετε μόνο ένα περιορισμένο χώρο και δεν θέλετε να το χάνετε με πράγματα που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ.

Τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού με Straighteners μαλλιών

Ελέγχουν τα μαλλιά σας: Εάν πάντα ισιώσετε τα μαλλιά σας στο σπίτι και ποτέ δεν τα αφήσετε φυσικό, θα προσπαθήσετε να ταξιδέψετε χωρίς αυτά. Θυμηθείτε ότι δεν είστε συνηθισμένοι να στυλίσετε τα σγουρά μαλλιά σας, έτσι ώστε να μάθετε πώς να το κάνετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο μπορεί να είναι ένας πόνος. Θα πρέπει να συσκευάσετε τα ίσιωμα σας εάν δεν έχετε ιδέα πώς να ελέγχετε τα μαλλιά σας χωρίς αυτά.

Ενισχύουν την αυτοεκτίμησή σας: Αν μισείτε τα κυματιστά μαλλιά σας και τα αγαπάτε ίσια, αξίζει να τα συσκευάσετε για να σας δώσουν μια αυτοεκτίμηση στο δρόμο. Κανείς δεν αρέσει να μοιάζει με ένα χάος όταν ταξιδεύουν, γι 'αυτό συσκευάστε τα ίσιωμα σας αν δεν θέλετε να νικήσετε τον εαυτό σας πάνω από την εμφάνισή σας σε καθημερινή βάση.

Θα σας βοηθήσουν να ταιριάζει: Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε την άνοιξη ή το φθινόπωρο και δεν θα αντιμετωπίσετε υγρές ή βροχερές συνθήκες, θα πρέπει να συσκευάσετε ένα ζευγάρι ίσιωμα μαλλιών. Θα σας βοηθήσουν να φανείτε πιο κομψό και να ταιριάζει με τους μοντέρνους ντόπιους, επίσης.

Τα μειονεκτήματα του ταξιδιού με ίσιωμα μαλλιών

Μπορεί να μην κάνουν πραγματικά αυτό: Αν πρόκειται να κατευθυνθείτε κάπου κοντά στον ισημερινό, οι ίσιωμα των μαλλιών σας ίσως να μην βοηθήσουν πολύ εάν πρόκειται να είστε σε υγρές συνθήκες όλη την ώρα. Εάν ταξιδεύετε και με έναν προϋπολογισμό, πιθανότατα θα βρίσκεστε σε ένα αποπνικτικό δωμάτιο dorm χωρίς κλιματισμό, όπου το τελευταίο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι αυτό που μοιάζουν με τα μαλλιά σας.

Επιπλέον, εάν πρόκειται να ταξιδέψετε το χειμώνα σε ένα πολύ βροχερό μέρος, τα ίσιωμα μαλλιών ίσως δεν είναι πολύ χρήσιμα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό να ξοδέψετε μια ώρα για να ισιώσετε τα μαλλιά σας μόνο για να ξεφύγετε από μια καταιγίδα και να το φανείτε ένα χάος λίγα λεπτά αργότερα.

Καταλαμβάνουν πολύ χώρο: Τα ίσιωμα μαλλιών δεν είναι τα ελαφρύτερα αντικείμενα και θα πάρουν πολύ χώρο στο σακίδιο σας. Θα συνιστούσα να συσκευάζετε ό, τι άλλο θέλετε να ταξιδέψετε και στη συνέχεια να δείτε αν μπορείτε να τα τοποθετήσετε επίσης. Εάν μπορείτε, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να τα πάρετε, αλλά αν δεν μπορείτε, ίσως είναι καλύτερο να τα αφήσετε στο σπίτι.

Είναι λίγο δύσκολο να μεταφέρω τις χειραποσκευές: Όταν ταξιδεύω με τα ίσιωμα μου στις χειραποσκευές μου, είμαι πάντα ερωτημένος γι 'αυτούς στα σημεία ελέγχου ασφαλείας. Εάν ταξιδεύετε μόνο για μεταφορά, αναμείνετε να απογοητευτείτε καθώς συχνά απομακρύνεστε.

Αυτό που έκανα

Αποφάσισα ότι οι ίσιωμα των μαλλιών δεν ήταν απαραίτητο για μένα, οπότε δεν τα έχω συσκευαστεί. Δεν ήμουν συνηθισμένος να στυλάρει τα μαλλιά μου όταν είναι σγουρά, έτσι για τους πρώτους μήνες του ταξιδιού μου, κατέληξα να έχω φωτογραφίες μου με τρελά μαλλιά που ήταν παντού. Τελικά, μεγάλωσα να αγαπάω τις μπούκλες μου και καθώς τα μαλλιά μου μεγάλωναν, κατάφερα να τα αγκαλιάσω.

Μετά από ένα χρόνο ταξιδιού, επέστρεψα στο σπίτι και μου έβαλε τα μαλλιά μου. Μου άρεσε πολύ που φαινόταν και συνειδητοποίησε ότι πραγματικά μου έλειπε τα ίσιωμα. Έχω ταξιδέψει μαζί τους εδώ και τρία χρόνια και ποτέ δεν έχω κοιτάξει πίσω.