Αυτά τα Μικρά Μουσεία Αλάσκας αξίζει να επισκεφτείτε

Μερικές φορές οι μικρότεροι χώροι μπορούν να πουν τις μεγαλύτερες ιστορίες. Στην Αλάσκα, ανήκει στα οικεία μουσεία του κράτους να αναμεταδίδουν πληροφορίες σχετικά με τις συγκινητικές, μοναδικές και πραγματικά αξέχαστες πτυχές του τελευταίου ορίου.

Συχνά επισκιάζονται από τα μεγάλα μουσεία ιστορίας και τέχνης της Αλάσκας και αυτές οι μικρότερες εγκαταστάσεις συχνά διοικούνται από εθελοντές και δεν λαμβάνουν μεγάλες πηγές χρηματοδότησης εκτός από αυτές που δίνουν οι επισκέπτες και η κοινότητα.

Και όμως, προωθούνται, αφιερωμένοι στην αποστολή τους να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες με έναν αυθεντικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Αλάσκα, επισκεφθείτε τα μουσεία που αναφέρονται παρακάτω. Είναι όλα εκτός από την εγγύηση ότι θα βγείτε από νέα στοιχεία για το κράτος και θα καταλάβετε περισσότερα για τους ανθρώπους που έχτισαν το τελευταίο σύνορο.

FAIRBANKS

Αρχαιολογικό Μουσείο Fountainhead . Φημισμένο, ζεστό και φιλικό, αυτό το μουσείο βρίσκεται στο "πίσω 40" ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ανοιχτό όλο το χρόνο (οι χειμερινές ώρες είναι πενιχρές, επομένως ελέγξτε πολύ νωρίτερα), αυτό δεν είναι μόνο ένα μουσείο για τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Όλα τα οχήματα είναι σε παρθένα κατάσταση, όλοι τρέχουν, και αναμειγνύονται με τις οθόνες είναι vintage κομμάτια ρούχα για να εκλαγύνει ο καθένας με ένα μάτι για την ιστορία. Η μουσική της δεκαετίας του 1920 προσθέτει στη γοητεία.

Μουσείο Σκύλων και Σπήλαιο. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις την εστίαση αυτού του μικροσκοπίου μουσείου που βρίσκεται στο κέντρο του Fairbanks .

Το Mushing είναι τόσο ένα μέρος της ζωής του Fairbanks όπως το χιόνι, και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό της έλξης σκύλων έλκηθρο, εδώ είναι η θέση. Δίπλα στο κοινοτικό μουσείο Fairbanks (μια άλλη καλή στάση), το μουσείο σκύλων είναι γεμάτο από παλιές αφίσες, αγωνιστικές αγκάλες και άρθρα εφημερίδων, μαζί με έλκηθρα ταχυδρομείων, αγωνιστικά έλκηθρα και έλκηθρα για διασκέδαση.

TALKEETNA

Μουσείο ιστορικής κοινωνίας Talkeetna. Οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται την Talkeetna για τους ρόλους κανέλας στο Roadhouse ή για να κάνουν ένα ταξίδι ταξιδιού στο Denali, αλλά αυτό το μουσείο της μικροσκοπικής πόλης είναι αναπόσπαστο μέρος της κατανόησης των ριζών της. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψη στο κόκκινο κτίριο που βρίσκεται έξω από τον κεντρικό δρόμο της πόλης, πληρώστε το ασήμαντο ποσό των $ 2 και στη συνέχεια παρκάρετε τον εαυτό σας σε ένα από τα πολλά βιβλία παλιών εφημερίδων και άρθρα σχετικά με τις πρώτες μέρες του Talkeetna. Οι οικολόγοι, οι σιδηρόδρομοι και οι ορειβάτες βρήκαν το σπίτι τους εδώ και αξίζει να το διαβάσετε. Στη συνέχεια, πηγαίνετε δίπλα στο παράρτημα, όπου η αρχειοθετημένη συλλογή προσεκτικά αρχειοθετείται με πλήρη ιστορία των αναρριχητικών ομάδων του Denali (Mount McKinley). Δείτε πώς εξελίχθηκε ο εξοπλισμός και οι διαδικασίες κατά τη διάρκεια των ετών, καθιστώντας το αυτό ένα εξαιρετικό μέρος για να σκεφτείτε τις λεγεώνες ατόμων που έχουν επιχειρήσει το βουνό.

ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ

Αλάσκα Μουσείο επιβολής του νόμου . Δεν το έχω ακούσει ποτέ? Δεν εκπλήσσει, δεδομένου ότι το μουσείο κάνει πολύ λίγη προώθηση εκτός από κάρτες rack στο κέντρο επισκεπτών. Βρίσκεται στην 5η Λεωφόρο στο κέντρο του Anchorage , όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τελευταίο στυλ της αστυνομίας, από τις πρώτες μέρες της Αλάσκας μέχρι σήμερα. Υπάρχει ακόμη και ένας αναστημένος Hudson Hornet, φώτα, σειρήνα και όλα, μέσα στο μουσείο.

Περιηγηθείτε στα αντικείμενα χειροπέδων, μυστικών γραφικών και φωτογραφιών, ενώ μιλάτε με το προσωπικό εθελοντών. Δεδομένου ότι το κράτος είναι ακόμα πολύ νέος, μεγάλο μέρος της προσοχής επικεντρώνεται στην εδαφική συνεργασία με τη βασιλική βορειοδυτική αστυνομία του Καναδά και είναι συναρπαστική.

Μουσείο Αεροπορίας Αλάσκα. Αναγνωρισμένο από μια συλλογή αεριωθούμενων και πολιτικών αεριωθούμενων που σταθμεύουν έξω από το κτήριο κατά μήκος της λίμνης Hood, αυτό το μουσείο είναι το καλύτερο μέρος για να μάθετε περισσότερα για τη ζωντανή και κρίσιμη βιομηχανία αέρα της Αλάσκας. Όλα τα μεγάλα ονόματα της αεροπορίας είναι εκεί, με αναστηλωμένα αεροσκάφη, στρατιωτικές οθόνες και έναν προσομοιωτή για να ελέγξετε τις δεξιότητές σας για απογείωση και προσγείωση. Τρία hangars είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες, και η υπαίθρια αυλή για να εξερευνήσετε τα τζετ. Μην ξεχνάτε την "καμπίνα" ενός πύργου ελέγχου, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την μπροστινή πόρτα.

GoTip : Έτσι, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ted Stevens Anchorage, το μουσείο κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να τεντώσει τα πόδια μετά από μια πτήση, ή στο δρόμο για να αφήσει ένα αυτοκίνητο μίσθωσης.

HAINES

Το Μουσείο Σφυριών. Ναι αλήθεια. Γνωρίζατε ότι τα σφυριά ήταν το πρώτο εργαλείο του ανθρώπου; Οι εθελοντές στο Μουσείο Hammer γνωρίζουν αυτό και πολλά άλλα και είναι ευτυχείς να μοιραστούν το λόγο για αυτό το μικρό μέρος στο μικροσκοπικό Haines της Αλάσκας που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Περίοδο περίπου 5 ώρες από το Juneau με πλοίο . Περισσότεροι από 1.500 σφυριά και εργαλεία τύπου σφυριού είναι τοποθετημένοι σε αυτό το μικροσκοπικό κτίριο που έχει ένα τεράστιο (φυσικά) σφυρί μπροστά. Kitchy, δροσερό και σίγουρα φημισμένο. GoTip: Για να αποφύγετε τη συγκέντρωση σε αυτό το μικρό κτίριο, επισκεφθείτε το πρώτο πράγμα κατά την άφιξη ή λίγο πριν την αναχώρησή σας, αν βρίσκεστε σε κρουαζιερόπλοιο.