Οδηγός επισκεπτών του φεστιβάλ του Στράτφορντ

Το Φεστιβάλ Stratford είναι ένα φεστιβάλ θεάτρου ρεπερτορίου, που βρίσκεται μόνιμα στο Stratford του Οντάριο του Καναδά. Παράγει τα καλύτερα έργα του θεάτρου στο κλασσικό και σύγχρονο ρεπερτόριο, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα του William Shakespeare.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί εμφανίστηκαν στις παραγωγές του Φεστιβάλ Στράτφορντ, όπως ο Alec Guinness (ο πρώτος λόγος του 1953), ο William Shatner, ο Peter Ustinov, ο Christopher Walken και ο William Petersen της φήμης του CSI.

Πότε και πού είναι το Φεστιβάλ Stratford

Το Φεστιβάλ Stratford εκτελείται κάθε χρόνο από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο στην πόλη Stratford στο Οντάριο του Καναδά. Το Stratford είναι περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Τορόντο, 3 ώρες από το Μπάφαλο και 3½ ώρες από το Ντιτρόιτ. Λάβετε οδηγίες και δείτε χάρτες

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε τέσσερα ξεχωριστά θέατρα: το Φεστιβάλ Θέατρο, το Avon, το Tom Patterson και το Studio Theatre.

Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι και πάρτε το Stratford Direct Bus, το οποίο φεύγει από το Τορόντο κάθε μέρα στις 10 π.μ. και επιστρέφει στις 5 μ.μ. για λιγότερο από 20 δολάρια.

Τι είναι ιδιαίτερο για το Φεστιβάλ Stratford

Το Φεστιβάλ Stratford είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ θεάτρου του Σαίξπηρ στον κόσμο και προσελκύει μεγάλα αστέρια, τόσο ως ερμηνευτές όσο και ως μέλη ακροατηρίου.

Πολλά αστέρια που παρακολουθούν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο είναι γνωστό ότι ξεφεύγουν από τη μεγάλη πόλη για να πάρουν στο Φεστιβάλ Stratford. Η ποιότητα των παραγωγών και η φήμη του φεστιβάλ είναι παγκόσμιας κλάσης.

Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Stratford

Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Stratford κυμαίνονται από CAD $ 25 έως περισσότερα από $ 100 η κάθε μία. Οι τιμές εξαρτώνται από το χρόνο, την παραγωγή και την ηλικία του αγοραστή εισιτηρίων. Τα μέλη του Φεστιβάλ Stratford λαμβάνουν έκπτωση και έχουν προνομιακό, προνομιακό καθεστώς εισιτηρίων.

Όσοι αγοράζουν εισιτήρια πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό.



Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να παραγγελθούν τηλεφωνικά στο 1-800-567-1600

Τρόποι αποθήκευσης

Στράτφορντ, την πόλη

Με την επιτυχία του Φεστιβάλ Stratford, το Stratford, Ontario, έχει μια γραφική, πολιτιστική αίσθηση με δεκάδες χαριτωμένα μπιστρό, γκαλερί, καταστήματα και κήπους. Η πόλη βρίσκεται όμορφα δίπλα στον ποταμό Avon. Φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να περιπλανηθείτε στην πόλη.

Πού να μείνετε και να δειπνήσετε

Stratford είναι μια μικρή πόλη όπου B & B και ανεξάρτητα πανδοχεία είναι το πρότυπο, όχι ξενοδοχεία αλυσίδα. Συγκρίνετε τιμές για διαμονή Stratford στο Hipmunk.

Το Stratford διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από εστιατόρια, παμπ και μπιστρό για να ικανοποιήσει τους θεατές. Πολλά από αυτά τα εστιατόρια επικεντρώνονται σε τοπικά ή βιολογικά συστατικά. Μην χάσετε τον Balzac για καφέ. Η εκκλησία είναι ένα από τα αγαπημένα για το καλό φαγητό και πιο απλό φαγητό στο παρακείμενο καμπαναριό σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το Down Street Bar και Restaurant είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα νόστιμο τσίμπημα και ένα ποτήρι κρασί σε ένα ισχίο περιβάλλον.