Τι είναι ένα μικροσκοπικό προσώπου;

Η ηλεκτρική ενέργεια βοηθάει την επιχείρηση και τονώνει το δέρμα

Το Microcurrent είναι μια τεχνολογία κατά της γήρανσης που χρησιμοποιεί πολύ χαμηλή ισχύ για να αναζωογονεί τους μύες του προσώπου, να αυξάνει την κυτταρική δραστηριότητα, να βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και να αυξάνει την κυκλοφορία αίματος και λεμφικού συστήματος. Το μικρό ρεύμα ήταν συνηθισμένο στις μέρες που οι αισθητικοί έτρεξαν τα δικά τους ιδιωτικά στούντιο, έπεσαν έπειτα κάτω από το δρόμο, καθώς οι ιαματικές πηγές αυξήθηκαν σε αριθμό.

Ο λόγος? Τα επαγγελματικά μηχανήματα μικρορεύματος ξεκινούν από περίπου 4.500 δολάρια.

Ήταν φθηνότερο και πιο εύκολο να δημιουργηθεί ένα βασικό πρόσωπο από το να επενδύσεις σε ακριβά εξοπλισμό που απαιτούσε μια σειρά θεραπειών σε μια αγορά που θεωρούσε τη βασική του προσώπου «φιγούρα».

Πρόσφατα μικροτρεύματα εμφανίζονται σε περισσότερες ιαματικές πηγές, ως μέρος των ενισχυμένων προσώπου για άτομα που αναζητούν μη επεμβατικές θεραπείες προσανατολισμένες προς τα αποτελέσματα. Συνδυάζεται συχνά με LED, μια φωτοθεραπεία που διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που δίνουν στο δέρμα τη νεανική του εμφάνιση. Είναι επίσης μερικές φορές σε συνδυασμό με φλούδες, οι οποίες είναι μια απολέπιση θεραπεία. Οι τρεις μαζί μπορούν να σας δώσουν ακόμα πιο δραματική θεραπεία κατά της γήρανσης.

Πώς λειτουργεί το μικρορεύμα;

Το Microcurrent παράγει μιμείται τα βιολογικά ηλεκτρικά ρεύματα του σώματος και αυξάνει τις κυτταρικές διεργασίες που επιβραδύνουν καθώς μεγαλώνουμε. Δεν αισθάνεστε πραγματικά το ρεύμα. Το πολύ θα υπάρξει μια μικρή αίσθηση μυρμήγκιασμα. Μια θεραπεία με μικρορεύματα έχει αυτά τα πλεονεκτήματα:

Την πρώτη φορά που είχα μια μικρορεύματος θεραπεία, ήμουν αρχάριος spa, και εξαιρετικά σκεπτικός ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Έτσι, ο αισθητικός έκανε το μισό του προσώπου μου, έπειτα με κάθισε και κοιτούσα μέσα σε ένα καθρέφτη χεριών. Φαινόταν ελαφρώς ανυψωμένο σε σύγκριση με την άλλη πλευρά. Ο αισθητικός μου συμβουλεύει ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται όταν έχετε μια σειρά μικροκρεματικών θεραπειών, στη συνέχεια να τα κρατήσετε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να δαπανήσετε αρκετά χρήματα για να πάρετε και να κρατήσετε αποτελέσματα.

Πόσο κοστίζει το κόστος μικροεξόδων;

Μικρορεύμα μια καλή επιλογή για κάποιον που έχει ανησυχίες σχετικά με τη γήρανση του δέρματος αλλά δεν θέλει πλαστική χειρουργική ή πιο επώδυνη δερματικές διαδικασίες σύσφιξης του δέρματος. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο δραματικά, αλλά δεν έχετε κανένα χρόνο διακοπής ή κίνδυνο. Οι πλαστικοί χειρουργοί τείνουν να είναι σκεπτικοί σχετικά με τα οφέλη του μικρορεύματος επειδή λένε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες μελέτες που να επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ένας άλλος παράγοντας μπορεί να είναι ότι δεν είναι θεραπεία που προσφέρουν.

Η τιμή για μια μεμονωμένη θεραπεία θα ποικίλει, αλλά τα $ 200 - $ 225 είναι τυπικά. Επιπλέον, πρέπει να πάρετε μια σειρά - συνήθως έξι, ένα μήνα μακριά - για να πάρει το πλήρες όφελος, και στη συνέχεια να διατηρήσει μετά από αυτό. Επομένως, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε εάν δεν διαθέτετε το διαθέσιμο εισόδημα για να έχετε τη σειρά και στη συνέχεια να το διατηρήσετε.

Μια θεραπεία προσώπου με μικρορεύματα θα έχει επίσης τα εξής βήματα: