Πότε είναι το Semana Santa στην Ισπανία το 2017;

Ημερομηνίες για τους εκτεταμένους ισπανικούς εορτασμούς του Πάσχα

Οι ισπανικές εκδηλώσεις του Πάσχα διαρκούν πολύ περισσότερο από ό, τι κάνουν σε όλο τον κόσμο. Οι ισπανικές εκδηλώσεις για το Πάσχα, το Semana Santa στα ισπανικά ή η Μεγάλη Εβδομάδα στα αγγλικά, διαρκούν πάνω από μία εβδομάδα. Παρακάτω είναι οι ημερομηνίες για το Semana Santa 2017.

Διαβάστε περισσότερα για το Semana Santa στην Ισπανία .

Το ημερολόγιο εκδηλώσεων της Ισπανίας εκτείνεται σε κάτι περισσότερο από την καθολική αφοσίωση. Η Ισπανία έχει τεράστιους αγώνες τροφίμων, τρέξιμο ταύρων και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Καλύτερα Φεστιβάλ της Ισπανίας

Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για το Semana Santa;

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην Ισπανία κατευθύνονται προς την Ανδαλουσία (ιδιαίτερα τη Σεβίλλη και τη Μάλαγα) για τους περίφημους εορτασμούς του Πάσχα των πόλεων. Ωστόσο, το Castilla y Leon είναι επίσης ένα ενδιαφέρον μέρος για να δείτε τους εορτασμούς Semana Santa. Διαβάστε περισσότερα για το Semana Santa: City by City .

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το Πάσχα, είναι εύκολο να το αποφύγετε στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη. Ωστόσο, περιμένετε τα καταστήματα να κλείσουν προς το τέλος της εβδομάδας σε όλη τη χώρα.

Semana Santa 2017 Ημερομηνίες

Οι προηγούμενες ημερομηνίες δεν γιορτάζονται σε όλη τη χώρα, με το πρώτο Σαββατοκύριακο να γιορτάζεται πιο συχνά στο Τολέδο και σε άλλες περιοχές της κεντρικής Ισπανίας. Οι μεταγενέστερες ημερομηνίες γιορτάζονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την κανονική ζωή να σταματάει σχεδόν.

Άλλες σημαντικές ημερομηνίες που σχετίζονται με το Semana Santa 2017

Όπως και σε άλλες χώρες με ισχυρή χριστιανική παράδοση, υπάρχουν πολλές ημερομηνίες που σχετίζονται με το Πάσχα και το Semana Santa.

Αυτά περιλαμβάνουν: