Τι είναι ένας αισθητικός;

Οι ειδικοί φροντίδας δέρματος χρειάζονται εμπειρία, καλά χέρια και συνήθειες υγιεινής

Ένας αισθητικός προσφέρει περιποιήσεις προσώπου και άλλες περιποιήσεις φροντίδας του δέρματος και μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να φανεί το καλύτερο. Μπορούν να βοηθήσουν στην εκκαθάριση της ακμής, να απαλλαγούν από τα σπυράκια, να κάνουν το θαμπό δέρμα να μοιάζει πιο φωτεινό και να σας συμβουλεύσει σε ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για εσάς και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Οι αδερφοί έχουν άδεια μόνο για να δουλεύουν στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος και να μασάνουν το πρόσωπό σας, το λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και το κεφάλι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν προσώπου και ελαφρές χημικές φλούδες που ασχολούνται με τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος.

Μπορούν να δώσουν απολέπιση σώματος όπως τρίβει, καθώς και περιτυλίγματα σώματος, τα οποία περιλαμβάνουν την εφαρμογή μιας αποτοξινωτικής λάσπης ή μιας ενυδατικής κρέμας. Ωστόσο, δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να κάνουν μασάζ στον υποκείμενο μυϊκό ιστό ολόκληρου του σώματος. Αυτός είναι ο τομέας των θεραπευτών μασάζ.

Υπάρχει όλο και περισσότερο μια κίνηση προς τους διπλοθεραπευτές - συχνά μασάζ θεραπευτές που παίρνουν την αδερφή τους άδεια. Οι σκηνοθέτες του Spa το αρέσουν επειδή μπορούν νόμιμα να κάνουν όλες τις θεραπείες στο μενού, αλλά προτιμώ κάποιον που ειδικεύεται αποκλειστικά στη φροντίδα του δέρματος, εκτός αν τα ξέρω προσωπικά. Επίσης, δεν συνιστούμε να αποκτήσετε ένα πρόσωπο από κάποιον που εκπαιδεύτηκε στο σχολείο καλλυντικών, όπου η κύρια εστίαση είναι στην κοπή μαλλιών και το χρωματισμό.

Εκπαίδευση για να γίνει αισθητικός

Οι περισσότεροι αισθητικοί έχουν περάσει από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που κυμαίνεται από 300 έως 1000 ώρες, ανάλογα με το κράτος. Εξήντα ώρες είναι τυπικό.

Δυστυχώς, μερικά κράτη δεν απαιτούν καμία εκπαίδευση για κάποιον που να προσφέρει περιποιήσεις προσώπου.

Στο σχολείο, οι ανατριχιαστικοί αισθητικοί μαθαίνουν πώς να αναλύουν το δέρμα και να δώσουν ένα πρόσωπο, αλλά κατά κύριο λόγο εκπαιδεύονται να περάσουν τις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις του κράτους. Θέλετε πραγματικά έναν αισθητικό που έχει ασκήσει αρκετά χρόνια και έχει αποκτήσει εμπειρία.

Οι κοσμητολόγοι, οι οποίοι εκπαιδεύονται κυρίως στα μαλλιά, έχουν επίσης άδεια να προσφέρουν περιποιήσεις προσώπου. Ενώ λαμβάνουν μικρή εκπαίδευση, δεν είναι τόσο εξειδικευμένο όσο ένα πρόγραμμα αισθητικής. Η σύστασή μου θα ήταν να βρω έναν αισθητικό που πήγε στο αισθητικό σχολείο και έχει εμπειρία λίγων ετών.

Θα ήμουν επίσης πολύ προσεκτικός για το ποιος παίρνω ένα πρόσωπο από. Τους εμπιστεύεστε με το δέρμα σας και στηρίζεστε σε αυτά για να είναι καθαρά και υγιεινά σε ό, τι κάνουν και, όπως είπε ένας από τους δασκάλους μου, "υπάρχουν πολλοί τεμπέληδες αισθητικοί εκεί έξω". Θέλετε κάποιον που είναι εξειδικευμένος, έμπειρος, έχει καλά "χέρια" και είναι ένας αυτοκράτορας για αποχέτευση.

Για να βρείτε έναν καλό αισθητικό, ξεκινήστε ρωτώντας τους φίλους σας αν υπάρχει κάποιος που συνιστούν. Καλές δυνατότητες είναι οι αισθητικοί που έχουν τη δική τους φροντίδα δέρματος ή ένα σπα ημερησίως που έχει πολυετή, πεπειραμένο προσωπικό.

Μπορούν να υπάρχουν εξαιρετικοί αισθητικοί στα ιαματικά λουτρά, επειδή τείνουν να προσλαμβάνουν έμπειρους αισθητικούς. Αλλά είναι ιδανικό να δουλεύεις με κάποιον σε τακτική βάση και όχι να παίρνεις μια περιποίηση προσώπου κάποτε, πάντα με κάποιον άλλο. Γνωρίζουν το δέρμα σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σας ανά εποχή.

Σημάδια ενός Καλού Αισθητή

* Είναι άψογα καλλωπισμένο, ζεστό και φιλικό.

(Δεν είναι όλοι οι αισθητικοί γυναίκες, αλλά η πλειοψηφία είναι.)

* Είναι ένα stickler για την καθαριότητα και αποχέτευση. Διατηρεί ένα καθαρό τραπέζι και πλένει τα χέρια της πριν αρχίσει να αγγίζει το πρόσωπό σας. Αν βλέπετε ένα βρώμικο περιβάλλον ή κολλάει σε ένα ακατάστατο δοχείο κεριού, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

* Ο αισθητικός σας χαρίζει ένα χαλαρωτικό πρόσωπο προσαρμοσμένο στο δέρμα σας. Μπορεί να κάνει εκχυλίσεις χωρίς να προκαλεί υπερβολική ταλαιπωρία και ανταποκρίνεται στο όριο του πόνου σας.

* Μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με το τι κάνει και γιατί.

* Ο καλός αισθητικός ακολουθεί το προβάδισμα σας όσον αφορά το πόσα "chat" υπάρχει. Είναι η ώρα σου!

* Ζητάει για τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας και σας συμβουλεύει για το πώς να φροντίσετε το δέρμα σας ανάμεσα σε προσώπου . Σας συμβουλεύει σε ποια προϊόντα ταιριάζουν καλύτερα για το δέρμα σας χωρίς να είστε κουρασμένοι.

* Ένας καλός αισθητικός αναγνωρίζει δερματικά προβλήματα που απαιτούν δερματολόγο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται γιατρού, ο αισθητικός σας ενημερώνει.

Οι απαιτήσεις αδειοδότησης για τους αισθητικούς ποικίλλουν ανά κράτος. Τα περισσότερα κράτη απαιτούν 600 ώρες εκπαίδευσης, αλλά η Φλώριδα είναι αρκετά λιγότερο αυστηρή, με μόλις 260 ώρες εκπαίδευσης. Μη διστάσετε να ρωτήσετε πού ήταν εκπαιδευμένοι και τι είδους προγράμματα προχώρησαν.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της βιομηχανίας σπα, διαβάστε περισσότερα σχετικά με την εύρεση εργασίας στο spa , πηγαίνετε στο σχολείο μασάζ ή πηγαίνετε στο σχολείο αισθητικών .