Πώς μπορείτε να πάρετε μια αναβάθμιση δωματίου σε ένα ξενοδοχείο;

Εάν θέλετε μια αναβάθμιση δωματίου - ένα δωμάτιο με καλύτερη ποιότητα για την τιμή ενός standard room - πρέπει να ρωτήσετε. Παρόλο που δεν υπάρχουν εγγυήσεις, η γνώση του πώς και πότε να ζητήσετε απλά μπορεί να σας προσγειωθεί σε αυτή την περιζήτητη αναβάθμιση δωματίου. Εδώ είναι μερικές τεχνικές που μπορεί να σας προσγειώσουν όποια πολυπόθητη αναβάθμιση.

Αντί να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο, καλέστε και ζητήστε από τον διαχειριστή κράτησης για οποιεσδήποτε προσφορές προσφέρει το ξενοδοχείο και αν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση δωματίου.

Όταν κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της εκτός περιόδου λειτουργίας του ξενοδοχείου ή σε αργή ώρα της εβδομάδας, οι πιθανότητές σας είναι καλύτερες. Και αν έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συχνών επισκεπτών του ξενοδοχείου, το αίτημά σας θα έχει περισσότερη επιρροή.

Δεν υπάρχει αναβάθμιση ακόμα; Ρώτα ξανά. Και ξανα.

Εάν η υπηρεσία κρατήσεων δεν μπορεί να σας αναβαθμίσει αμέσως, ζητήστε ξανά λίγες ημέρες πριν τη διαμονή σας, όταν επιβεβαιώσετε την κράτησή σας. Ακόμα καμία τύχη; Ρωτήστε ξανά όταν κάνετε check in στο ξενοδοχείο. Εάν μένετε μόνο μια μέρα ή δύο και δεν έχετε κάνει κράτηση για ένα δωμάτιο υψηλότερης τιμής κατά την άφιξή σας, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου μπορεί να είναι πρόθυμος να παραχωρήσει το αίτημά σας.

Κάντε μια σύνδεση

Βοηθάει αν αναφέρετε ότι γιορτάζετε μια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια ή επέτειο. Αλλά δεν συστήνω fibbing. Θα ήταν καλύτερο να πείτε ειλικρινά στο άτομο που ασχολείσαι με την πραγματική ιστορία σας, όπως "Η γυναίκα μου εργάζεται τόσο σκληρά με τα παιδιά, θα την αγαπούσα για να μπορέσει να απολαύσει τις πολυτέλειες διακοπές της με μια αναβαθμισμένη δωμάτιο."

Η σύνδεση με τα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου με τα οποία μιλάτε με ειλικρινή, φιλικό τρόπο έχει πάντα μεγάλη επίδραση. Εάν δεν είστε καλοί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ζητήστε από τον ζεστό και ασαφή σας σημαντικό ή άλλο φίλο να κάνει την ομιλία.

Δύναμη στους αριθμούς

Αν οργανώσετε μια διαμονή για μια ομάδα επισκεπτών - για μια συνάντηση ή μια επαγγελματική συνάντηση - το θέρετρο θα είναι πολύ πρόθυμο να σας ανταμείψει είτε με αναβάθμιση δωματίου είτε με ελεύθερη διαμονή.

Λίγα περισσότερα στρατηγικές αναβάθμισης