Τροποποιημένο αμερικανικό σχέδιο για επισκέπτες και ξενώνες

Το Τροποποιημένο Αμερικάνικο Σχέδιο, μερικές φορές με συντομογραφία ως MAP στις λίστες ξενοδοχείων, σημαίνει ότι η αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει δύο γεύματα την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού και είτε το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο. Στο τροποποιημένο αμερικάνικο σχέδιο, αυτά τα γεύματα παρέχονται στο χώρο του ξενοδοχείου και στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου.

Μερικά ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες την επιλογή να είναι στο αμερικανικό σχέδιο , ένα τροποποιημένο αμερικανικό σχέδιο, ή να πληρώνουν a la carte για τα τρόφιμα που καταναλώνονται στην εγκατάσταση τους.

Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν ένα ξενοδοχείο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου δεν υπάρχουν πολλά εστιατόρια - ή καθόλου - εξυπηρετούνται καλύτερα επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο που προσφέρει τουλάχιστον ένα τροποποιημένο αμερικανικό σχέδιο.

Στην Ευρώπη και σε ορισμένες άλλες χώρες, το Τροποποιημένο Αμερικανικό Σχέδιο μπορεί να αναφέρεται ως Half Pension ή Half Board.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του τροποποιημένου αμερικανικού προγράμματος φαγητού;

Σκεφτείτε αυτό: Πρέπει να φάτε στο McDonald's σε μια ρομαντική απόδραση;

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του Τροποποιημένου Αμερικανικού Σχεδίου Δείπνο;

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα τροποποιημένο αμερικανικό σχέδιο φαγητού

Φάτε το πρωινό και το δείπνο στο ξενοδοχείο και το μεσημεριανό γεύμα. Εδώ γιατί: Σε εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, είναι πιο ακριβό να παραγγείλετε το δείπνο από το μεσημεριανό γεύμα.

Άλλα σχέδια εστιατορίων για ταξιδιώτες