Τα κρεβάτια του Μπαλί γίνονται για τους λάτρεις της παραλίας

Ένα κρεβάτι Μπαλί είναι μια εξωτερική ξαπλώστρα για δύο άτομα σε μια πλατφόρμα με στρώμα. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένας διπλός ξαπλώστρας ή τόσο περίτεχνος όσο ένας πλούσιος ταπετσαρισμένος θόλος αναψυχής σε μια παραλία με φυσικό ξύλινο σκελετό γύρω του. Κουρτίνες, που μπορούν να σχεδιαστούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, περιβάλλουν το κρεβάτι. Σε αντίθεση με ένα palapa , ένα κρεβάτι στο Μπαλί προσφέρει μικρή ή και καθόλου προστασία από τον ήλιο.

Το όνομα Bali κρεβάτι αρχικά προέρχεται από το ξύλο που καταστράφηκε στο Μπαλί και την Java για να κάνουν τα κρεβάτια.

Σήμερα αυτά τα κρεβάτια είναι κατασκευασμένα από μια ποικιλία από φυσικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπού.

Πού μπορείτε να βρείτε κρεβάτια στο Μπαλί;

Τα παραλιακά θέρετρα σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν τα ζευγάρια μπορούν να προσφέρουν ένα κρεβάτι στο Μπαλί στην παραλία, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια της ημέρας και ακόμη και να κοιμάστε κάτω από τα αστέρια τη νύχτα. Ανάλογα με το θέρετρο, μπορεί να υπάρχει χρέωση για κράτηση και κράτηση για κρεβάτι στο Μπαλί, ή η χρήση του μπορεί να συμπεριληφθεί στην τιμή.

Για να εμπλουτίσουν την εμπειρία, σερβίρεται μερικές φορές σερβιτόρος ή μπάτλερ, μαζί με δροσερές πετσέτες. Άλλες παροχές μπορεί να περιλαμβάνουν ένα μασάζ για δύο, ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι μαζί.

Στο ηλιοβασίλεμα και μετά το σκοτάδι, ένα κρεβάτι Μπαλί μπορεί να μετατραπεί σε ένα μαγευτικό μέρος όταν περιβάλλεται από φανάρια. Εάν το θέρετρο σας προσφέρει παράδοση γκουρμέ δείπνο πικνίκ, απολαύστε το αργά και αισθητικά καθώς απολαμβάνετε τον αέρα της νύχτας και την ιδιωτική σας ευδαιμονία.

Γιατί να επιλέξω ένα θέρετρο που μπορεί να το καυχηθεί έχει κρεβάτια του Μπαλί;

Όχι κάθε ρομαντικό ζευγάρι απολαμβάνει να βρίσκεται σε καυτή άμμο ή να διακινδυνεύει σαν σπίρτα σαν ερεθισμό των ιδιωτικών τμημάτων τους αφού ξεγελάσει στο έδαφος.

Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, μερικά ζευγάρια προτιμούν κρεβάτια του Μπαλί με κουρτίνες που μπορούν να κλείσουν ή να παραμείνουν ανοιχτά και δεμένα με τις θέσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το κρεβάτι του Μπαλί αυξάνει τις εμπειρίες των εραστών του ήλιου στη φύση.

Πότε ένα κρεβάτι στο Μπαλί δεν αξίζει τον κόπο;

Ένα θέρετρο που επικεντρώνεται περισσότερο στη διαχείριση των εσόδων (δηλαδή η εξόρυξη των περισσότερων δολαρίων από κάθε διαμονή) είναι πιθανό να συγκεντρώσει μαζί μια ομάδα κλινών Bali αντί να τα χωρίσει αρκετά μακριά ώστε τα ζευγάρια να αισθάνονται ότι είναι μόνοι.

Ενώ τα στρώματα του Μπαλί παρέχουν ένα συγκεκριμένο καθεστώς σε απλές ξαπλώστρες, δεν προσφέρουν τις απολαύσεις των απομονωμένων.