Τι είναι ένα κασκόλ κρεβάτι; Γνωρίζετε τον σκοπό της;

Εάν έχετε δει πρόσφατα σε ένα ξενοδοχείο , είναι πολύ πιθανό να έχετε δει ένα κασκόλ κρεβάτι - αν και ίσως να μην γνωρίζετε ότι λέγεται ότι. Ένα κασκόλ κρεβατιού είναι απλά ένα κομμάτι υλικού που κτυπάται πάνω από τα πόδια ενός κρεβατιού. Μπορεί επίσης να αναφέρεται ως μερικό κάλυμμα.

Ο σκοπός ενός κασκόλ κρεβατιού

Γιατί ξενοδοχεία και άλλα μέρη που εξυπηρετούν σε διανυκτερεύσεις έχουν υιοθετήσει κασκόλ κρεβάτι είναι ένα άλλο θέμα. Την πρώτη φορά που παρατήρησα ένα κασκόλ κρεβάτι ήταν σε μια καμπίνα σε ένα πλοίο.

Δεδομένου ότι ο χώρος είναι σφιχτός σε μια κρεβατοκάμαρα, οι περισσότεροι επιβάτες σηκώσουν τη βαλίτσα τους στην κορυφή του κρεβατιού για να αποσυσκευάζονται. Λειτουργικό και όχι όμορφο, το κασκόλ κρεβατιού του πλοίου ήταν μια ταινία βινυλίου τοποθετημένη για να προστατεύει το κάλυμμα από το να λερωθεί από ακαθαρσίες που οι τροχοί και ο πυθμένας των αποσκευών μπορεί να έχουν πάρει κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης.

Ανεξάρτητα από το υλικό, μην χρησιμοποιείτε κασκόλ κρεβάτι ως ρούχα ή σαν κάλυμμα για εσάς. Είναι συνήθως το πιο βρώμικο στοιχείο στο κρεβάτι και θα πρέπει να αφαιρεθεί και να τεθεί από την πλευρά σας ή μια κοπέλα στο χέρι.

Η ξαφνική δημοτικότητα του κασκόλ κρεβατιών

Όχι πολύ καιρό πριν, τα ξενοδοχεία σε όλη τη γη καλύπτουν τα κρεβάτια τους σε καλύμματα σε σχέδια, σχέδια, στερεά, σενίλλη, παπλώματα και άλλα υφάσματα. Τότε σταμάτησαν, αντικαθιστώντας τους με φύλλα στερεού χρώματος, συνήθως καθαρά λευκά, και τα έβαζαν με ένα μάλλινο και κασκόλ κρεβάτι.

Έχω μερικές θεωρίες για το γιατί τα κασκόλ κρεβάτι αυξήθηκαν και τα καλύμματα έπεσαν:

Ένα μαντήλι κρεβατιών στο σπίτι

Θέλετε να επεκτείνετε ότι είμαστε ακόμα σε ένα μήνα του μέλιτος ξενοδοχείο συναίσθημα στο σπίτι ή να προστατεύουν το πάπλωμα ή το επάνω κρεβάτι σας από το να λερωθεί; Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τα λευκά είδη σας σε όλα τα λευκά ή ένα συμπαγές χρώμα και να τα γεμίσετε με ένα όμορφο κασκόλ κρεβατιού που ταιριάζει με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.