Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Τακόμα

Πού να μείνετε στο Tacoma Ουάσινγκτον

Τα καλύτερα ξενοδοχεία του Tacoma βρίσκονται στο κέντρο της πόλης , αλλά υπάρχει μια σειρά από θέσεις για διαμονή στο Tacoma, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκπληκτικά πολυτελών σημείων που ίσως δεν είναι γνωστά ακόμη από πολλούς ντόπιους, όπως το Κάστρο Thornewood στο Lakewood! Είτε θέλετε να φτάσετε μόνο στο μέσο φθηνό ή μεσαίο όροφο ξενοδοχείο σας, ένα bed and breakfast, ή την πλήρη πολυτελή εμπειρία, το Tacoma μπορεί να φιλοξενήσει (και είναι πολύ φθηνότερο από τη διαμονή σε συγκρίσιμα ξενοδοχεία στο Σιάτλ).

Ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης Tacoma

Πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Tacoma, όπως τα καλύτερα εστιατόρια , βρίσκονται στο κέντρο του Tacoma. Αυτή η περιοχή σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά μέρη της πόλης, τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής και μερικά πραγματικά υπέροχη θέα στο νερό και τα βουνά!

Hotel Murano

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Hotel Murano εάν θέλετε μια εξαιρετική τοποθεσία και πολυτελές περιβάλλον. Μια συλλογή έργων τέχνης, γυμναστήριο, και επιχειρηματικό κέντρο είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα σημεία εδώ. Τα δωμάτια διαθέτουν καλλιτεχνικές πινελιές και ενδιαφέροντα σχέδια και υπάρχουν επίσης σουίτες. Το Hotel Murano είναι το σπίτι του Bite, ενός εστιατορίου που είναι ένα εξαιρετικό σημείο γεύματος ή δείπνου.

Διεύθυνση: 1320 Broadway Plaza

Courtyard by Marriott

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Συνεδριακό Κέντρο Tacoma και είναι ιδανικό αν βρίσκεστε στο Tacoma για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και εξαιρετικό αν είστε εδώ και θέλετε να μείνετε σε ένα σημείο πάνω από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία. Ένα σαλόνι και ένα σπα, ένα επί τόπου καφέ (με πρωινό) και επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι μόνο μερικά από τα προνόμια για να μείνετε εδώ.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι μη καπνιζόντων.

Διεύθυνση: 1515 Commerce Street

Το ξενοδοχείο Best Western Tacoma Dome

Αυτό είναι το καλύτερο σας στοίχημα για μια προσιτή λύση στο κέντρο της πόλης Tacoma. Βρίσκεται λίγο έξω από το κεντρικό τμήμα του κέντρου της πόλης, αλλά μπορείτε εύκολα να πιάσετε το σιδηροδρομικό σταθμό Link , να περπατήσετε ή να οδηγήσετε το λεπτό ή δύο με το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης.

Ο σταθμός Tacoma Dome είναι κοντά, ο οποίος έχει λεωφορεία που σας συνδέουν με ολόκληρη την περιοχή, καθώς και ένα μεγάλο γκαράζ που είναι δωρεάν για καθημερινή χρήση.

Διεύθυνση: 2611 East E St

Tacoma Waterfront Ξενοδοχεία

Silver Cloud

Υπάρχει μόνο μια επιλογή για ένα μέρος για να μείνετε ακριβώς πάνω στο νερό στο Tacoma και αυτό είναι το Silvercloud. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στο νερό και όλα είναι δωμάτια μη καπνιστών. Το δωρεάν πρωινό και το τοπικό λεωφορείο είναι δύο επιπλέον πλεονεκτήματα, αλλά το καλύτερο είναι να μπορείτε να περπατήσετε στο ελκυστικό Waterfront ή να απολαύσετε τα κοντινά εστιατόρια.

Διεύθυνση: 2317 North Ruston Way

Βόρεια Τακόμα Ξενοδοχεία

Το North Tacoma είναι περίεργα απαλλαγμένο από ξενοδοχεία, αλλά θα βρείτε πολλά κρεβάτια και πρωινό σε αυτό το μέρος της πόλης. Αυτά είναι ιδανικά αν επισκέπτεστε το παιδί σας στο Πανεπιστήμιο Puget Sound ή στο UW - Tacoma ή διαμένετε στην πόλη και θέλετε να είστε κοντά στο Waterfront. Τα περισσότερα από τα κρεβάτια και πρωινό εδώ είναι συγκεντρωμένα κοντά στην περιοχή του Στάδιο. Το Silver Cloud στο Waterfront (παραπάνω) δεν απέχει πολύ από το North of Tacoma.

Αυτό το ξενοδοχείο στην πόλη Dresden διαθέτει εστιατόριο, μπαρ / lounge και μπαρ δίπλα στην πισίνα. Προσφέρεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε κοινόχρηστους χώρους.

Το North Tacoma έχει επίσης μερικές εξαιρετικές ιδιότητες στο AirBnB που παίρνουν καλές κριτικές.

Κάστρο Thornewood

Το Thornewood Castle είναι μακράν η πιο μοναδική επιλογή διαμονής του Tacoma. Πρόκειται για ένα αρχοντικό Tudor 500 ετών που μεταφέρθηκε από την Αγγλία και ανακατασκευάστηκε λίγο έξω από το Tacoma. Για μια ρομαντική επιλογή, είναι δύσκολο να νικήσετε αυτό το καταφύγιο από τη σύγχρονη ζωή με τους επεκτατικούς αγγλικούς κήπους και τη γοτθική έκκληση. Το κάστρο λειτουργεί ως κρεβάτι και πρωινό.

Διεύθυνση: Thornewood Lane SW, Lakewood

Ξενοδοχεία κοντά σε Tacoma Mall (Νότιο Τακόμα)

Η περιοχή Tacoma Mall είναι εξαιρετική αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε το κόστος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Αν απολαύσετε ψώνια, το Tacoma Mall είναι ένα εμπορικό κέντρο μεσαίου μεγέθους, με μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και πολλά κοντινά εστιατόρια. Αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης εύκολη πρόσβαση σε αυτοκινητόδρομους.

Ξενοδοχεία στην οδό Hosmer (Νότιο Τακόμα)

Τα ξενοδοχεία Hosmer κυμαίνονται από χαμηλό έως μεσαίο εύρος.

Αν είστε έξω για απλή, ευθεία στέγαση με λίγα frills, κοιτάξτε στο Crossland, Econo Lodge, ή Motel 6, ενώ Holiday Inn Express και Red Lion είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία σε αυτό το τμήμα της πόλης. Τα ξενοδοχεία Hosmer είναι καλύτερα αν χρειαστείτε λογικό κόστος ή πρόσβαση στην Κοινή Βάση Lewis McChord καθώς ο αυτοκινητόδρομος είναι κοντά.