Ένας οδηγός επισκεπτών για το τι να δείτε και να κάνετε στο Kashgar

Το Kashgar είναι σχεδόν τόσο δυτικά όσο μπορείτε να φτάσετε και εξακολουθείτε να βρίσκεστε στην κινεζική επικράτεια. Μόλις μια αρχαία πόλη οδικής μεταξοτυπίας, το Kashgar είναι τώρα μια ακμάζουσα εμπορική πόλη στην Αυτόνομη Περιφέρεια του Xinjiang, ένα τμήμα της Κίνας που ξεχειλίζει από επτά άλλες χώρες. Το μίγμα των εθνοτικών ομάδων είναι μεθυστικό. Κουνήστε τα μάτια σας έτσι ώστε να μην βλέπετε τα σύγχρονα κτίρια και μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεστε σαν να πατήσατε πίσω στο χρόνο.

Πραγματοποίησα μια περιπέτεια του Kashgar και του Turpan με την οικογένειά μου τον Οκτώβριο του 2015 και απολάμβανα το Kashgar περισσότερο. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Xinjiang, ξεκινώντας από το Kashgar και εργάζοντάς σας σε άλλα μέρη της περιοχής είναι μια καλή ιδέα.

Οι συστάσεις μου για το τι πρέπει να δουν και να κάνουν στο Kashgar ακολουθούν. Είχαμε περιορισμένο χρόνο στην περιοχή, έτσι ώστε το ταξίδι μας να γρατσουνίζει μόνο την επιφάνεια. Για μια πραγματική σε βάθος περιγραφή όλων που πρέπει να κάνετε, συστήνω ανεπιφύλακτα την αγορά του ηλεκτρονικού βιβλίου Xinjiang του Josh Summers : Ένας οδηγός ταξιδιώτη στην Άπω Ανατολή της Κίνας. Ακόμη και αν έχετε μόνο ένα απόγευμα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Kashgar και θα πρέπει να τα συσκευάσετε όσο το επιτρέπει ο χρόνος σας.