Εύκολοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στα εισιτήρια BoltBus

Ταξιδεύοντας από Boltbus είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξερευνήσετε τις Ηνωμένες Πολιτείες χερσαία. Είναι φτηνό , βολικό και πολύ καλύτερο από άλλες εναλλακτικές χερσαίες μεταφορές, όπως τα περίφημα λεωφορεία Greyhound . Στην πραγματικότητα, ο Boltbus είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να ταξιδεύω στις ΗΠΑ και πάντα κοιτάζω τις τιμές τους πρώτα όποτε σχεδιάζω μια αμερικανική περιπέτεια.

Στα λεωφορεία BoltBus, τα καθίσματα είναι ανακλινόμενα, καθαρά και άνετα και δεν φαίνονται σαν να είχαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να κάθονται μπροστά σας.

Υπάρχει κλιματισμός, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο όταν ταξιδεύετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχει επίσης δωρεάν Wi-Fi που λειτουργεί πραγματικά, το οποίο, σε σύγκριση με άλλες φτηνές εταιρείες λεωφορείων στις ΗΠΑ , είναι σπάνιο. Υπάρχουν και πρίζες ρεύματος στο πλοίο - πάρα πολύ, αν έχετε κάποια εργασία για να το κάνετε, αλλιώς χρήσιμο για τη φόρτιση της τεχνολογίας σας καθώς ταξιδεύετε. Το BoltBus προσφέρει έναν ευχάριστο τρόπο για να ταξιδέψετε σε ορεινές περιοχές, κάτι που δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας.

Ακόμα καλύτερα: υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για το εισιτήριό σας στο Boltbus και είναι εκπληκτικά εύκολο να βρείτε εισιτήρια έως και $ 1! Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Κάντε κράτηση έξι εβδομάδων προκαταβολικά

Το Boltbus κυκλοφορεί τα χρονοδιαγράμματα και τα εισιτήριά του στο κοινό ακριβώς έξι εβδομάδες εκ των προτέρων και τα απελευθερώνει σε τιμή εκκίνησης ενός απίστευτου $ 1. Αν γνωρίζετε ποια είναι η ημερομηνία ταξιδιού σας πιθανόν να είναι εκ των προτέρων, υπολογίστε πότε έξι εβδομάδες πριν από την αναχώρησή σας και, εάν είναι δυνατόν, περάστε την ημέρα ανανέωσης της ιστοσελίδας του Boltbus, ώστε να μπορείτε να μπείτε πρώτα.

Αν χάσετε τις τιμές των $ 1, σπάνια ξοδεύετε περισσότερα από $ 5 αν αγοράζετε την ίδια ημέρα.

Οι τιμές θα αυξηθούν όσο πιο κοντά φτάνει η ημερομηνία αναχώρησής σας, οπότε η απόσχιση μιας συμφωνίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εκ των προτέρων εκπόνηση σχεδίων ταξιδιού. Δεν είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να ταξιδεύω, αλλά αξίζει τον κόπο, αν σημαίνει ότι μπορώ να ταξιδέψω για ένα μόνο δολάριο.

Ακόμη και αν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής, αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο πολύτιμο εισιτήριο Boltbus θα σας κοστίσει 25 δολάρια, δηλαδή την τιμή που θα πληρώσετε εάν αγοράσετε τα εισιτήρια με τα μετρητά, για χρήματα, εάν πρόκειται να πάρετε ένα ταξίδι πολλών ωρών την τελευταία στιγμή.

Εάν κάνετε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, προτείνω να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online και όχι στο λεωφορείο. Περιμένοντας μέχρι το λεωφορείο να φτάσει στον σταθμό αναχώρησης, διατρέχετε τον κίνδυνο να γεμίσει το λεωφορείο. Ακόμα κι αν λειτουργεί για να είναι η ίδια τιμή σε απευθείας σύνδεση, αξίζει να αγοράσετε εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας τους. Δεν αξίζει τον κίνδυνο να μην μπορεί κανείς να πάει καθόλου.

Τα εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν στο boltbus.com ή τηλεφωνικά στο 1-877-BOLTBUS (1-877-265-8287).

Ταξίδι στις καθημερινές

Η λογική υπαγορεύει ότι είναι πολύ πιο ακριβό να ταξιδεύετε την Παρασκευή ή την Κυριακή γιατί αυτό συμβαίνει όταν οι περισσότεροι ταξιδεύουν για διάλειμμα το Σαββατοκύριακο. Όπως πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες, το BoltBus προσφέρει φθηνότερες τιμές κάθε φορά που οι λιγότεροι άνθρωποι πιθανότατα θέλουν να ταξιδέψουν.

Για να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας στο Boltbus, τότε είναι καλύτερο να κλείσετε τα εισιτήριά σας για μια εβδομάδα και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα. Έχω διαπιστώσει ότι συνήθως είναι περίπου το ήμισυ της τιμής να ταξιδεύει σε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη από ό, τι είναι Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή.

Τα βράδια της Παρασκευής και τα βράδια της Κυριακής είναι ιδιαίτερα ακριβά, καθώς αυτοί οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ταξιδέψουν αν περάσουν ένα Σαββατοκύριακο μακριά.

Μην ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια των διακοπών

Το Boltbus κοστίζει τα εισιτήριά του με βάση τη δημοτικότητα και τη διαθεσιμότητα, επομένως οι διακοπές θα είναι η χειρότερη στιγμή του χρόνου για να προσπαθήσετε να πάρετε μια συμφωνία. Αν γνωρίζετε ότι πρέπει να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει τις ημερομηνίες σας όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή.

Αν είναι δυνατόν, δείτε εάν μπορείτε να ταξιδέψετε λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα για να αποφύγετε την βιασύνη των διακοπών. Το ταξίδι στις Ημέρες των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, για παράδειγμα, είναι συχνά μια από τις φθηνότερες μέρες του χρόνου για ταξίδια, καθώς λίγοι άνθρωποι θέλουν να καθίσουν σε λεωφορείο κατά τη διάρκεια ειδικής περίπτωσης.

Ελέγξτε διαφορετικούς σταθμούς

Οι περισσότερες από τις πόλεις που ταξιδεύει ο Boltbus έχουν πολλούς σταθμούς, οπότε μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο για να μειώσετε το κόστος του εισιτηρίου σας.

Αν ταξιδεύετε από ή προς τη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, θα έχετε περίπου δώδεκα σταθμούς Boltbus για να διαλέξετε και μερικοί από αυτούς θα είναι φθηνότεροι από άλλους.

Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να σας κοστίσει περισσότερα χρήματα αν επιλέξετε έναν σταθμό που είναι πιο μακριά από τη διαμονή σας και πρέπει να πάρετε ένα Uber για να φτάσετε εκεί, αλλά αν υπάρχουν πολλοί σταθμοί σε κοντινή απόσταση από όπου πρέπει να είστε, αξίζει ελέγχοντας την τιμή για όλους τους. Μπορεί να σας εξοικονομήσει μερικά δολάρια.

Ελέγξτε εναλλακτικές ημερομηνίες

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας είναι να ελέγξετε πολλαπλές ημερομηνίες για να δείτε πώς η τιμή ποικίλλει. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο προσιτό να ταξιδέψετε μια μέρα ή μια εβδομάδα νωρίτερα ή αργότερα από ό, τι σχεδιάσατε αρχικά. Οι τιμές τείνουν να κυμαίνονται ανάλογα με την ημέρα και την ώρα, ανάλογα με τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί για ένα συγκεκριμένο ταξίδι, έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε ότι εάν μπορείτε να ταξιδέψετε σε μια λιγότερο δημοφιλή μέρα, θα εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Όλα καταλήγουν στο να διατηρείτε τα σχέδιά σας όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα!

Κάντε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα

Η Boltbus κυκλοφορεί τα διάσημα εισιτήρια της αξίας $ 1 έξι εβδομάδες εκ των προτέρων και η τιμή αρχίζει να αυξάνεται από εκείνη τη στιγμή. Για να πάρετε την πιθανή συμφωνία, σας συνιστώ να επιβεβαιώσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια το ταχύτερο δυνατόν. Αν γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία ταξιδιού σας έξι εβδομάδες έξω, είναι πιθανό να είστε ένας από εκείνους τους τυχερούς ταξιδιώτες που μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα με το φτηνό.

Εγγραφείτε για βραβεία BoltBus

Το BoltBus Rewards είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ταξίδια με λεωφορεία αν βρίσκεστε συχνά ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το BoltBus Rewards λειτουργεί σαν μια κάρτα πίστης - αφού πάρετε οκτώ ταξίδια με το BoltBus, θα σας δώσουν μια ελεύθερη διαδρομή με λεωφορείο από οποιονδήποτε προορισμό επιλέγετε, χωρίς να συνδέσετε χορδές. Ναι, αυτό σημαίνει ακόμη και ότι μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα χωρίς περιορισμούς.

Εάν πρόκειται να ταξιδεύετε πολύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για ανταμοιβές στην ιστοσελίδα τους - το καλύτερο από όλα, είναι εντελώς ελεύθερο να το πράξει!