Καλιφόρνια AAA Τέσσερα ξενοδοχεία Diamond

Κάθε χρόνο, η American Automobile Association δημοσιεύει μια ενημερωμένη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα στη Βόρεια Αμερική. Το Auto Club απονέμει κορυφαία κατάταξη, την πολυπόθητη βαθμολογία Five Diamond, στα πιο πολυτελή και πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και ιαματικά λουτρά.

Εάν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί πελάτες που αναμένουν και μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα καλύτερα καταλύματα, θα θελήσετε να αναθεωρήσετε τις λίστες των ιδιοκτησιών AAA Five Diamond.

2013

2014

2015

2016

Όμως, όχι κάθε προορισμός διαθέτει ξενοδοχείο Five Diamond και όχι κάθε πελάτης προτιμά την απόλυτη πολυτέλεια σε απλή αριστεία.

Η λίστα AAA των ιδιοτήτων του Four Diamond είναι πολύ μεγαλύτερη από τη λίστα των πέντε διαμαντιών. Υπάρχουν σχεδόν τόσα τέσσερα ιδιότητες Four Diamond στην πολιτεία της Καλιφόρνιας μόνο καθώς υπάρχουν πέντε ιδιότητες του Diamond σε ολόκληρη τη βόρεια αμερικανική ήπειρο. Τα τέσσερα Diamond Hotels είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν ψάχνετε για ξενοδοχεία που μπορείτε να συστήσετε με σιγουριά στους πελάτες σας.

Δεδομένου ότι η Καλιφόρνια είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες στις ΗΠΑ, αυτή η λίστα θα πρέπει να αποτελέσει χρήσιμο πόρο.