Ο τυφώνας Newton απλά μια "ενόχληση" για τα μαθήματα γκολφ Los Cabos

High-end προορισμός γκολφ και δεύτερη Enclave Αρχική στο Baja Sur Καλωσόριους τουρίστες

Ταξιδεύοντας παίκτες που κατευθύνονται προς τον Los Cabos για τον επόμενο προορισμό γκολφ τους, θα ανακουφιστεί από το γεγονός ότι ο τυφώνας Newton προκάλεσε ελάχιστες ζημιές σε κλαμπ, θέρετρα και μαθήματα σε όλη την περιοχή. Σε αντίθεση με την κατηγορία 4 ο τυφώνας Odile πριν από δύο χρόνια, ο Newton ήταν απλώς μια ενόχληση, σύμφωνα με τους τοπικούς υπαλλήλους του γκολφ.

"Ο τυφώνας Newton ήταν πολύ ασθενέστερη καταιγίδα, αλλά ο Los Cabos είναι επίσης πολύ πιο ισχυρός από πριν από δύο χρόνια όσον αφορά την υποδομή, τη στρατηγική απόκρισης και το χρόνο αποκατάστασης", λέει ο CEO της Querencia Jorge Carrera.

"Η κοινότητά μας ανεβαίνει πάνω από 800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και το γήπεδο του γκολφ προστατεύεται από αρκετούς λόφους και αρροΐους".

Η ιδιωτική σχεδίαση της Querencia, η οποία σχεδιάστηκε από τον Tom Fazio, είναι από τις υψηλότερες στο Μεξικό και η αποκλειστική ανάπτυξη στο San Jose del Cabo έχει μέλη από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Πολλοί ήταν μακριά για το καλοκαίρι, ωστόσο, ελαχιστοποιώντας τυχόν διαταραχές και επιτρέποντας στα συνεργεία συντήρησης να κάνουν ταχεία εργασία καθαρισμού. Η Carrera λέει ότι η ζημιά περιοριζόταν σε τσέπες βλάστησης και μερικά δέντρα.

"Η ομάδα μας Querencia κάνει εξαιρετική δουλειά με προετοιμασίες πριν από την καταιγίδα, επικοινωνίες μελών και ιδιοκτητών σπιτιού και καθαρισμό και επισκευές μετά την καταιγίδα", λέει η Carrera. "Όπως πάντα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητά μας είναι ασφαλής και ότι ο σύλλογος ανοίγει γρήγορα το παιχνίδι".

Η Carrera λέει ότι η πορεία καθαρίστηκε πλήρως μέσα σε 48 ώρες και ότι η βροχή ήρθε ιδανικά κατά τη διάρκεια της ετήσιας περιόδου συντήρησης. Ως εκ τούτου, θα είναι πραγματικά στην πρώτη θέση για τα μέλη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Στην πλευρά του Ειρηνικού της χερσονήσου, το Diamante Cabo San Lucas ανέφερε μόνο μικρές ζημιές από τον άνεμο και τη βροχή στους Davis Love III Dunes και τα μαθήματα Tiger Woods El Cardonal.

"Συνολικά, η ζημιά στο γήπεδο του γκολφ ήταν ελάχιστη σε σύγκριση με τον τυφώνα Odile και απαιτούσε μόνο συντρίμμια και καθαρισμό τοπίου", λέει ο William J.

Najam III με την ομάδα ανάπτυξης του Diamante. "Τα συνεργεία συντήρησης μπορούσαν να ανοίξουν και τα δύο μαθήματα και να είναι έτοιμα για παιχνίδι μέσα σε τέσσερις ημέρες".

Ο Najam προσθέτει ότι η καταιγίδα δεν είχε αντίκτυπο σε δύο συναρπαστικές νέες προσθήκες στην εμπειρία του γκολφ του Diamante:

Μια νέα par-3 τρύπα (Νο. 10) θα ανοίξει στις 20 Σεπτεμβρίου στο Dunes Course, αντικαθιστώντας την τρέχουσα 18η τρύπα. Το πρώτο μάθημα par-3 του Los Cabos, το Short Course Oasis από το Design Tiger Woods, ήταν επίσης ανεπηρέαστο και είναι έτοιμο να ανοίξει στις 9 Δεκεμβρίου.

Προς τα ανατολικά, το Cabo del Sol άνοιξε μια μέρα μετά τον τυφώνα Νεύτωνα μετά από καθαρισμό κατά μήκος της τέντωμα τρύπες του ωκεανού. Η βλάστηση θα αφαιρεθεί ή θα αποκατασταθεί, σύμφωνα με τον διευθυντή του γκολφ Greg Tallman, και αυτή η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

"Η καταιγίδα δεν είχε καμία επίδραση στο πρόγραμμα ανακαίνισής μας για το The Ocean Course, το οποίο θα ολοκληρωθεί όπως έχει προγραμματιστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου", λέει ο Tallman.

Παρόμοιες αναφορές φημολογήθηκαν από την οικογένεια γηπέδων γκολφ Questro, όπως το Puerto Los Cabos, το Club Campestre San Jose και το Cabo Real.

"Ο Newton χτύπησε τον Los Cabos στις πρώτες πρωινές ώρες την Τρίτη και ήμασταν σε θέση να ανοίξουμε τις εγκαταστάσεις μας την Τετάρτη και να είμαστε σε θέση να χειριστούμε την« φαγούρα »που είχαν οι παίκτες του γηπέδου από το να μην μπορούν να παίξουν τις δύο προηγούμενες μέρες λόγω της βροχής , "Λέει ο Sergio Castillo, Διευθυντής του Golf Operations for Questro.

"Σε εποχές όπως αυτές είμαι σε θέση να αντανακλούν και να εκτιμούν πόσο απίστευτο είναι το προσωπικό μας." Και έχει δίκιο.

Τα τελευταία χρόνια, ο Los Cabos έχει γίνει πολύ περισσότερο από απλώς ένας προορισμός γκολφ. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες Αμερικανοί αγοράζουν διακοπές ή σπίτια ηλικιωμένων σε μια από τις πολλές κοινότητες γκολφ του Baja Sur. Στην Querencia, οι αγοραστές προσελκύονται από την αποκλειστικότητα της ανάπτυξης, τα επίπεδα εξυπηρέτησης πέντε αστέρων και τη σειρά επιλογών πολυτελείας στο σπίτι.

«Εστιάζουμε σε τρόπους για να διατηρήσουμε τους ιδιοκτήτες και τα μέλη συνδεδεμένα ώστε η Querencia είναι μια πραγματική κοινότητα», λέει ο Greg Filardi, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. "Αυτό είναι πρωταρχικό για τους baby boomers και το ύφασμα της Querencia είναι το φτιαγμένο από τις δραστηριότητες, χώρους και ανέσεις που το κρατούν ζωντανό και συνδεδεμένο".

Το Querencia αναβαθμίζει τις προσφορές για ανέσεις μέσω της κατασκευής ενός νέου Beach Club απομονωμένου σε μια ειρηνική έκταση κατά μήκος της θάλασσας του Cortez.

Οι κάτοικοι θα έχουν ασφαλή, εύκολη πρόσβαση στους πεζούς μέσω μιας νέας σήραγγας και το Beach Club θα διαθέτει υπαίθρια τραπεζαρία, μπαρ, πισίνα και πυρκαγιά. Τα μελλοντικά σχέδια απαιτούν επίσης την ανάπτυξη ενός δεύτερου γηπέδου γκολφ 18 οπών που σχεδίασε ο Gil Hanse.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την Querencia, το Los Cabos Golf Resort στην ιστοσελίδα Los Cabos ή να καλέσετε το 877.461.3667. Πώς να πάτε εκεί.