Τι νέο υπάρχει στο Universal Studios Hollywood για το 2018

Νέες βόλτες και αξιοθέατα, κοιτάζοντας μπροστά, κοιτώντας πίσω

Μην απλά κάθονται εκεί σκέπτοντας "Universal Studios Hollywood;" Ήμουν εκεί και το έκανα αυτό. Ό, τι συμβαίνει στο Universal Studios Hollywood αυτές τις μέρες είναι αρκετό για να πάρει ενθουσιασμένος ο κάθε εραστής του θεματικού πάρκου. Εάν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που πήγατε εκεί τελευταίος, ήρθε η ώρα να πάμε ξανά.

Αυτή η σύνοψη θα σας προσελκύσει σε νέες προσθήκες και κλεισίματα - και θα σας δώσει μια προεπισκόπηση του τι να περιμένετε.

Τι είναι Ahead για τα Universal Studios

Η Universal αναπτύσσει ένα νέο κόσμο της Super Nintendo στο Τόκιο, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2020.

Μετά από αυτό, περιμένετε να ακούσετε μια ανακοίνωση σχετικά με τα αξιοθέατα της Nintendo στην Καλιφόρνια.

Τι νέο υπάρχει στα Universal Studios το 2018

Το καλοκαίρι του 2018 ανοίγει το νεόκτιστο DreamWorks Theatre. Η πρώτη εμφάνισή της θα είναι μια τεχνολογικά προηγμένη έλξη βασισμένη στο Kung Fu Panda του DreamWorks. Ονομάζεται "Kung Fu Panda: Η αναζήτηση του αυτοκράτορα", έχει σχεδιαστεί για να κατακλύζει τους επισκέπτες σε μια εμπειρία που υπερβαίνει τα κουρασμένα τρισδιάστατα γυαλιά.Οι νέες τεχνολογίες υπόσχονται μια ολοκληρωτική περιπέτεια 180 μοιρών. τα καθίσματα δεν είναι μόνο αρκετά άνετα ώστε να μην σας αποσπούν την προσοχή από τη δράση, αλλά και να περιστρέφονται και να περιστρέφονται μαζί με τη δράση.

Η ταινία Jurassic World 2 θα γίνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση, μπορεί να υπάρξουν ενημερώσεις για το Jurassic Park, αν και το σύστημα οδήγησης θα είναι πιθανότατα αμετάβλητο.

Δεν είναι βόλτα, αλλά τα Hello Kitty-themed εμπορεύματα θα έρχονται στο Universal και η Hello Kitty θα εμφανιστεί για να χαιρετήσει τους επισκέπτες.

Η Universal συνεργάζεται επίσης με το Netflix για να φέρει τα Stranger Things στη ζωή κατά τη διάρκεια των αποκριών νύχτας τρόμου.

Τι νέο ήταν το 2017

Τα νέα αξιοθέατα που εισήχθησαν το 2016 τελείωσαν ένα σχέδιο βελτίωσης που έκανε το 75% του πάρκου νέο μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Το 2017, έκαναν ένα διάλειμμα από την επέκταση του θεματικού πάρκου ενώ χτίζουν μερικά νέα ηχητικά στάδια για το στούντιο

Το μεγάλο νέο πράγμα το 2017 ήταν το θεαματικό νυχτερινό show "The Nighttime Lights at Hogwarts Castle", το οποίο παρουσιάστηκε κατά την περίοδο των διακοπών και έκανε μια σύντομη επιστροφή στα τέλη Μαρτίου του 2018. Αν αυτή η εκπομπή είναι όταν πάτε, αφήστε το χωρίς να το δείτε.

Το 2017, το Universal φιλοξένησε την πρώτη του Πρωτοχρονιά νύχτα στο πάρκο.

Τι ήταν νέο το 2016

Το 2016 ήταν ένα τεράστιο έτος, με το άνοιγμα του Wizarding World του Harry Potter τον Απρίλιο. Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο προφίλ του Wizarding World .

Η Universal δημιούργησε επίσης μια νέα δομή στάθμευσης για να κρατήσει όλους τους επιπλέον επισκέπτες - και μια νέα ράμπα αυτοκινητόδρομου για να τους βοηθήσει να φτάσουν εκεί. Και εισήγαγαν ένα νέο στόλο τραμπολίνα στούντιο με εξαιρετικά άνετα καθίσματα.

Τελειώνοντας το έτος σαν ένα super-charged overperformer, πρόσθεσαν ένα περίπατο μέσα από την έλξη που ονομάζεται The Walking Dead βασισμένο στην τηλεοπτική εκπομπή The Walking Dead.

Επίσης σημαντικό είναι ότι αυτές οι νέες προσθήκες καθιστούσαν σχεδόν αδύνατο να κάνουμε τα πάντα στο Universal Studios Hollywood σε μια μέρα. Εάν πηγαίνετε, αναμένετε να περάσετε δύο ολόκληρες μέρες εκεί. Και σκεφτείτε να πληρώσετε επιπλέον για Universal Pass περάσει ή θα ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας περιμένοντας.

Νέες βόλτες στο Universal Studios Hollywood τα τελευταία χρόνια

2015: Το νέο "Σπρίνγκφιλντ" μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να πετάξατε μέσα από την τηλεόραση και στην πόλη γελοιογραφίας του Simpsons.

Στο κατώφλι, ο νέος σταθμός Fast & Furious είναι ένα 3-D περιτύλιγμα γύρω από την εμπειρία που κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν σαν να τραβιούνται στους δρόμους με ταχύτητα πάνω από 100 μίλια την ώρα. Και υπάρχει μια νέα περιήγηση στο Studio Nighttime. Ο Οίκος των Φοίνων έκλεισε μόνιμα.

2014: Despicable Me Minion Mayhem - Ο Γκρου και οι αξιολάτρευτοι φίλοι του μεταφέρθηκαν στον πρώην χώρο Terminator 2 και το Super Silly Funland άνοιξε δίπλα. Το House of Horrors έκλεισε μόνιμα μετά το Halloween για να δημιουργήσει χώρο για μια νέα τραπεζαρία.

2013: Ένα νέο Entry Plaza

2012: Transformers ™: Το Ride-3D - Αυτή η βόλτα είναι στο χαμηλότερο μέρος, όπου ήταν τα παλιά στάδια Backdraft και Special Effects. Τα Ειδικά Εφέ μεταφέρθηκαν στην Ανώτερη Παρτίδα.

2010: King Kong 360 3-D - Αντικατάσταση του King Kong Encounter που καταστράφηκε σε πυρκαγιά.

Τι συνέβη στο...

Αν έχει περάσει λίγο, ίσως να αναρωτιέστε τι συνέβη σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς βόλτες του παρελθόντος: