Ταινίες του Star Star

Η αλήθεια για τη λήψη μιας ταινίας Star Tour

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς μύθους του Χόλιγουντ, και ήρθε η ώρα να σπάσει. Μόνιμα. Μην αφήνετε αυτές τις τυροκομικές εταιρίες να σας ξεγελάσουν να σκεφτείτε ότι μπορείτε να δείτε μια κορυφαία κυρία περπατώντας τον σκύλο ή έναν κορυφαίο άνθρωπο που κόβει το γκαζόν ενώ οδηγείτε γύρω από το Χόλιγουντ σε ένα μεγάλο, θορυβώδες λεωφορείο.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια: Έχετε περισσότερες πιθανότητες να δείτε έναν ελέφαντα να περπατάει κάτω από έναν δρόμο του Χόλιγουντ ή του Μπέβερλι Χιλς από ό, τι θέλετε να δείτε ένα αστέρι της ταινίας.

Και παρά αυτό που όλοι οι εταιρείες περιοδείας και οι πωλητές χαρτών στο δρόμο θέλουν να σκεφτείτε, εκπληκτικά λίγοι από τους αγαπημένους του σημερινούς ιδιοκτήτες κατέχουν σπίτια στις περιοχές αυτές.

Πριν ξεκινήσετε μια περιοδεία σπιτιών αστέγων κινηματογράφου ή πηγαίνετε να ψάξετε για κατοικίες μόνοι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι.

Και μην απελπίζεστε. Αν θέλετε να δείτε μια διασημότητα μπορείτε. Εγγυημένη. Απλά χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να δείτε προσωπικότητες στο Λος Άντζελες .

Τι πρέπει να ξέρετε για το πού ζουν τα αστέρια της ταινίας

Πολλοί από τους σημερινούς αστέρες του Χόλιγουντ δεν ζουν στο Χόλιγουντ ή στο Beverly Hills ή σε οποιαδήποτε από τις άλλες γειτονικές περιοχές. Μερικοί από αυτούς μπορεί να ζήσουν στο Μαλίμπου, ή κάτω στην Orange County. Πολλοί άλλοι έχουν σπίτια χιλιάδες μίλια από το LA.

Οι λίγοι που έχουν σπίτια στο Χόλιγουντ σέβονται την ιδιωτικότητά τους. Έβαλαν φράχτες που μια καμηλοπάρδαλη δεν μπόρεσε να πετάξει πάνω και φυτά φράχτες τόσο πυκνό ένα όρνιο δεν μπορούσε να περάσει. Θέλουν να προστατεύσουν τα σπίτια τους από τα αδιάκριτα μάτια και δεν μπορείτε πραγματικά να τους κατηγορήσετε.

Ποιος θέλει κάποιους παπαράτσι, ή ακόμα και έναν τουρίστα από την East Chbip, να πάρουν την εικόνα τους όταν προσπαθούν να χαλαρώσουν;

Για να ικανοποιήσουν την περιέργεια των επισκεπτών, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι υπεύθυνοι χαρτογράφησης συχνά υπογραμμίζουν τα μέρη όπου ζούσε ένα αστέρι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλώς κάνουν τα πράγματα επάνω ή βασίζονται σε αβάσιμα "γεγονότα" που είναι οτιδήποτε, αλλά ακριβή.

Μεταξύ των εξωφρενικών ισχυρισμών που προβάλλουν μπορεί να περιλαμβάνουν ότι οι πυροσβεστικοί κρουνοί του Beverly Hills είναι πλατινένιοι, ενδεχομένως να πιστεύουν ότι οι φιλοξενούμενοί τους είναι τόσο αφελείς ώστε δεν θα αναρωτιούνται γιατί κάποιος δεν τους είχε ξεδιπλώσει μόνο για να πάρει το πολύτιμο μέταλλο.

Χάρτες στο Hollywood Movie Star Homes

Στη Hollywood Boulevard, στο Beverly Hills, στο Brentwood και στο Sunset Strip, θα βρείτε δεκάδες πωλητές στο δρόμο που χάρες που υποστηρίζουν ότι σας δείχνουν όπου βρίσκονται τα σπίτια των αστέγων του κινηματογράφου, τα χειρόγραφες πινακίδες που διαθέτουν το "Maps to the Stars Homes". "

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε έναν από αυτούς τους χάρτες και να τρέξετε γύρω από το Beverly Hills κολλώντας την κάμερά σας έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, οι πληροφορίες τους είναι θλιβερά ξεπερασμένες εάν ήταν πάντα ακριβείς, αρχικά. Μην πέσετε γι 'αυτό.

Αν σας αρέσει να διασκεδάζετε με διασκέδαση στον εαυτό σας και στους άλλους, εδώ μπορείτε να κάνετε κάτι και δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια δεκάρα για έναν από αυτούς τους άχρηστους χάρτες. Απλά οδηγήστε γύρω από τη λήψη φωτογραφιών από ακριβά, όμορφα σπίτια και συνθέστε μια ιστορία για το ποιος ζει εκεί. Οι άνθρωποι πίσω στο σπίτι δεν θα ξέρουν ποτέ τη διαφορά.

Εταιρείες τουριστικών σπιτιών ταινιών αστεριών

Εάν είναι απίθανο να βλέπετε ένα σπίτι πραγματικών αστεριών και ακόμη λιγότερο πιθανό να δείτε τα ίδια τα αστέρια, οι περισσότερες εκδρομές στο κινηματογραφικό αστέρι του Χόλιγουντ είναι σπατάλη των σκληρά κερδισμένων χρημάτων σας.

Ωστόσο, ορισμένοι τουρίστες μπορεί να το αγνοούν,

Πολλές εταιρείες προσφέρουν κινηματογραφικές περιηγήσεις στο Star Hollywood και το Λος Άντζελες. Κάνουν ισχυρισμούς όπως "δείτε πού ζουν πραγματικά τα αστέρια" ή "περιήγηση σε όλα τα αγαπημένα σας κινηματογραφικά αστέρια του Hollywood." Οι εταιρείες περιοδείας δεν προσφέρουν καλύτερες τιμές από τους πωλητές χαρτών όσον αφορά την ακρίβεια και θα σας κοστίζουν ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές περιηγήσεις που αξίζουν τον χρόνο σας :

Το Beverly Hills Trolley Tour σας λέει μπροστά ότι πρόκειται να σέβονται την ιδιωτικότητα των κατοίκων, αλλά κάνουν πιάτα γενναιόδωρες φήμες για τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί. Και σας μεταφέρουν σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης.

Το Dearly Departed Tours διευθύνεται από τον Scott Michaels, ο οποίος υπερηφανεύεται για την υποστήριξη όλων με γεγονότα. Αυτή η διασκεδαστική περιήγηση θα σας οδηγήσει σε πολλά ενδιαφέροντα σημεία και σπίτια και τοπία των διασημοτήτων όπου έχουν γίνει τα πιο περίεργα πράγματα.

Και παρόλο που το όνομα μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε, είναι πιο κουτσομπολιό από ανατριχιαστικό.

Τελικά σπίτια των Ταινιών Αστέρων

Ένα μέρος που μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ένα αστέρι είναι πραγματικά στην κατοικία είναι στην τελική τους θέση ανάπαυσης. Το Hollywood Forever Cemetery είναι γεμάτο από celebs του χθες και χαρούμενος που θα σας βοηθήσει να βρείτε τους τάφους τους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε τις τοποθεσίες τους σε έναν εύχρηστο χάρτη ακριβώς στην ιστοσελίδα τους.

Το θρυλικό δάσος Lawn διαθέτει επίσης τα ερείπια διάσημων ανθρώπων από όλες τις εποχές, αλλά είναι λιγότερο χρήσιμο για τους επισκέπτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδραστικό χάρτη στο Seeing-Stars.com για να τα βρείτε.

Η κρύπτη του Marilyn Monroe μπορεί να βρεθεί στο Memorial Park του Westwood Village. Μπορείτε να το βρείτε και περισσότερες ιστοσελίδες που σχετίζονται με τη Marilyn στην Καλιφόρνια σε αυτόν τον οδηγό .

Το Seeing-Stars.com έχει επίσης μια μεγάλη λίστα με περισσότερες τοποθεσίες ταφής διασημοτήτων στην περιοχή Λος Άντζελες / Χόλιγουντ ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην εκτεταμένη λίστα στο FindAGrave.com.