Δείτε τις Διασημότητες στο Λος Άντζελες

10 Σίγουροι τρόποι για να δείτε ένα αστέρι ταινιών στο Χόλιγουντ και LA

Αν θέλετε να δείτε μια διασημότητα ενώ βρίσκεστε στο Χόλιγουντ, μην προσπαθήστε να το κάνετε περπατώντας στο Hollywood Boulevard. Μην πηγαίνετε σε μια περιήγηση σπιτιών αστέρι κινηματογράφου, είτε. Εδώ γιατί .

Η μετάβαση στο τελευταίο εστιατόριο "in" μπορεί να μην λειτουργήσει. Α-listers δεν παίρνουν τα παιδιά στην τοπική ένωση πίτσα για ένα πάρτι γενεθλίων? Αντίθετα, βρίσκουν ένα μέρος με πύλες και φρουρούς ασφαλείας και προσλαμβάνουν έναν κηπευτή. Δεν είναι πιθανό να δείτε ένα ζεστό νεαρό αστέρι στην μπροστινή αυλή που λερώνει τις τουλίπες, είτε.

Ο Yelp διατηρεί μια σελίδα μόνο για αξιοθέατα διασημοτήτων, αλλά από τη στιγμή που το βρίσκετε εκεί, έχει τελειώσει.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Δεν χρειάζεται να κρεμάσετε γύρω από την πόρτα των πιο καυτά νυχτερινά κέντρα ή να προσπαθήσετε να βρείτε το μέρος όπου οι παπαράτσι βγαίνουν απλώς ελπίζοντας να δουν ένα κινηματογραφικό αστέρι ενώ βρίσκεστε στο Χόλιγουντ και το Λος Άντζελες.

Αντ 'αυτού, δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα που εγγυώνται ότι θα δείτε ένα αστέρι της ταινίας - ή δύο - ή περισσότερα. Ακόμη καλύτερα? Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν.

Πεζοπορία της φήμης Star Ceremonies

Ο τιμητής πρέπει να εμφανιστεί όταν το ροζ-γκρι αστέρι του αποκαλυφθεί στην Hollywood Boulevard, γεγονός που συμβαίνει περίπου μία φορά το μήνα. Ο οδηγός Walk of Fame έχει όλες τις λεπτομέρειες .

Χειροτεχνία και αποτυπώματα στο Κινεζικό Θέατρο

Ένα άλλο γεγονός που πρέπει να εμφανιστεί ο τιμητής - διαφορετικά δεν μπορεί να συμβεί καθόλου - είναι μια τελετή χειρογράφου / αποτυπώματος στο κινεζικό θέατρο. Το περίπτερο είναι μικρό και γεμίζει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους παρευρισκόμενους διασημοτήτων, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό και συμβουλές για να μάθετε περισσότερα - συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αξιοποίησης του καλύτερου από αυτό.

Ακαδημαϊκά Βραβεία Καθηγητών

Τα Όσκαρ δεν είναι αποκλειστικά για το πλήθος του Χόλιγουντ. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει σε μια κλήρωση για καθίσματα στα λευκάκια στο κόκκινο χαλί, όπου θα πρέπει να δείτε περισσότερα αστέρια από ότι θα μπορείτε να τα μετράτε και να τα φωτογραφίζετε επίσης. Η εγγραφή είναι συνήθως ανοιχτή για περίπου μια εβδομάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου για τα βραβεία που παρουσιάζονται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο - πολύ νωρίτερα.

Να είστε σε ένα κοινό στούντιο

Τα αστέρια πρέπει επίσης να είναι εκεί όταν γυρίσουν το θέαμα τους. Εάν έχει ακροατήριο στούντιο, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να τις δείτε, αλλά και να παρακολουθήσετε την εργασία τους - και ίσως να έχετε μια εικόνα για το γιατί αυτά τα ακροατήρια στούντιο μερικές φορές γελούν όταν τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο αστεία. Ακόμη καλύτερα? Τα εισιτήρια είναι πάντα δωρεάν. Μάθετε πώς μπορείτε να βρίσκεστε σε ακροατήριο στο στούντιο του Λος Άντζελες .

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Hollywood

Δεν μπορεί να είναι η πιο πλούσια παρέλαση του έτους - στο Λος Άντζελες, το τιμητικό για αυτό που πηγαίνει στο Rose Parade - αλλά είναι αναμφισβήτητα το πιο αστέρι. Αποκτήστε ένα καλό σημείο και θα δείτε περισσότερα αστέρια στο δρόμο παρά στον ουρανό. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα του τρέχοντος έτους.

Movie Premieres

Αν δεν είστε στη βιομηχανία, είναι απίθανο να πάρετε ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσετε μια πρεμιέρα ταινίας, αλλά μπορείτε να κρεμάσετε έξω έξω και να παρακολουθήσετε τα αστέρια φθάνουν. Το Seeing Stars έχει μια λίστα με επερχόμενες πρεμιέρες, αλλά είναι πιο δύσκολο να καταλάβεις πότε και πού θα συμβούν αρκετά μακριά εκ των προτέρων για να προγραμματίσεις την επίσκεψή σου μόνο για αυτούς. Ίσως να είστε καλύτερα να επιλέξετε τις ημερομηνίες των διακοπών σας, και στη συνέχεια να ελέγξετε μια εβδομάδα μπροστά για να δείτε ποιες πρεμιέρες μπορεί να συμβαίνουν.

Παρακολουθήστε μια ταινία

Online Διακοπές διατηρεί μια λίστα με τις θέσεις του Λος Άντζελες όπου τα πράγματα που γυρίστηκαν.

Αν και θα περάσετε πολύ χρόνο γύρω από την αναμονή για κάτι να συμβεί και για το αστέρι της επίδειξης να εμφανιστεί, είναι μια συναρπαστική ματιά στη διαδικασία λήψης ταινιών.

Η επίδειξη του Χόλιγουντ

Αν θέλετε πραγματικά να συναντήσετε μερικά αστέρια και να λάβετε τα autographs τους, το Hollywood Show ίσως είναι το μόνο μέρος για εσάς. Είναι απίθανο να βρεις τους σημερινούς A-listers, αλλά αυτό το μακρόστενο αυτόγραφο παρουσιάζει 75 προσωπικότητες σε ένα μόνο γεγονός, πολλές από τις παλιότερες τηλεοπτικές εκπομπές. Το LA Times το ονομάζει: "ρετρό νιρβάνα για τους τηλεθεατές TV Land, VH1 και Turner Classic Movies και συλλέκτες υπογραφών διασημοτήτων".

Οι παλαιότεροι συμμετέχοντες συμπεριέλαβαν την Erin Moran από την Happy Days , την πρωτότυπη Batman Adam West, τον Ryan και τον Tatum O'Neal, τους Osmond Brothers και Rita Moreno (αν και όχι όλοι στην ίδια εκδήλωση).

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα αυτόγραφο στον ιστότοπό του και να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να είναι εξατομικευμένος - και μπορείτε ακόμη και να στείλετε τα δικά σας στοιχεία που θα υπογραφούν, αν θέλετε.

Στην εκπομπή, μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία σας με το αγαπημένο σας αστέρι.

Φυσικά, υπάρχει το κόστος όλων αυτών. Μπορείτε να λάβετε εισιτήριο εισόδου για μία ή δύο ημέρες και θα πληρώσετε επιπλέον για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους.

Paley Live

Στο κέντρο Paley στο Beverly Hills , το ετήσιο Palyefest παρουσιάζει συζητήσεις με τους παραγωγούς και συμμετέχει σε δημοφιλή παραστάσεις. Δεν μπορείτε μόνο να τους ακούσετε να μιλούν, αλλά να κάνουν ερωτήσεις.

Οι τιμές είναι λογικές, αλλά είναι καλύτερο να λάβετε εισιτήρια online εκ των προτέρων. Για εκδηλώσεις κατά παραγγελία, τα μέλη του Paley Center αρχίζουν να πυροβολούν τα εισιτήρια, οπότε μπορεί να βοηθήσει κάποιος μέλος.

Στη σκηνή

Πολλοί κορυφαίοι αστέρες κινηματογράφου δουλεύουν επίσης στη σκηνή και συχνά θα τους βρείτε να παίζουν, ειδικά στο θέατρο Ahmanson, όπου έχουν παίξει με τα χρόνια αστέρες όπως η Jane Fonda, ο Alan Alda, ο John Lithgow και άλλοι. Μπορείτε να μάθετε τι παίζει στην ιστοσελίδα του Ahmanson και να αγοράσετε εισιτήρια απευθείας από αυτούς online. Αν καταλήξετε στο μπαλκόνι και θέλετε να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στα αστέρια στη σκηνή, πάρτε γυαλιά όπερας ή ένα μικρό ζευγάρι κιάλια για μια πιο προσεκτική ματιά.

Με δωρεάν συμμετοχή στο Goldstar, μπορείτε να πάρετε κάθισμα θεάτρου την εβδομάδα με σημαντική έκπτωση. Μάθετε τι Goldstar είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε .