Σικάγο Φανταστικός Οδηγός Νυχτερινής Ζωής: Lakeview & Boystown

Μια από τις πιο ορατές γκέι συνοικίες στην Αμερική, το Lakeview - γνωστό πιο οικείο από το ψευδώνυμό του Boystown - είναι μια ζωντανή και πλούσια ιστορική γειτονιά του Σικάγο στη βόρεια πλευρά της πόλης. Είναι το κέντρο της ζωής των LGBT εδώ και δεκαετίες και είναι η καρδιά της παρέλασης του Chicago Gay Pride της πόλης και των συναφών φεστιβάλ που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο.

Το Lakeview εκτείνεται από την ακτή της λίμνης του Μίτσιγκαν δυτικά για περίπου 2 μίλια μέχρι τη λεωφόρο Ravenswood και εκτείνεται βόρεια από τη συνοικία Lincoln Park (Diversey Parkway) περίπου 2 μίλια με το Sheridan Park (στη λεωφόρο West Montrose). Μεγάλο μέρος της ομοφυλοφιλικής σκηνής επικεντρώνεται κατά μήκος της οδού Halsted στο βορρά-νότο καθώς και στους δρόμους Belmont και Addison που εκτελούνται ανατολικά-δυτικά.

Το Lakeview East αποτελείται από τα τετράγωνα της περιοχής Lakeview του Σικάγου που βρίσκονται πλησιέστερα στη λίμνη και περιλαμβάνει τόσο πολυσύχναστες εμπορικές λωρίδες όπως το North Broadway και το North Halsted. Θα βρείτε δεκάδες δημοφιλή καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και άλλες επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη γειτονιά, η οποία δεσμεύεται από τη λεωφόρο Diversey, την οδό Halsted, τη Grace Street και τη λίμνη Μίτσιγκαν (το επίκεντρο βρίσκεται στη λεωφόρο West Belmont at Βόρεια Broadway, η οποία είναι μια από τις κύριες εμπορικές λωρίδες του Lakeview. Μεταξύ των πολλών gay-δημοφιλή καταστήματα και εστιατόρια κατά μήκος αυτού του τέντωμα, ελέγξτε το Unabridged Βιβλιοπωλείο, Noodles Joy, Καφές & Τσάι Ανταλλαγή, και Wiggleyville

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία gay μπαρ και gay-δημοφιλή εστιατόρια στο Lakeview και Boystown. Η γειτονιά φιλοξενεί επίσης τη δημοφιλής γκουϊντ σάουνα, Steamworks - ανατρέξτε στον οδηγό του Gay Gay Bathhouse για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το κατάλυμα.

Μια άλλη μεγάλη γειτονιά για να εξερευνήσετε νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια φιλικά προς τα LGBT είναι το Andersonville - ελέγξτε τον οδηγό μας για φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση στη γειτονιά . Και θα βρείτε επίσης κάποια μπαρ διασκέδασης σε άλλα μέρη της πόλης: δείτε το Downtown και Southside Chicago Gay Nightlife Guide για άλλους τομείς.