Σικάγο Φιλικοί Σύλλογοι και Οδηγός Μπάνιου

Το Σικάγο έχει αρκετούς χώρους που απευθύνονται σε άνδρες που θέλουν να συνδεθούν, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πιο δημοφιλή γκέι μπανιέρες σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ, το Steamworks Chicago (3246 N. Halsted St., 773-929-6080), το οποίο βρίσκεται ακριβώς στην πολυσύχναστη οδό Halsted - στη γειτονιά Boystown της πόλης - κοντά σε δεκάδες γκέι μπαρ και άλλες επιχειρήσεις δημοφιλείς στην κοινότητα. Μέσα από τη μάρκα Steamworks που έχει άλλες τοποθεσίες στο Τορόντο , το Μπέρκλεϊ , το Βανκούβερ και το Σιάτλ , αυτό το άρτια εξοπλισμένο κατάλυμα διαθέτει πολλές παροχές πέρα ​​από τα συνηθισμένα ντουλάπια, ιδιωτικά δωμάτια, γυμναστήριο και χώρους παιχνιδιού.

Οι παροχές περιλαμβάνουν θύρες USB στα πιο πολυτελή δωμάτια, σταθμούς σε πάγκους για μπάνιο (μπορείτε να πιείτε με ντους από τις μηχανές αυτόματης πώλησης), ένα σιντριβάνι πόσιμου νερού, επίπεδες τηλεοράσεις στα δωμάτια, στεγνές σάουνες σε δύο ορόφους και πολλά άλλα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το κλαμπ είναι τόσο δημοφιλές - τα ποσοστά είναι λίγο υψηλότερα, αλλά για αυτό που παίρνετε, ειδικά στα ιδιωτικά δωμάτια, είναι μια καλή αξία. Ελέγξτε την επίσημη τοποθεσία του Steamworks Chicago για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τα χαρακτηριστικά.

Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από γκέι νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια φιλικά προς το γκέι σε όλη την πόλη. Ακολουθούν τρεις χρήσιμοι πόροι για την εύρεση αυτών: