Σικάγο Φανταστικός Οδηγός Νυχτερινής Ζωής: Downtown & South Side

Παρόλο που το Σικάγο έχει μια από τις μεγαλύτερες επιλογές γκέι νυχτερινών χώρων στη χώρα, τα περισσότερα από αυτά τα hangouts - από μπαρ και ντίσκο μέχρι δημοφιλή εστιατόρια LGBT - βρίσκονται σε δημοφιλείς μικτές οικιστικές εμπορικές γειτονιές στη βόρεια πλευρά της πόλης. Μπορείτε να βρείτε εκτεταμένες λίστες εγκαταστάσεων στον οδηγό νυχτερινής διασκέδασης Chicago Lakeview Gay και τον οδηγό νυχτερινής διασκέδασης Chicago Andersonville . Αυτές οι γειτονιές είναι πολύ διασκεδαστικές, αλλά είναι επίσης κάποιες αποστάσεις - με ταξί ή δημόσια συγκοινωνία - από το κέντρο της πόλης Το Σικάγο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχείων της πόλης.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πολύ διασκεδαστικά γκέι νυχτερινά κέντρα ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης, για να μην αναφέρουμε μια σχεδόν ατελείωτη προσφορά υπέροχων εστιατορίων, πολλά από τα οποία έχουν μικτές ομοφυλοφιλικές ακολουθίες. Επιπλέον, στη νότια πλευρά της πόλης, θα βρείτε ένα ζευγάρι γκέι μπαρ που θα εξυπηρετούν κυρίως τους Αφροαμερικάνους προστάτες, το Club Escape και το Jeffery Pub. Είναι επίσης μια απόσταση για να φτάσετε σε αυτά τα μπαρ, αλλά είναι και τα δύο θρυλικά νυχτερινά κέντρα που αξίζουν τον έλεγχο, ειδικά δεδομένου ότι πολλά από τα γκέι αφροαμερικάνικα hangouts του έθνους έχουν εξαφανιστεί σταθερά με τα χρόνια.

Ακολουθεί μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε αυτά τα gay κοινωνικά ιδρύματα του Downtown και της South Side στο Σικάγο. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Chicago Gay Bathhouse και το Sex Club Guide , το οποίο έχει πολλές συμβουλές για το πού θα συναντήσετε παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στο Σικάγο.