Σεπτέμβριος Καιρός στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το τέλος του καλοκαιριού δεν σημαίνει το τέλος του μεγάλου καιρού ταξιδιού

Η φθινοπωρινή ισημερία και η εποχή της πτώσης αρχίζουν επίσημα στις 22 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της σχολικής χρονιάς για τα παιδιά και την επιστροφή στις κανονικές ρουτίνες εργασίας για την υπόλοιπη χώρα. Παρά το τέλος των τεμπέληδων καλοκαιρινών ημερών, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεγάλος μήνας για τα ταξίδια-πλήθη θα έχουν διαλυθεί, αλλά ο ήλιος και ο ζεστός καιρός παραμένουν για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Οι σιγοβράζοντας τις θερμοκρασίες του Αυγούστου σε ώριμες και ξεκάθαρες μέρες το Σεπτέμβριο.

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, η πλειοψηφία του μήνα θα εξακολουθεί να αισθάνεται σαν καλοκαίρι. Οι παράκτιες τοποθεσίες όπως το Λος Άντζελες και η Φλόριντα παραμένουν αντάξια των παραλιών με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '80 και του '90, ενώ η Νέα Αγγλία και οι περιοχές Midwest αρχίζουν να πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα της δεκαετίας του '70.

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Εργασίας

Ξεκινήστε τον Σεπτέμβριο με την Ημέρα Εργασίας , που γιορτάστηκε την πρώτη Δευτέρα του μήνα. Είναι μια μεγάλη δικαιολογία για μια τελευταία διακοπή. Πολλοί προορισμοί φιλοξενούν φεστιβάλ και άλλα γεγονότα για να επισημάνουν την αλλαγή των εποχών. Το Σικάγο πραγματοποιεί το ετήσιο φεστιβάλ τζαζ όταν οι οπαδοί ψάχνουν για μια δικαιολογία για να περάσουν τα τελευταία λεπτά σε εξωτερικούς χώρους, συρρέουν στο Millennium Park για τέσσερις ημέρες ελεύθερης μουσικής από μεγάλους τζαζ καλλιτέχνες. Αν ψάχνετε για μια τελευταία επίσκεψη στην παραλία, κατευθυνθείτε προς τα σύνορα της Βόρειας Καλιφόρνια-Ρένο στη λίμνη Tahoe για να περάσετε μια μέρα στη λίμνη και να πιάσετε την ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων της Ημέρας Εργασίας.

Το Σεπτέμβριο Chill Φέρνει Χρώματα Πτώσης

Στο δεύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, το πράσινο του καλοκαιριού αρχίζει να ξεθωριάζει στα λαμπρά πορτοκάλια και τους κίτρινους του φθινοπώρου.

Τα χρώματα της Νέας Υόρκης και της Μασαχουσέτης δεν θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν, αλλά οι θέσεις που γίνονται ψυχρές γρήγορα, όπως το βόρειο Μέιν και οι ορεινές περιοχές του Κολοράντο, θα δουν μια εκθαμβωτική έκθεση στα μέσα της δεκαετίας του ' μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εποχή τυφώνα

Η 1η Ιουνίου σηματοδοτεί την αρχή της εποχής των τυφώνων τόσο για τις περιοχές του Ατλαντικού όσο και του Ανατολικού Ειρηνικού.

Οι τυφώνες που σχηματίζονται στον Ατλαντικό Ωκεανό πιθανόν να επηρεάσουν τα παράκτια κράτη από τη Φλώριδα μέχρι το Maine, καθώς και κατά μήκος της ακτής του Κόλπου, γι 'αυτό κρατήστε αυτό υπόψη, αν σχεδιάζετε διακοπές παραλιών του Σεπτεμβρίου στις περιοχές αυτές. Οι καταιγίδες που σχηματίζονται πάνω από τον ανατολικό Ειρηνικό σπάνια φτάνουν στην ξηρά, αλλά αν πλησιάσουν αρκετά μπορεί να απολαύσει τα νοτιοδυτικά κράτη και τη Χαβάη. Ταξιδεύοντας σε παράκτιους προορισμούς όπως η Φλόριντα κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα μπορεί να είναι ύπουλη, καθώς οι πτήσεις συχνά καθυστερούν λόγω των καταιγίδων . Εάν είναι δυνατόν, σκεφτείτε να κάνετε ένα οδικό ταξίδι αντί να πετάτε το Σεπτέμβριο.

Μέσες θερμοκρασίες Σεπτεμβρίου

Top 10 τουριστικούς προορισμούς στις ΗΠΑ :